Ayhan Barut'tan 'Oy verin, gitsinler' çağrısı

SİYASET 22.06.2019 - 16:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2194+ kez okundu.
 

Ayhan Barut'tan 'Oy verin, gitsinler' çağrısı

ADANA- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, seçilmiş İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasının iptali ve seçimin yenilenmesi kararı sonrasında sorumlu olarak görevlendirildiği İstanbul Tuzla'da "23 Haziran'da oy verin, bu kara düzenin sorumluları gitsinler" çağrısında bulundu.  EKREM İMAMOĞLU'NA DESTEK İSTİYOR CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, sorumlu olduğu İstanbul'un Tuzla İlçesi'nde 22 Mayıs'tan bu yana 'Her şey çok güzel olacak' sloganıyla çalışmalarını yüksek bir tempoyla sürdürüyor. Gece gündüz demeden hemşehri derneklerinden kahvehanelere, mahallelerden sokaklara, esnaflardan parklara, sendikalardan meslek odalarına, evlerden piknik alanlarına dek her yerde halkla buluşmalarına devam eden Ayhan Barut, seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek istiyor. CHP Tuzla İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla, her kadameden parti yöneticileri ve üyeler, 31 Mart seçimlerinde Tuzla Belediye Başkan Adayı Salim Gürsoy ile İstanbul gönüllüleriyle birlikte çalışma yürüten Ayhan Barut, halkın ilgi ve desteğinden çok memnun olduğunu belirtti.  "BİR OY ÇOK ÖNEMLİ" 31 Mart yerel seçimleri sonrasında İstanbul'da mazbata alınana dek 17 gün boyunca çalışma yapan Ayhan Barut, kazanılmış seçimin hukuk darbesiyle iptal edilmesinin ardından 22 Mayıs'ta sorumlu olarak görevlendirildiği İstanbul Tuzla'da büyük ilgi görüyor. Son olarak Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile beraber Tuzla'da halkla buluşma etkinliğine katılan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, yurttaşlara seslendi. Coşkulu kalabalığa gösterilen ilgi ve verdikleri destek için teşekkür eden Ayhan Barut, "Bu seçim vicdanların seçimidir. Çünkü 31 Mart'ta anasının ak sütü gibi helal oylarla seçimi kazanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun mazbatası hukuk dışı bir kararla elinden alınmış, halkın sandıktaki iradesine darbe vurulmuştur. 23 Haziran'da herkesin elini vicdanına koymasını, adalet, demokrasi, hukuk, barış, özgürlük ve daha yaşanabilir bir İstanbul için Ekrem İmamoğlu'na destek vermesini istiyoruz. Yokluk ve yoksunluğu yaratan bu kara düzeni değiştirmek sizin ve bizim elimizde. Belediye imkanlarını ranta, yandaşa, bir takım vakıf ve cemaatlere değil halk için kullanacak genç ve dinamik başkanımızla aydınlık bir gelecek bizi bekliyor. Bunun için bir oy çok önemli. Güzel günler yakındır. Siz oy verin, gitsinler. Adana'dan sonra 23 Haziran'da İstanbul'dan başlayarak her şey çok güzel olacak" dedi. 



ADANA- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, seçilmiş İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasının iptali ve seçimin yenilenmesi kararı sonrasında sorumlu olarak görevlendirildiği İstanbul Tuzla'da "23 Haziran'da oy verin, bu kara düzenin sorumluları gitsinler" çağrısında bulundu. 

EKREM İMAMOĞLU'NA DESTEK İSTİYOR

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, sorumlu olduğu İstanbul'un Tuzla İlçesi'nde 22 Mayıs'tan bu yana 'Her şey çok güzel olacak' sloganıyla çalışmalarını yüksek bir tempoyla sürdürüyor. Gece gündüz demeden hemşehri derneklerinden kahvehanelere, mahallelerden sokaklara, esnaflardan parklara, sendikalardan meslek odalarına, evlerden piknik alanlarına dek her yerde halkla buluşmalarına devam eden Ayhan Barut, seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek istiyor. CHP Tuzla İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla, her kadameden parti yöneticileri ve üyeler, 31 Mart seçimlerinde Tuzla Belediye Başkan Adayı Salim Gürsoy ile İstanbul gönüllüleriyle birlikte çalışma yürüten Ayhan Barut, halkın ilgi ve desteğinden çok memnun olduğunu belirtti. 

"BİR OY ÇOK ÖNEMLİ"

31 Mart yerel seçimleri sonrasında İstanbul'da mazbata alınana dek 17 gün boyunca çalışma yapan Ayhan Barut, kazanılmış seçimin hukuk darbesiyle iptal edilmesinin ardından 22 Mayıs'ta sorumlu olarak görevlendirildiği İstanbul Tuzla'da büyük ilgi görüyor. Son olarak Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile beraber Tuzla'da halkla buluşma etkinliğine katılan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, yurttaşlara seslendi. Coşkulu kalabalığa gösterilen ilgi ve verdikleri destek için teşekkür eden Ayhan Barut, "Bu seçim vicdanların seçimidir. Çünkü 31 Mart'ta anasının ak sütü gibi helal oylarla seçimi kazanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun mazbatası hukuk dışı bir kararla elinden alınmış, halkın sandıktaki iradesine darbe vurulmuştur. 23 Haziran'da herkesin elini vicdanına koymasını, adalet, demokrasi, hukuk, barış, özgürlük ve daha yaşanabilir bir İstanbul için Ekrem İmamoğlu'na destek vermesini istiyoruz. Yokluk ve yoksunluğu yaratan bu kara düzeni değiştirmek sizin ve bizim elimizde. Belediye imkanlarını ranta, yandaşa, bir takım vakıf ve cemaatlere değil halk için kullanacak genç ve dinamik başkanımızla aydınlık bir gelecek bizi bekliyor. Bunun için bir oy çok önemli. Güzel günler yakındır. Siz oy verin, gitsinler. Adana'dan sonra 23 Haziran'da İstanbul'dan başlayarak her şey çok güzel olacak" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.