Ayrım yapmadan hizmet üretiyoruz

SAĞLIK-YAŞAM 22.10.2019 - 16:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1125+ kez okundu.
 

Ayrım yapmadan hizmet üretiyoruz

Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu:   Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, sağlık çalışanlarının sorunlarına hiçbir ayrım yapmadan çözüm üretmeye çalıştıklarını belirterek, “Tüm sorunları da yetkililere ilettik. Şiddete uğrayan arkadaşlara sahip çıktık” dedi.  Nennioğlu, Başkanvekili Feridun Altıparmak, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abidin Aktaş ile birlikte Öğretmenevi’nde değerlendirmelerde bulundu. Nennioğlu, bu yılbaşından itibaren yeni yönetimle birlikte sağlık çalışanlarına hizmet etmeye başladıklarını hatırlatarak, “30 yılı aşkın süredir sağlık sektöründe çeşitli birimlerde yöneticilik yaptım. Sağlık çalışanlarının dertlerini, sıkıntılarını en yakından bilen ve yaşayan biri olarak, yönetimimizle birlikte sağlık çalışanlarının sorunlarını, sıkıntılarını, dertlerini her zaman dinledik ve çözüm önerilerini yetkililere önerdik. Başta sağlıkta şiddete uğrayan çalışanlarımıza ayrım yapmadan sahip çıktık ve avukatlık hizmeti verdik” dedi.   Sağlık çalışanlarının memnuniyetini arttırmak için çaba sarf ettiklerini anlatan Nennioğlu, şöyle devam etti: “Memnuniyeti arttırma çalışmaları yapan başta Balcalı Hastanesi başhekimi olmak üzere diğer yöneticileri tebrik ederek başarı diledik. Sağlık çalışanlarının özlük haklarına sahip çıktık. Özellikle döner sermaye ek ödeme yönetmeliğinin miadını doldurduğunu ve yeniden ele alınması gerektiğini değişik platformlarda dile getirdik. Sağlık çalışanlarımızın    moral ve motivasyonuna önem verdik.  Özel günlerde geceler ve geziler düzenledik. Sağlıkçıların eğitimine özel önem verdik. Teşkilat eğitimleri yaptık.” Sağlık kurumlarına kalifiye yönetici yetiştirmek için Sağlık-Sen Akademi’yi kurduklarını ve 2 Kasım 2019 tarihinde Sağlık Yönetimi Eğitimi Programı başlatacaklarına dikkat çeken Nennioğlu, “Sağlık Sen'in Adana'daki bayrağını daha büyük yerlere asmak için büyük çabalar sarf ettik. Nicelikten daha çok niteliğe önem vererek sağlık çalışanına hizmete devam ediyoruz.” Nennioğlu, Adana’daki hastanelerde yaşanan hemşire sorununun da bu yıl çözüleceğini dile getirerek 400’e yakın personel atamasının bu yıl içinde gerçekleşeceğine dikkat çekti. Nennioğlu, sağlık çalışanlarına yönelik 500 kapasiteli kreş için de projeyi tamamlayıp yetkililere teslim ettiklerini, bu yönde adım atılmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu:
 

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, sağlık çalışanlarının sorunlarına hiçbir ayrım yapmadan çözüm üretmeye çalıştıklarını belirterek, “Tüm sorunları da yetkililere ilettik. Şiddete uğrayan arkadaşlara sahip çıktık” dedi. 
Nennioğlu, Başkanvekili Feridun Altıparmak, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abidin Aktaş ile birlikte Öğretmenevi’nde değerlendirmelerde bulundu. Nennioğlu, bu yılbaşından itibaren yeni yönetimle birlikte sağlık çalışanlarına hizmet etmeye başladıklarını hatırlatarak, “30 yılı aşkın süredir sağlık sektöründe çeşitli birimlerde yöneticilik yaptım. Sağlık çalışanlarının dertlerini, sıkıntılarını en yakından bilen ve yaşayan biri olarak, yönetimimizle birlikte sağlık çalışanlarının sorunlarını, sıkıntılarını, dertlerini her zaman dinledik ve çözüm önerilerini yetkililere önerdik. Başta sağlıkta şiddete uğrayan çalışanlarımıza ayrım yapmadan sahip çıktık ve avukatlık hizmeti verdik” dedi. 
 Sağlık çalışanlarının memnuniyetini arttırmak için çaba sarf ettiklerini anlatan Nennioğlu, şöyle devam etti: “Memnuniyeti arttırma çalışmaları yapan başta Balcalı Hastanesi başhekimi olmak üzere diğer yöneticileri tebrik ederek başarı diledik. Sağlık çalışanlarının özlük haklarına sahip çıktık. Özellikle döner sermaye ek ödeme yönetmeliğinin miadını doldurduğunu ve yeniden ele alınması gerektiğini değişik platformlarda dile getirdik. Sağlık çalışanlarımızın    moral ve motivasyonuna önem verdik.  Özel günlerde geceler ve geziler düzenledik. Sağlıkçıların eğitimine özel önem verdik. Teşkilat eğitimleri yaptık.”
Sağlık kurumlarına kalifiye yönetici yetiştirmek için Sağlık-Sen Akademi’yi kurduklarını ve 2 Kasım 2019 tarihinde Sağlık Yönetimi Eğitimi Programı başlatacaklarına dikkat çeken Nennioğlu, “Sağlık Sen'in Adana'daki bayrağını daha büyük yerlere asmak için büyük çabalar sarf ettik. Nicelikten daha çok niteliğe önem vererek sağlık çalışanına hizmete devam ediyoruz.”
Nennioğlu, Adana’daki hastanelerde yaşanan hemşire sorununun da bu yıl çözüleceğini dile getirerek 400’e yakın personel atamasının bu yıl içinde gerçekleşeceğine dikkat çekti. Nennioğlu, sağlık çalışanlarına yönelik 500 kapasiteli kreş için de projeyi tamamlayıp yetkililere teslim ettiklerini, bu yönde adım atılmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.