Aytaç Durak’tan İYİ Parti’ye açık destek

SİYASET 13.06.2018 - 11:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2603+ kez okundu.
 

Aytaç Durak’tan İYİ Parti’ye açık destek

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Koncuk, Adana Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Aytaç Durak’ı evinde ziyaret ederek destek istedi. Partisinin Milletvekili adaylarından Metanet Çulhaoğlu ve Sertaç Durak’la birlikte Aytaç Durak’ı evinde ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Koncuk, verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi. ‘DURAK’IN SİYASİ TECRÜBELERİNDEN FAYDALANDIK’ Adana Büyükşehir Belediye eski Başkanlarından Aytaç Durak’la yaptıkları görüşmenin olumlu bir atmosferde gerçekleştiğini belirten İsmail Koncuk, “Sayın Durak’ın siyasi tecrübelerinden yararlandık ve desteğini istedik. Destek vereceklerini ifade eden, sayın Durak’a, sıcak ilgi, alakası ve bizlere aktardığı çok özel siyasi tecrübeleri için teşekkür ediyorum. Türkiye’nin demokrasiden koparılmak istendiği bu günlerde Aytaç Durak gibi tecrübeli, 25 yıl Adana Belediye Başkanlığı yapmış bir üstadın demokratik parlamenter sisteme desteği çok önemlidir. İYİ Parti olarak Sayın Durak’a sağlık ve huzur dolu nice yıllar diliyoruz” dedi. DURAK’TAN KONCUK’A DESTEK SÖZÜ Uzun yıllar Adana’da belediye başkanlığı yapan Aytaç Durak’ta, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İsmail Koncuk, milletvekili adaylarından Metanet Çulhaoğlu ve Sertaç Durak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, açık destek sözü verdi.  

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Koncuk, Adana Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Aytaç Durak’ı evinde ziyaret ederek destek istedi.

Partisinin Milletvekili adaylarından Metanet Çulhaoğlu ve Sertaç Durak’la birlikte Aytaç Durak’ı evinde ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Koncuk, verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi.

‘DURAK’IN SİYASİ TECRÜBELERİNDEN FAYDALANDIK’

Adana Büyükşehir Belediye eski Başkanlarından Aytaç Durak’la yaptıkları görüşmenin olumlu bir atmosferde gerçekleştiğini belirten İsmail Koncuk, “Sayın Durak’ın siyasi tecrübelerinden yararlandık ve desteğini istedik. Destek vereceklerini ifade eden, sayın Durak’a, sıcak ilgi, alakası ve bizlere aktardığı çok özel siyasi tecrübeleri için teşekkür ediyorum. Türkiye’nin demokrasiden koparılmak istendiği bu günlerde Aytaç Durak gibi tecrübeli, 25 yıl Adana Belediye Başkanlığı yapmış bir üstadın demokratik parlamenter sisteme desteği çok önemlidir. İYİ Parti olarak Sayın Durak’a sağlık ve huzur dolu nice yıllar diliyoruz” dedi.

DURAK’TAN KONCUK’A DESTEK SÖZÜ

Uzun yıllar Adana’da belediye başkanlığı yapan Aytaç Durak’ta, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İsmail Koncuk, milletvekili adaylarından Metanet Çulhaoğlu ve Sertaç Durak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, açık destek sözü verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.