AZERBAYCAN’I SAVUNMAK ÖZ VATANI SAVUNMAKTIR

GÜNDEM 29.09.2020 - 16:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2678+ kez okundu.
 

AZERBAYCAN’I SAVUNMAK ÖZ VATANI SAVUNMAKTIR

Vatan Partisi Adana İl Başkanı Selver Kaplan:
Vatan Partisi Adana İl Başkanı Selver Kaplan, “Azerbaycan toprağı, Türk vatanıdır. Bizim öz vatanımızdır, Adana’mızdır, Mersin’imizdir. Erivan, bizim öz vatanımıza saldırmaktadır ve vatanımızı savunmak, Türk devleti ve Türk milleti olarak kutsal görevimizdir” dedi.  TÜRKİYE TOPRAĞINA SALDIRI OLARAK KABUL EDİLMELİ  Kaplan, düzenlediği basın toplantısında, Erivan yönetiminin saldırganlığının uluslararası topluma çağrılar yapılarak önlenemeyeceğini belirterek, “Uluslararası toplumun böyle bir davası, böyle bir meselesi yoktur. Türkiye Cumhuriyeti, Azerbaycan’a yönelik saldırının Türkiye toprağına saldırı olarak değerlendirdiğini ve vatanımızı her yönteme başvurarak savunacağını ilan etmelidir” ifadelerini kullandı.  GENİŞ BİR İTTİFAK KURULABİLİR  Türkiye’nin  Karadeniz’den Umman Denizine kadar bütünsel bir strateji oluşturmak durumunda olduğuna dikkat çeken Kaplan, Türkiye’mizin ve Azerbaycan’ımızın Rusya, Abhazya, İran, Irak, Suriye, Lübnan, Filistin, Türk Cumhuriyetleri başta olmak üzere Asya’nın derinliklerine kadar uzanan geniş bir ittifak birikimi bulunmaktadır. Bu gücü değerlendirecek bir strateji kurmak ve siyasetler üretmek, günün görevidir” diye konuştu.
Vatan Partisi Adana İl Başkanı Selver Kaplan:

Vatan Partisi Adana İl Başkanı Selver Kaplan, “Azerbaycan toprağı, Türk vatanıdır. Bizim öz vatanımızdır, Adana’mızdır, Mersin’imizdir. Erivan, bizim öz vatanımıza saldırmaktadır ve vatanımızı savunmak, Türk devleti ve Türk milleti olarak kutsal görevimizdir” dedi. 

TÜRKİYE TOPRAĞINA SALDIRI OLARAK KABUL EDİLMELİ 
Kaplan, düzenlediği basın toplantısında, Erivan yönetiminin saldırganlığının uluslararası topluma çağrılar yapılarak önlenemeyeceğini belirterek, “Uluslararası toplumun böyle bir davası, böyle bir meselesi yoktur. Türkiye Cumhuriyeti, Azerbaycan’a yönelik saldırının Türkiye toprağına saldırı olarak değerlendirdiğini ve vatanımızı her yönteme başvurarak savunacağını ilan etmelidir” ifadelerini kullandı. 
GENİŞ BİR İTTİFAK KURULABİLİR 
Türkiye’nin  Karadeniz’den Umman Denizine kadar bütünsel bir strateji oluşturmak durumunda olduğuna dikkat çeken Kaplan, Türkiye’mizin ve Azerbaycan’ımızın Rusya, Abhazya, İran, Irak, Suriye, Lübnan, Filistin, Türk Cumhuriyetleri başta olmak üzere Asya’nın derinliklerine kadar uzanan geniş bir ittifak birikimi bulunmaktadır. Bu gücü değerlendirecek bir strateji kurmak ve siyasetler üretmek, günün görevidir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.