BAĞIŞLANAN HER KAN YÜZLERCE UMUT TAŞIYOR

09.02.2019 - 12:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1346+ kez okundu.
 

BAĞIŞLANAN HER KAN YÜZLERCE UMUT TAŞIYOR

Beşir Derneği’nin hayata geçirdiği sosyal projelerden biri olan ‘Kan Kardeşim’ projesi ‘bir damla, bin umut’ sloganıyla 9 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında binlerce insana umut olmaya devam edecek. Geçmiş yıllarda 100 bin ünitenin üzerinde kan bağışına vesile olan dernek, bu yıl yine Kızılay ile birlikte, Türkiye’nin her yerinde kan bağışı kampanyasına destek olmaya hazırlanıyor   Birçok alanda insani yardım faaliyeti gerçekleştiren Beşir Derneği, ‘Kan Kardeşim’ projesiyle cana can katan bir proje daha ortaya koyuyor. Sisteminde on binlerce kayıtlı gönüllüsü bulunan Beşir Derneği, ‘Kan Kardeşim’ projesiyle bugüne kadar 106.596 ünite kan bağışı yapılmasına vesile oldu. Kızılay ile Beşir Derneği arasında imzalanan resmi protokol çerçevesinde Türkiye’nin her köşesinde kan bağışı çadırları kuruluyor. ‘Kan ani değil, sürekli ihtiyaçtır’ düşüncesinden hareketle başlatılan ‘Bir Damla Bin Umut’ projesi Kızılay ve Beşir Derneği ortaklığında 9 Şubat - 3 Mart tarihleri arasında devam edecek. Projenin ilk etabı İstanbul Avrupa yakası ile başlayacak olup, Tekirdağ ve Kırklareli ile devam edecek.   Projenin diğer ayağını ise online kan bağışı portalı oluşturuyor. http://www.kankardesim.orgadresiyle erişilen bu portal, kan bağış kampanyalarının duyurulması, Kızılay ile yapılacak etkinliklerin detaylarının paylaşılması adına önemli bir platform olma özelliğini taşımaktadır. Gönüllü bağışçı olacak kişi ‘kankardesim.org’ sitesine girdikten sonra kayıt formunu doldurarak sistemin içerisine dahil ediliyor. Sistemin misyonu, Kızılay’ın kan stoklarının azalması veya ihtiyaç duyulduğu anda etkinliğin düzenlendiği bölgeye kayıtlı bağışçıları hızlı bir şekilde yönlendirmek. Bu online platform, tüm Beşir Derneği üyelerinin Kızılay’ın kan bağışı topladığı alanlara davet edilmesi ile katılımın artmasını hedefliyor.

Beşir Derneği’nin hayata geçirdiği sosyal projelerden biri olan ‘Kan Kardeşim’ projesi ‘bir damla, bin umut’ sloganıyla 9 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında binlerce insana umut olmaya devam edecek. Geçmiş yıllarda 100 bin ünitenin üzerinde kan bağışına vesile olan dernek, bu yıl yine Kızılay ile birlikte, Türkiye’nin her yerinde kan bağışı kampanyasına destek olmaya hazırlanıyor

 

Birçok alanda insani yardım faaliyeti gerçekleştiren Beşir Derneği, ‘Kan Kardeşim’ projesiyle cana can katan bir proje daha ortaya koyuyor. Sisteminde on binlerce kayıtlı gönüllüsü bulunan Beşir Derneği, ‘Kan Kardeşim’ projesiyle bugüne kadar 106.596 ünite kan bağışı yapılmasına vesile oldu. Kızılay ile Beşir Derneği arasında imzalanan resmi protokol çerçevesinde Türkiye’nin her köşesinde kan bağışı çadırları kuruluyor. ‘Kan ani değil, sürekli ihtiyaçtır’ düşüncesinden hareketle başlatılan ‘Bir Damla Bin Umut’ projesi Kızılay ve Beşir Derneği ortaklığında 9 Şubat - 3 Mart tarihleri arasında devam edecek. Projenin ilk etabı İstanbul Avrupa yakası ile başlayacak olup, Tekirdağ ve Kırklareli ile devam edecek.

 

Projenin diğer ayağını ise online kan bağışı portalı oluşturuyor. http://www.kankardesim.orgadresiyle erişilen bu portal, kan bağış kampanyalarının duyurulması, Kızılay ile yapılacak etkinliklerin detaylarının paylaşılması adına önemli bir platform olma özelliğini taşımaktadır. Gönüllü bağışçı olacak kişi ‘kankardesim.org’ sitesine girdikten sonra kayıt formunu doldurarak sistemin içerisine dahil ediliyor. Sistemin misyonu, Kızılay’ın kan stoklarının azalması veya ihtiyaç duyulduğu anda etkinliğin düzenlendiği bölgeye kayıtlı bağışçıları hızlı bir şekilde yönlendirmek.

Bu online platform, tüm Beşir Derneği üyelerinin Kızılay’ın kan bağışı topladığı alanlara davet edilmesi ile katılımın artmasını hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.