Bahçeli’nin Adana’ya selamı var

SİYASET 25.12.2017 - 13:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1520+ kez okundu.
 

Bahçeli’nin Adana’ya selamı var

    Seyhan Belediye Başkan aday adayı Şehmus Uçar, Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek, 25 aydır sahada yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bahçeli tarafından, MHP Genel Merkezi’nde ki makamında, bir yıl içinde beşinci defa kabul edilen Uçar, güncel projeleri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Uçar’a çalışmalarında başarılar dileyen Bahçeli, Adana’nın hem partisi, hem de kendisi tarafından önemli bir şehir olduğunu kaydetti.   ADANA, PARTİM VE BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİR ŞEHİR 5 Ocak günü, toplu açılış ve temel atma törenine katılmak üzere Adana’da olacağını ve hemşerileriyle bir araya geleceğini belirten Bahçeli, şunları söyledi; ‘’MHP, 8-9 Şubat 1969 günlerinde Adana'da yapılan genel kongrede Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi'nin adını Milliyetçi Hareket Partisi olarak değiştirmesiyle kurulmuştur. Aynı kongrede parti, terazi olan amblemini kırmızı zemin içerisinde üç hilal olarak değiştirdi ve gençlik kollarının amblemi hilalli bozkurt olarak belirlendi. Adana’nın hem MHP hem de şahsım açısından ayrı ve mühim bir yeri vardır.’’     

 

 

Seyhan Belediye Başkan aday adayı Şehmus Uçar, Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek, 25 aydır sahada yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bahçeli tarafından, MHP Genel Merkezi’nde ki makamında, bir yıl içinde beşinci defa kabul edilen Uçar, güncel projeleri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Uçar’a çalışmalarında başarılar dileyen Bahçeli, Adana’nın hem partisi, hem de kendisi tarafından önemli bir şehir olduğunu kaydetti.  

ADANA, PARTİM VE BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİR ŞEHİR

5 Ocak günü, toplu açılış ve temel atma törenine katılmak üzere Adana’da olacağını ve hemşerileriyle bir araya geleceğini belirten Bahçeli, şunları söyledi; ‘’MHP, 8-9 Şubat 1969 günlerinde Adana'da yapılan genel kongrede Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi'nin adını Milliyetçi Hareket Partisi olarak değiştirmesiyle kurulmuştur. Aynı kongrede parti, terazi olan amblemini kırmızı zemin içerisinde üç hilal olarak değiştirdi ve gençlik kollarının amblemi hilalli bozkurt olarak belirlendi. Adana’nın hem MHP hem de şahsım açısından ayrı ve mühim bir yeri vardır.’’

  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.