BALIKESİRSPOR MAÇINA TAM KADRO HAZIRLIK

SPOR 08.08.2017 - 14:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2169+ kez okundu.
 

BALIKESİRSPOR MAÇINA TAM KADRO HAZIRLIK

  Adana Demirspor hafta sonu oynayacağı Balıkesirspor maçına tam kadro hazırlanıyor. Sakatlık sürecini atlatan Abdülkadir Parmak ile İsmail Şahmalı da takımla beraber çalışmalara başladı. Yeni transfer Yannick Loemba de takımla beraber ilk antrenmanına çıktı. Teknik Direktör Giray Bulak nezaretinde sabah 09.45 te başlayan antrenman iki saat sürdü. Balıkesirspor maçının taktik çalışmasını sahada uygulayan mavi lacivertliler antrenmanın son bölümünde yarı sahada çift kale maç yaptı. İZZET ÇELİK’İN SÖZLEŞMESİ 2 YIL DAHA UZATILDI Adana Demirspor’da teknik heyetin raporu doğrultusunda İzzet Çelik’in sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı.       NOT: Adana Demirspor bütün altyapı kategorilerinde bugün sezon açılışı gerçekleştirilecektir. Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu ve yönetim kuruluda sezon açılışında bulunacaktır. Tüm basın mensubu arkadaşlarımız davetlidir.  

 

Adana Demirspor hafta sonu oynayacağı Balıkesirspor maçına tam kadro hazırlanıyor.

Sakatlık sürecini atlatan Abdülkadir Parmak ile İsmail Şahmalı da takımla beraber çalışmalara başladı. Yeni transfer Yannick Loemba de takımla beraber ilk antrenmanına çıktı.

Teknik Direktör Giray Bulak nezaretinde sabah 09.45 te başlayan antrenman iki saat sürdü.

Balıkesirspor maçının taktik çalışmasını sahada uygulayan mavi lacivertliler antrenmanın son bölümünde yarı sahada çift kale maç yaptı.

İZZET ÇELİK’İN SÖZLEŞMESİ 2 YIL DAHA UZATILDI

Adana Demirspor’da teknik heyetin raporu doğrultusunda İzzet Çelik’in sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı.

 

 

 

NOT: Adana Demirspor bütün altyapı kategorilerinde bugün sezon açılışı gerçekleştirilecektir. Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu ve yönetim kuruluda sezon açılışında bulunacaktır.

Tüm basın mensubu arkadaşlarımız davetlidir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.