Bakan Aralık ayında ödeme sözü verdi…

SİYASET 30.11.2018 - 14:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2101+ kez okundu.
 

Bakan Aralık ayında ödeme sözü verdi…

  CHP Balıkesir Milletvekili Fikret ŞAHİN TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Tarım ve Orman Bakanlığı bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmada Bakan Bekir Pakdemirli’ye “Zeytin üreticileri hasat dönemi geçmiş olmasına rağmen, halen destekleme primlerini alamadılar. Zeytin üreticilerinin destekleme primlerini ne zaman ödemeyi düşünüyorsunuz?” diye sordu ve Bakan “Zeytinyağı destekleme primi ödemesinin Aralık ayı içerisinde yapılması planlanmaktadır.” dedi.   Milletvekili ŞAHİN Tarım ve Orman Bakanının “Tarladan sofraya, çiftlikten çatala güvenilir gıda” sözünün doğruluğunu sorguladı…   Organik ve doğal tarım ile ilgili “Soframızdaki domatesten bibere, yumurtadan beyaz ete, balığa kadar hepsi hormonlu ve GDO’ lu . Organik ve doğal tarımı hangi ölçüde destekliyorsunuz?”  dedi.   Vekil ŞAHİN Bakan Bekir Pakdemirli’ye ; ” Kaç adet tarımsal ürün ithal ediyoruz ve tarımsal ithalata yılda ne kadar ödeme yapıyoruz? Üreticiyi ülkemizin ve dünyanın ihtiyacına göre üreteceği tarımsal ürünler konusunda yönlendirip tarımsal üretimde planlama yapıyor musunuz?” diye sordu.     

 

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret ŞAHİN TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Tarım ve Orman Bakanlığı bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmada Bakan Bekir Pakdemirli’ye “Zeytin üreticileri hasat dönemi geçmiş olmasına rağmen, halen destekleme primlerini alamadılar. Zeytin üreticilerinin destekleme primlerini ne zaman ödemeyi düşünüyorsunuz?” diye sordu ve Bakan “Zeytinyağı destekleme primi ödemesinin Aralık ayı içerisinde yapılması planlanmaktadır.” dedi.

 

Milletvekili ŞAHİN Tarım ve Orman Bakanının “Tarladan sofraya, çiftlikten çatala güvenilir gıda” sözünün doğruluğunu sorguladı…

 

Organik ve doğal tarım ile ilgili “Soframızdaki domatesten bibere, yumurtadan beyaz ete, balığa kadar hepsi hormonlu ve GDO’ lu . Organik ve doğal tarımı hangi ölçüde destekliyorsunuz?”  dedi.

 

Vekil ŞAHİN Bakan Bekir Pakdemirli’ye ; ” Kaç adet tarımsal ürün ithal ediyoruz ve tarımsal ithalata yılda ne kadar ödeme yapıyoruz? Üreticiyi ülkemizin ve dünyanın ihtiyacına göre üreteceği tarımsal ürünler konusunda yönlendirip tarımsal üretimde planlama yapıyor musunuz?” diye sordu.   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.