BAKIR, VALİ ELBAN’I ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 20.09.2020 - 17:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1259+ kez okundu.
 

BAKIR, VALİ ELBAN’I ZİYARET ETTİ

  Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube Başkanı Mehmet Ali Bakır ve dernek üyeleri, 19 Eylül Gaziler Günü kutlama etkinlikleri kapsamında Vali Süleyman Elban’ı ziyaret etti.   Konuklarıyla sohbet ederek dernek hakkında bilgiler alan Vali Elban, bu anlamlı gün vesilesiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle yad ettiklerini dile getirdi.   Türk milletinin, şehitlerimizin aziz hatıralarını daima yaşatacağını ve gazilerimizi toplumsal hayatta her zaman baş tacı edeceğini kaydeden Vali Elban, “Kahramanlarımızın layık oldukları saygı ve sevgiyi her daim eksiksiz olarak göstereceğiz.” dedi.   Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube Başkanı Mehmet Ali Bakır ise kabulünden dolayı Vali Elban’a teşekkür etti.

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube Başkanı Mehmet Ali Bakır ve dernek üyeleri, 19 Eylül Gaziler Günü kutlama etkinlikleri kapsamında Vali Süleyman Elban’ı ziyaret etti.

 

Konuklarıyla sohbet ederek dernek hakkında bilgiler alan Vali Elban, bu anlamlı gün vesilesiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle yad ettiklerini dile getirdi.

 

Türk milletinin, şehitlerimizin aziz hatıralarını daima yaşatacağını ve gazilerimizi toplumsal hayatta her zaman baş tacı edeceğini kaydeden Vali Elban, “Kahramanlarımızın layık oldukları saygı ve sevgiyi her daim eksiksiz olarak göstereceğiz.” dedi.

 

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube Başkanı Mehmet Ali Bakır ise kabulünden dolayı Vali Elban’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.