AYNI NUMARA İLE BİR ÖMÜR!..

GÜNDEM 14.10.2019 - 13:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1606+ kez okundu.
 

AYNI NUMARA İLE BİR ÖMÜR!..

  Yüreğir’de yaşlı bir adam var. Sheraton Oteli önünden geçen bulvarda genellikle bisikletle dolaşıyor. Gözü yolda olan şoförlerin, kavşaktan dönmesini fırsat bilerek, yavaşlayan araca bisikleti ile çarpıp kendini yere atıyor. Sürücüler de yaşlı adamı yerden kaldırmak için araçtan inip yardımcı oluyor. Bu sırada ‘nasılsın dayı?’ diyene ‘açım param yok’ deyip Allah ne verdiyse koparıyor.  Son olay ise yine aynı kavşakta yaşandı. 01 PV 455 plakalı aracıyla şehir merkezine gitmek isteyen otomobil sahibi, her zamanki gibi “aynı numara”yı yapıp para koparan yaşlı adamın ağına düştü. Bisikletiyle yere düşen adamı kaldıran araç sahibi, yaşlı adamı kolundan tutup kaldırdı, bisikletini alarak karşıya geçirdi. Yaşlı adam ise, aynı formülü uygulayıp 20 lira almayı başardı.  Yıllardır aynı numarayı yapan adamın bugüne kadar aldatarak para aldığı kaç sürücü olduğu ise bilinmiyor.

 
Yüreğir’de yaşlı bir adam var. Sheraton Oteli önünden geçen bulvarda genellikle bisikletle dolaşıyor. Gözü yolda olan şoförlerin, kavşaktan dönmesini fırsat bilerek, yavaşlayan araca bisikleti ile çarpıp kendini yere atıyor. Sürücüler de yaşlı adamı yerden kaldırmak için araçtan inip yardımcı oluyor. Bu sırada ‘nasılsın dayı?’ diyene ‘açım param yok’ deyip Allah ne verdiyse koparıyor. 
Son olay ise yine aynı kavşakta yaşandı. 01 PV 455 plakalı aracıyla şehir merkezine gitmek isteyen otomobil sahibi, her zamanki gibi “aynı numara”yı yapıp para koparan yaşlı adamın ağına düştü. Bisikletiyle yere düşen adamı kaldıran araç sahibi, yaşlı adamı kolundan tutup kaldırdı, bisikletini alarak karşıya geçirdi. Yaşlı adam ise, aynı formülü uygulayıp 20 lira almayı başardı. 
Yıllardır aynı numarayı yapan adamın bugüne kadar aldatarak para aldığı kaç sürücü olduğu ise bilinmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.