AYNI CADDEDE 37 YILDIR KEBAP YAPIYOR!

19.05.2019 - 16:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2389+ kez okundu.
 

AYNI CADDEDE 37 YILDIR KEBAP YAPIYOR!

Şüphesiz Adana’ya uğrayan ya da yolu düşenlerin; kebabıyla ünlü şehirde uğrak yerlerinden biridir kebapçılar. Ancak herkesin gönül rahatlığıyla uğrayabileceği, lezzetinden ve kalitesinden ödün vermeden 37 yıldır aynı caddede müşterilerine hizmet veren ender kebapçılardandır MAS Kebap. Adana’nın zengin salata kültürünü bulmak mümkün Mas Kebap’ta; ezmesinden tablacı salatasına, soğan salatasından turşusuna, yeşilliklerden, yoğurttan pişmiş domates ve biberine varıncaya kadar serviste en ince ayrıntıyı düşünür İşletme Sahibi Hüseyin Oğuz.  MÜŞTERİLERİMİZ BİZE GÜVENDİ “Biz müşterimizle varız, onların kurduğumuz sofraya gönül rahatlığıyla oturup, tadı damaklarında kalan bir lezzetle ayrılmaları bizi mutlu eder” diyen Oğuz, 37 yıldır aynı caddede aynı işi sürdürmesinin kendisine güvenen müşteriler sayesinde gerçekleştiğini söyledi. Kebap kültürüyle ünlü bir yerde, lezzetli kebaplar yapmanın yolunun iyi bir etten geçtiğini anlatan Hüseyin Oğuz, Mas Kebap’ta; Adana kebaptan şiş kebaba, tavuk çeşitlerinden ciğere onlarca çeşit bulunduğunu dile getirdi. İşini yıllardır, kaliteden ödün vermeden sürdürmenin kolay olmadığını anlatan ünlü kebapçı, “Yıllardır bu caddedeyiz. Kardeşlerim Mehmet, Güngör, Mustafa, İsmail ve yeğenlerimle birlikte Adana içinden olduğu kadar Adana dışından da hazırladığımız birbirinden leziz kebapları yemeden geçmeyen müşterilerimiz var. En büyük mutluluğumuz, bu lezzeti tadanların ‘ellerinize sağlık çok güzeldi’ sözleri oluyor” diye konuştu. GÖNÜL RAHATLIĞI İLE GELİYORUZ MAS Kebap İşletme Müdürü Ece Oğuz ise, Ramazan ayı için kendine özgü bir menü hazırladıklarını söyledi. Ece Oğuz, çorba, çiğköfte, tatlı, salata çeşitleri, içecekler ve kebapla birlikte bir kişilik Ramazan menüsünün 35 lira olduğunu söyledi. Yıllardır MAS Kebabı tercih ettiklerini anlatan müşteriler de “Sayın Hüseyin Oğuz’u yıllardır tanırız. Hazırladığı kebabı sanki kendisi yer gibi hazırlatıyor. Bu sebeple gönül rahatlığıyla ailemizle gelip kendine has birbirinden lezzetli kebaplardan yemeyi tercih ediyoruz. Güler yüzlü personeliyle en sıcak şekilde karşılanıp uğurlanmaktan mutluyuz.” dedi. Kurtuluş mahallesi 64009. sokak Sunaoğlu apartmanında hizmet veren MAS Kebap’a sipariş için de (0322) 453 31 96 telefonu kullanabilirsiniz.      

Şüphesiz Adana’ya uğrayan ya da yolu düşenlerin; kebabıyla ünlü şehirde uğrak yerlerinden biridir kebapçılar. Ancak herkesin gönül rahatlığıyla uğrayabileceği, lezzetinden ve kalitesinden ödün vermeden 37 yıldır aynı caddede müşterilerine hizmet veren ender kebapçılardandır MAS Kebap. Adana’nın zengin salata kültürünü bulmak mümkün Mas Kebap’ta; ezmesinden tablacı salatasına, soğan salatasından turşusuna, yeşilliklerden, yoğurttan pişmiş domates ve biberine varıncaya kadar serviste en ince ayrıntıyı düşünür İşletme Sahibi Hüseyin Oğuz. 

MÜŞTERİLERİMİZ BİZE GÜVENDİ

“Biz müşterimizle varız, onların kurduğumuz sofraya gönül rahatlığıyla oturup, tadı damaklarında kalan bir lezzetle ayrılmaları bizi mutlu eder” diyen Oğuz, 37 yıldır aynı caddede aynı işi sürdürmesinin kendisine güvenen müşteriler sayesinde gerçekleştiğini söyledi. Kebap kültürüyle ünlü bir yerde, lezzetli kebaplar yapmanın yolunun iyi bir etten geçtiğini anlatan Hüseyin Oğuz, Mas Kebap’ta; Adana kebaptan şiş kebaba, tavuk çeşitlerinden ciğere onlarca çeşit bulunduğunu dile getirdi. İşini yıllardır, kaliteden ödün vermeden sürdürmenin kolay olmadığını anlatan ünlü kebapçı, “Yıllardır bu caddedeyiz. Kardeşlerim Mehmet, Güngör, Mustafa, İsmail ve yeğenlerimle birlikte Adana içinden olduğu kadar Adana dışından da hazırladığımız birbirinden leziz kebapları yemeden geçmeyen müşterilerimiz var. En büyük mutluluğumuz, bu lezzeti tadanların ‘ellerinize sağlık çok güzeldi’ sözleri oluyor” diye konuştu.

GÖNÜL RAHATLIĞI İLE GELİYORUZ

MAS Kebap İşletme Müdürü Ece Oğuz ise, Ramazan ayı için kendine özgü bir menü hazırladıklarını söyledi. Ece Oğuz, çorba, çiğköfte, tatlı, salata çeşitleri, içecekler ve kebapla birlikte bir kişilik Ramazan menüsünün 35 lira olduğunu söyledi. Yıllardır MAS Kebabı tercih ettiklerini anlatan müşteriler de “Sayın Hüseyin Oğuz’u yıllardır tanırız. Hazırladığı kebabı sanki kendisi yer gibi hazırlatıyor. Bu sebeple gönül rahatlığıyla ailemizle gelip kendine has birbirinden lezzetli kebaplardan yemeyi tercih ediyoruz. Güler yüzlü personeliyle en sıcak şekilde karşılanıp uğurlanmaktan mutluyuz.” dedi. Kurtuluş mahallesi 64009. sokak Sunaoğlu apartmanında hizmet veren MAS Kebap’a sipariş için de (0322) 453 31 96 telefonu kullanabilirsiniz.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.