BAHÇELİ: BAŞKAN YENİDEN HÜSEYİN SÖZLÜ OLSUN

GÜNDEM 27.03.2019 - 19:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2323+ kez okundu.
 

BAHÇELİ: BAŞKAN YENİDEN HÜSEYİN SÖZLÜ OLSUN

  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Adana’nın şehremini tekrar Hüseyin Sözlü olsun diyorum” dedi. ADANA 3 AYAK OYNUYOR Bahçeli, 31 Mart yerel seçimleri öncesi İstasyon meydanında büyük bir kalabalığa seslendi. “Senin Allah’ına gurban Adana” diye sözlerine başlayan Bahçeli, coşkulu kalabalık karşısında “Adana bugün üç ayak oynuyor” diye konuştu. Kısa süre kalan seçimlerin tarihi bir önemi olduğunu aktaran Bahçeli, “İstikrar sürsün diyorsanız, çözüm bellidir. Çare de çözüm de MHP’dir.” ifadelerini kullandı. ADANA ZİLLETE DÜŞMEZ “Adana’nın tarihi yürüyüşü sürsün istiyor musunuz?” diye seslenen Bahçeli “Evet” sözü üzerine Cumhur ittifakı başkan adaylarının isimleri tek tek saydı. Bahçeli, “Cumhur ittifakına hep destek tam destek olacak mısınız, milli beka için iradenizi gösterecek misiniz?” ifadelerinin ardından ise şunları kaydetti: “Adana’nın mayası lekesizdir. Adana zillete düşmez, zaafa prim vermez. MHP, AK Parti ile çıkarsız, yalansız bir ittifak kurmuştur. Hedefimiz Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmaktır. Cumhur ittifakı karanlık güçlere, vahşi hesaplara karşı milli bir ittifaktır.” BU TUTUM GERİLİMİ ARTIRIR ABD Donald Trump’ın Birleşmiş Milletler kararlarını yok sayan tutumuna da ağır bir dille eleştiren Bahçeli, bu tutumun Ortadoğu’da gerilimi artırdığını bildirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı adayı Hüseyin Sözlü ise hizmet ederken gelecek seçim kaygısı taşımadığını Hazreti Peygamberin “İnsanlığa en hayırlı olan ona hizmet edendir” sözlerini düstur edindiğini söyledi. Adana’nın kararının meydanlara yansıdığına dikkat çeken Sözlü, “Bizim anlayışımızın öznesinde insan yükleminde adalet vardır. Durağan olmadık, mazerete sığınmadık, biz olanı çoğalttık” diye konuştu.  

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Adana’nın şehremini tekrar Hüseyin Sözlü olsun diyorum” dedi.

ADANA 3 AYAK OYNUYOR

Bahçeli, 31 Mart yerel seçimleri öncesi İstasyon meydanında büyük bir kalabalığa seslendi. “Senin Allah’ına gurban Adana” diye sözlerine başlayan Bahçeli, coşkulu kalabalık karşısında “Adana bugün üç ayak oynuyor” diye konuştu. Kısa süre kalan seçimlerin tarihi bir önemi olduğunu aktaran Bahçeli, “İstikrar sürsün diyorsanız, çözüm bellidir. Çare de çözüm de MHP’dir.” ifadelerini kullandı.

ADANA ZİLLETE DÜŞMEZ

“Adana’nın tarihi yürüyüşü sürsün istiyor musunuz?” diye seslenen Bahçeli “Evet” sözü üzerine Cumhur ittifakı başkan adaylarının isimleri tek tek saydı. Bahçeli, “Cumhur ittifakına hep destek tam destek olacak mısınız, milli beka için iradenizi gösterecek misiniz?” ifadelerinin ardından ise şunları kaydetti: “Adana’nın mayası lekesizdir. Adana zillete düşmez, zaafa prim vermez. MHP, AK Parti ile çıkarsız, yalansız bir ittifak kurmuştur. Hedefimiz Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmaktır. Cumhur ittifakı karanlık güçlere, vahşi hesaplara karşı milli bir ittifaktır.”

BU TUTUM GERİLİMİ ARTIRIR

ABD Donald Trump’ın Birleşmiş Milletler kararlarını yok sayan tutumuna da ağır bir dille eleştiren Bahçeli, bu tutumun Ortadoğu’da gerilimi artırdığını bildirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı adayı Hüseyin Sözlü ise hizmet ederken gelecek seçim kaygısı taşımadığını Hazreti Peygamberin “İnsanlığa en hayırlı olan ona hizmet edendir” sözlerini düstur edindiğini söyledi. Adana’nın kararının meydanlara yansıdığına dikkat çeken Sözlü, “Bizim anlayışımızın öznesinde insan yükleminde adalet vardır. Durağan olmadık, mazerete sığınmadık, biz olanı çoğalttık” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.