BağlantıTezcan: Sanayicimizin derdini dert edineceğiz

SİYASET 16.10.2018 - 14:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1669+ kez okundu.
 

BağlantıTezcan: Sanayicimizin derdini dert edineceğiz

Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan “Esnaf ve sanayicimizin dert ve sorunları bugüne kadar maalesef hep ötelendi. Bizimle birlikte dertleri bizim derdimiz olacak ve sorunlarına köklü çözümler üreteceğiz.” dedi. KÖKLÜ ÇÖZÜMLER ÜRETECEĞİZ Metal Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan “Yerel yönetimler sürekli olarak esnafın ve sanayicinin önünden koşmalıdır. Onların derdini dert edinmeli ve sorunlarına köklü çözümler üretmelidir. Bizler vatandaşlarımızın hizmetkârıyız. Sanayicimizin sorunlarını çözersek halkımıza istihdam olarak geri dönüş olacak ve şehrimizde toplanan vergi geliri artacaktır.” diye konuştu. BELEDİYEMİZİN TÜM İMKÂNLARINI SEFERBER EDECEĞİZ Esnafın ve sanayicinin kalkınması için her türlü desteği vereceğini belirten Mahmut Tezcan “Ekonomik olarak sıkıntıya sokulmak istenen ülkemizi ayakta tutacak sanayicimiz ve esnafımızdır. Bu minvalde ülkemizi kalkındıracak bu müteşebbislerimize her türlü belediyemizin imkânlarını seferber edeceğiz. Gerek yer sorunu, gerek alt yapı ve gerekse ulaşım sorunlarına neşter vurarak rahata kavuşturacağız.” dedi. MİLLETİMİZ BİZİ ŞEFFAF BİR ŞEKİLDE İNCELEYECEK Vatandaşlarımızın akıllarındaki suizannı yok edeceğiz diye Mahmut Tezcan “Belediyemizin gelir ve gider tablolarını halkımız ile belli zaman dilimleri içerisinde paylaşacağız. Bizim için önemli olan şeffaf bir yönetim modeli oluşturmaktır. Milletimiz gönül rahatlığıyla yaptığımız icraatları takip edebilecekler.” Diye konuştu. AB DESTEKLİ KALKINMA PROGRAMLARINA AĞIRLIK VERECEĞİZ Avrupa Birliği destekli iktisadi kalkınma programlarına da değinen Mahmut Tezcan “Halkımıza yeni istihdam alanları oluşturmak için Avrupa Birliği destekli iktisadi kalkınma programlarına önem vereceğiz. Mesela bunun bir örneğini Karataş Denizini Termal turizme açarak gerçekleştireceğiz. Gerek kurulmakta olan Mahrukatçılar Küçük Sanayi Sitesinde, gerek Gıda Organize Sanayi Bölgesinde, gerekTarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde vegerekse Balıkçılık ve Su Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesindegirişimcilerimize ön ayak olupgereken tüm desteklerimizi sunarak şehrimize yeni gelir kapıları açacağız ve yeni istihdam alanları oluşturacağız.” şeklinde konuştu. BİZ BİZLER GİBİ ÇALIŞACAK KİŞİLER İSTİYORUZ Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut TEZCAN’ın ziyaretinden duydukları memnuiyeti dile getiren Metal Sanayi Sitesi esnafı "Biz bizler gibi çalışacak kişiler istiyoruz.” diyerek MahmutTEZCAN’ı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek is

Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan “Esnaf ve sanayicimizin dert ve sorunları bugüne kadar maalesef hep ötelendi. Bizimle birlikte dertleri bizim derdimiz olacak ve sorunlarına köklü çözümler üreteceğiz.” dedi.

KÖKLÜ ÇÖZÜMLER ÜRETECEĞİZ

Metal Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan “Yerel yönetimler sürekli olarak esnafın ve sanayicinin önünden koşmalıdır. Onların derdini dert edinmeli ve sorunlarına köklü çözümler üretmelidir. Bizler vatandaşlarımızın hizmetkârıyız. Sanayicimizin sorunlarını çözersek halkımıza istihdam olarak geri dönüş olacak ve şehrimizde toplanan vergi geliri artacaktır.” diye konuştu.

BELEDİYEMİZİN TÜM İMKÂNLARINI SEFERBER EDECEĞİZ

Esnafın ve sanayicinin kalkınması için her türlü desteği vereceğini belirten Mahmut Tezcan “Ekonomik olarak sıkıntıya sokulmak istenen ülkemizi ayakta tutacak sanayicimiz ve esnafımızdır. Bu minvalde ülkemizi kalkındıracak bu müteşebbislerimize her türlü belediyemizin imkânlarını seferber edeceğiz. Gerek yer sorunu, gerek alt yapı ve gerekse ulaşım sorunlarına neşter vurarak rahata kavuşturacağız.” dedi.

MİLLETİMİZ BİZİ ŞEFFAF BİR ŞEKİLDE İNCELEYECEK

Vatandaşlarımızın akıllarındaki suizannı yok edeceğiz diye Mahmut Tezcan “Belediyemizin gelir ve gider tablolarını halkımız ile belli zaman dilimleri içerisinde paylaşacağız. Bizim için önemli olan şeffaf bir yönetim modeli oluşturmaktır. Milletimiz gönül rahatlığıyla yaptığımız icraatları takip edebilecekler.” Diye konuştu.

AB DESTEKLİ KALKINMA PROGRAMLARINA AĞIRLIK VERECEĞİZ

Avrupa Birliği destekli iktisadi kalkınma programlarına da değinen Mahmut Tezcan “Halkımıza yeni istihdam alanları oluşturmak için Avrupa Birliği destekli iktisadi kalkınma programlarına önem vereceğiz. Mesela bunun bir örneğini Karataş Denizini Termal turizme açarak gerçekleştireceğiz. Gerek kurulmakta olan Mahrukatçılar Küçük Sanayi Sitesinde, gerek Gıda Organize Sanayi Bölgesinde, gerekTarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde vegerekse Balıkçılık ve Su Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesindegirişimcilerimize ön ayak olupgereken tüm desteklerimizi sunarak şehrimize yeni gelir kapıları açacağız ve yeni istihdam alanları oluşturacağız.” şeklinde konuştu.

BİZ BİZLER GİBİ ÇALIŞACAK KİŞİLER İSTİYORUZ

Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut TEZCAN’ın ziyaretinden duydukları memnuiyeti dile getiren Metal Sanayi Sitesi esnafı "Biz bizler gibi çalışacak kişiler istiyoruz.” diyerek MahmutTEZCAN’ı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek is

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.