Bahçeli’nin milli projeleri Bu tiplerde yan etki yaptı”

SİYASET 14.01.2018 - 13:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1970+ kez okundu.
 

Bahçeli’nin milli projeleri Bu tiplerde yan etki yaptı”

  ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye siyasi ahlaktan uzak şekilde çirkin ve haddini bilmez ifadelerle saldıran “CHP’nin yeni model bazı siyasetçilerini” yerden yere vurdu. GÜNDEMDE YER TUTMAYA ÇALIŞIYORLAR Karakaya yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: “Siyasetin söylem ve ifadeleri nezaket sınırları içerisinde  belagat sanatıyla birleştiğinde bir değer ve anlam taşır. Ancak, CHP’nin yeni  model bazı siyasetçilerinin, son zamanlarda, partimiz ve Sayın Genel Başkanımız ile ilgili edep ve adap sınırlarını aşan açıklamaları ve nezaketten uzak tavırlarıyla gündemde yer tutmaya çalıştıkları da bir vakıadır.” BAHÇELİ’NİN SİYASETİ ‘BU ÇEŞİTLERLER’ ÜZERİNDE YAN ETKİ YAPTI “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin millet ve devlet bekası mücadelesi kapsamında sunduğu siyaset  projelerinin pratik bulması bu çeşitler üzerinde yan etki yapmıştır. Milli ve yerli fikirlerin siyasi proje haline gelmesinin bu tip bünyelerde karın ağrısı yapması, esasen, bizce beklenen bir durumdur. Ancak,  bu karın ağırlarının sancıya dönüşmesi ve  ağız cırcırı ile devam etmesi durumu  bu modellere özgüdür.” BU MODELLER, SİYASETİ ARGO ÇENE YARIŞI GÖRÜYOR “Bu modeller; marjinal akımların  etki alanına girerek  milletten kopuk ve devlet karşıtı siyaseti ilke haline getirmiş olan çeşitlerdir. Bu modeller; terörist cenazesine katılmayı demokratiklik, devlet ve milletin değerlerine küfretmeyi özgürlük, Türk ve Türkiye düşmanlarıyla iş tutmayı diplomasi olarak gören tiplerdir. Bu modeller; toplum yararına tek bir proje dahi ortaya koyamayan, siyaseti işporta tezgahlarında çığırtkanlık  ve argo çene yarışından ibaret gören türlerdir.” CHP’Nİ DÜŞÜRDÜKLERİ DURUMUN FARKINDA BİLE DEĞİLLER “Bu modeller; çok gürültülü çalışan, yol gidemeyen ancak olduğu yerde içi boş sıfır çizen şov sürümleridir. Lastik cavlatır, balata yakarlar başlarına toplanan kalabalığı görünce de bir şey yaptıklarını sanırlar, siyasetin önemli çınarlarından birisi olan CHP’yi düşürdükleri durumun ve getirdikleri konumun farkına dahi varamazlar.”  DEVLET VE MİLLET BEKASI ÖNCELİĞİMİZDİR “Milliyetçi Hareket Partisi, 7 Ağustos Yenikapı ruhu ve 16 Nisan anayasa değişikliği şuuruyla hareket etmektedir. Millet ve devlet bekası önceliğimizdir. Bu maksatla, küresel emperyal güçlerin koruma ve kontrolünde olan malum terör örgütlerinin kökünün kazınması gerekmektedir. Bunun için, esasen anayasa değişikliği süreci ile başlatılmış olan ittifakın, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini pratiğe taşıma şeklindeki, devamı kararlarını başka yerlere çekmenin kimseye faydası olmayacaktır.”  

 

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye siyasi ahlaktan uzak şekilde çirkin ve haddini bilmez ifadelerle saldıran “CHP’nin yeni model bazı siyasetçilerini” yerden yere vurdu.

GÜNDEMDE YER TUTMAYA ÇALIŞIYORLAR

Karakaya yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Siyasetin söylem ve ifadeleri nezaket sınırları içerisinde  belagat sanatıyla birleştiğinde bir değer ve anlam taşır. Ancak, CHP’nin yeni  model bazı siyasetçilerinin, son zamanlarda, partimiz ve Sayın Genel Başkanımız ile ilgili edep ve adap sınırlarını aşan açıklamaları ve nezaketten uzak tavırlarıyla gündemde yer tutmaya çalıştıkları da bir vakıadır.”

BAHÇELİ’NİN SİYASETİ ‘BU ÇEŞİTLERLER’ ÜZERİNDE YAN ETKİ YAPTI

“Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin millet ve devlet bekası mücadelesi kapsamında sunduğu siyaset  projelerinin pratik bulması bu çeşitler üzerinde yan etki yapmıştır. Milli ve yerli fikirlerin siyasi proje haline gelmesinin bu tip bünyelerde karın ağrısı yapması, esasen, bizce beklenen bir durumdur. Ancak,  bu karın ağırlarının sancıya dönüşmesi ve  ağız cırcırı ile devam etmesi durumu  bu modellere özgüdür.”

BU MODELLER, SİYASETİ ARGO ÇENE YARIŞI GÖRÜYOR

“Bu modeller; marjinal akımların  etki alanına girerek  milletten kopuk ve devlet karşıtı siyaseti ilke haline getirmiş olan çeşitlerdir. Bu modeller; terörist cenazesine katılmayı demokratiklik, devlet ve milletin değerlerine küfretmeyi özgürlük, Türk ve Türkiye düşmanlarıyla iş tutmayı diplomasi olarak gören tiplerdir. Bu modeller; toplum yararına tek bir proje dahi ortaya koyamayan, siyaseti işporta tezgahlarında çığırtkanlık  ve argo çene yarışından ibaret gören türlerdir.”

CHP’Nİ DÜŞÜRDÜKLERİ DURUMUN FARKINDA BİLE DEĞİLLER

“Bu modeller; çok gürültülü çalışan, yol gidemeyen ancak olduğu yerde içi boş sıfır çizen şov sürümleridir. Lastik cavlatır, balata yakarlar başlarına toplanan kalabalığı görünce de bir şey yaptıklarını sanırlar, siyasetin önemli çınarlarından birisi olan CHP’yi düşürdükleri durumun ve getirdikleri konumun farkına dahi varamazlar.” 

DEVLET VE MİLLET BEKASI ÖNCELİĞİMİZDİR

“Milliyetçi Hareket Partisi, 7 Ağustos Yenikapı ruhu ve 16 Nisan anayasa değişikliği şuuruyla hareket etmektedir. Millet ve devlet bekası önceliğimizdir. Bu maksatla, küresel emperyal güçlerin koruma ve kontrolünde olan malum terör örgütlerinin kökünün kazınması gerekmektedir. Bunun için, esasen anayasa değişikliği süreci ile başlatılmış olan ittifakın, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini pratiğe taşıma şeklindeki, devamı kararlarını başka yerlere çekmenin kimseye faydası olmayacaktır.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.