Bağatur Adana’ya umut oldu

GÜNDEM 12.03.2019 - 12:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2128+ kez okundu.
 

Bağatur Adana’ya umut oldu

  DSP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Çağrı Bağatur, toplumu birleştiren, kucaklayan söylemleriyle Adanalıların umudu oldu.   Demokratik Sol Parti (DSP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Çağrı Bağatur, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmalarına hız verdi. Sabahın erken saatlerinden itibaren saha çalışmalarına başlayan Bağatur, adeta Adana’yı karış karış tarıyor. Kentin en ücra köşelerine kadar ziyaretler gerçekleştiren DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bağatur gittiği her yerde Adanalıların büyük ilgisi ve sevgisiyle karşılanıyor. Mahalle, kahve toplantıları ve esnaf, pazar ziyaretleri ile Adanalılarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen M. Çağrı Bağatur, seçim çalışmaları arasında kısa molalar verdiği parklarda ise kimi zaman gençlerle şarkılar söyleyip tempo tutuyor, kimi zaman ise emeklilerle kahvesini yudumlayıp, sorunlarını dinliyor.   ADANA HİZMETE HASRET Hafta sonunda Güzelyalı Mahallesi, Sosyete Pazarı, Yeşilyurt Mahallesi, Kenan Evren Bulvarı, Oto Galericiler Sitesi ve Belediye Evleri Mahallesi’nde Adanalılarla bir araya gelen Bağatur, projelerini anlatarak destek istedi. Bağatur, gerek yüzölçümü, gerekse nüfusu açısından Türkiye’nin en büyük kentlerinden birisi olmasına rağmen hizmetten mahrum bırakılan Adana’da değişimin 1 Nisan sabahından itibaren başlayacağını söyledi.   ADANA’NIN UMUDU DSP DSP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bağatur, “Aylardır sahalardayız. 7’den 70’e toplumun her kesimiyle bir araya geliyoruz. Sıkıntılar ortak, çözümleri basit. Ancak bugüne kadar basiretsiz yöneticilerin iş bilmezliği nedeniyle o basit sorunlar kangrene dönüşmeye başlamış. Ama henüz geç kalınmış değil. Değişim Demokratik Sol Parti ile başlayacak. 1 Nisan’da Adana sosyal belediyecilikle tanışacak. Umutsuzluğun yerini umut, karamsarlığın yerini iyimserlik alacak. Gençlerimiz geleceğe güvenle bakacak. Adana’nın yüzünü aydınlık yarınlara çevirecek bilgi, birikim ve donanıma sahip kadrolarımız hazır, biz hazırız, Adana ve Adanalılar hazır. Değişimi başlatmak için gün sayıyoruz” dedi.    ADANALILARDAN TAM DESTEK Dürüstlüğü ile efsane olan Ege Bağatur’un belediye başkanlığı döneminde Adana’ya büyük hizmetleri geçtiğini hatırlatan Adanalılar ise, oğlu Mehmet Çağrı Bağatur’un Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmasının Adana için büyük şans olduğunun altını çizdiler.  M. Çağrı Bağatur’un babasının bıraktığı yerden bayrağı devralarak daha yukarıya taşıyacağına inandıklarını belirten Adanalılar, “Umudumuzu yitirmiş, seçimde sandığa gitmemeyi düşünürken DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Çağrı Bağatur ile birlikte umutlarımız yeniden yeşerdi. Adana’nın Bağatur efsanesini ikinci kez yaşayabilmesi, toplumun her kesiminin eşit ve adil hizmet alabilmesi için üzerimize düşeni yapmaya hazırız” ifadelerini kullandılar.  

 

DSP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Çağrı Bağatur, toplumu birleştiren, kucaklayan söylemleriyle Adanalıların umudu oldu.

 

Demokratik Sol Parti (DSP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Çağrı Bağatur, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmalarına hız verdi. Sabahın erken saatlerinden itibaren saha çalışmalarına başlayan Bağatur, adeta Adana’yı karış karış tarıyor. Kentin en ücra köşelerine kadar ziyaretler gerçekleştiren DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bağatur gittiği her yerde Adanalıların büyük ilgisi ve sevgisiyle karşılanıyor.

Mahalle, kahve toplantıları ve esnaf, pazar ziyaretleri ile Adanalılarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen M. Çağrı Bağatur, seçim çalışmaları arasında kısa molalar verdiği parklarda ise kimi zaman gençlerle şarkılar söyleyip tempo tutuyor, kimi zaman ise emeklilerle kahvesini yudumlayıp, sorunlarını dinliyor.

 

ADANA HİZMETE HASRET

Hafta sonunda Güzelyalı Mahallesi, Sosyete Pazarı, Yeşilyurt Mahallesi, Kenan Evren Bulvarı, Oto Galericiler Sitesi ve Belediye Evleri Mahallesi’nde Adanalılarla bir araya gelen Bağatur, projelerini anlatarak destek istedi. Bağatur, gerek yüzölçümü, gerekse nüfusu açısından Türkiye’nin en büyük kentlerinden birisi olmasına rağmen hizmetten mahrum bırakılan Adana’da değişimin 1 Nisan sabahından itibaren başlayacağını söyledi.

 

ADANA’NIN UMUDU DSP

DSP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bağatur, “Aylardır sahalardayız. 7’den 70’e toplumun her kesimiyle bir araya geliyoruz. Sıkıntılar ortak, çözümleri basit. Ancak bugüne kadar basiretsiz yöneticilerin iş bilmezliği nedeniyle o basit sorunlar kangrene dönüşmeye başlamış. Ama henüz geç kalınmış değil. Değişim Demokratik Sol Parti ile başlayacak. 1 Nisan’da Adana sosyal belediyecilikle tanışacak. Umutsuzluğun yerini umut, karamsarlığın yerini iyimserlik alacak. Gençlerimiz geleceğe güvenle bakacak. Adana’nın yüzünü aydınlık yarınlara çevirecek bilgi, birikim ve donanıma sahip kadrolarımız hazır, biz hazırız, Adana ve Adanalılar hazır. Değişimi başlatmak için gün sayıyoruz” dedi.

 

 ADANALILARDAN TAM DESTEK

Dürüstlüğü ile efsane olan Ege Bağatur’un belediye başkanlığı döneminde Adana’ya büyük hizmetleri geçtiğini hatırlatan Adanalılar ise, oğlu Mehmet Çağrı Bağatur’un Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmasının Adana için büyük şans olduğunun altını çizdiler.  M. Çağrı Bağatur’un babasının bıraktığı yerden bayrağı devralarak daha yukarıya taşıyacağına inandıklarını belirten Adanalılar, “Umudumuzu yitirmiş, seçimde sandığa gitmemeyi düşünürken DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Çağrı Bağatur ile birlikte umutlarımız yeniden yeşerdi. Adana’nın Bağatur efsanesini ikinci kez yaşayabilmesi, toplumun her kesiminin eşit ve adil hizmet alabilmesi için üzerimize düşeni yapmaya hazırız” ifadelerini kullandılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.