BALCALI KOOP'TA YENİ BAŞKAN MUSTAFA USLU…

SİYASET 19.10.2018 - 11:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2609+ kez okundu.
 

BALCALI KOOP'TA YENİ BAŞKAN MUSTAFA USLU…

  ADANA ESOB'A BAĞLI ÖZEL HALK OTOBÜSÇÜLERİ ESNAF ODASI'NA KAYITLI S.S.184 NO'LU BALCALI ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ TAŞIMACILIK KOOPERATİFİ'NİN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU'NDA, MEVCUT BAŞKAN KADİR BALLI ADAY OLMAZKEN, ÜYELER YENİ BAŞKAN OLARAK MUSTAFA USLU'YU SEÇTİLER…     ADANA - Adana ESOB'a bağlı Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası'na üye S.S.184 No'lu Balcalı Özel Halk Otobüsleri Taşımacılık Kooperatifi'nin Olağanüstü Genel Kurulu'nda Yeni Başkan Mustafa Uslu oldu.  Mustafa Uslu, geçmişte Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Başkanlığı da yapmıştı.   Merkez Çukurova ilçesinde bulunan Niğde Evi'nde gerçekleştirilen genel kurul Bakanlık Temsilcileri'nin nezaretinde gerçekleştirildi.  Önce Divan seçimi yapıldı. İki adayın girdiği divan başkanlığı seçimini, Duran Aşkın'a karşılık daha çok oy alan Başkan Adayı Mustafa Uslu'nun desteklediği Ramazan Erdoğan kazandı.   Ömer Bozkurt ile Recep Aktaş'ın divan başkan yardımcılığı yaptığı genel kurulda, Divan Başkanı Erdoğan'ın daveti üzerine salonda bulunanlar saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşımız okundu. Ardından, yönetim kurulu faaliyet raporu okundu, kabul edildi.  Aidatların 13 lirada kalması oylandı, kabul edildi.   Olağanüstü seçim teklifi, oylandı, oy çokluğuyla kabul edilince, Başkan Kadir Ballı, seçime girmek için liste vermeyerek çekildiğini açıkladı. Mustafa Uslu başkanlığındaki liste oylandı, oy çokluğuyla kabul edildi. Böylece, Balcalı Özel Halk Otobüsleri Taşımacılık Kooperatifi'nin Yeni Başkanı Mustafa Uslu oldu. Uslu'nun yönetim kurulunda Yavuz Sönmez, Dursun Alparslan, Cuma Yaklav, Akit Yaman yer alırken,denetim kurulu da Ömer Bozkurt, Mahmut Tekkanat, Adem Fidangül'den oluştu.   Başkan Uslu, genel kurul sonunda adaylıktan çekilen Kadir Ballı ile kucaklaşırken, "Bu kooperatif hepimizin. Ben yok biz varız. Meselelerimizi çözmek için elele vereceğiz. Allah'ın izniyle de sonuca ulaşacağız. Desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi. Kadir Ballı, geçmişte kırgınlıkları, dargınlıkları olanlardan helallik isterken, artık kooperatifin menfaatleri için birlikte çalışacaklarını sözünü vererek alkış aldı. Genel kurula, Birlik Başkanı Nihat Sözütek'e bir başka programda bulunması nedeniyle katılamazken, çiçek ve mesaj göndererek kutlamada bulundu.

 

ADANA ESOB'A BAĞLI ÖZEL HALK OTOBÜSÇÜLERİ ESNAF ODASI'NA KAYITLI S.S.184 NO'LU BALCALI ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ TAŞIMACILIK KOOPERATİFİ'NİN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU'NDA, MEVCUT BAŞKAN KADİR BALLI ADAY OLMAZKEN, ÜYELER YENİ BAŞKAN OLARAK MUSTAFA USLU'YU SEÇTİLER…

 

 

ADANA - Adana ESOB'a bağlı Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası'na üye S.S.184 No'lu Balcalı Özel Halk Otobüsleri Taşımacılık Kooperatifi'nin Olağanüstü Genel Kurulu'nda Yeni Başkan Mustafa Uslu oldu.  Mustafa Uslu, geçmişte Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Başkanlığı da yapmıştı.

 

Merkez Çukurova ilçesinde bulunan Niğde Evi'nde gerçekleştirilen genel kurul Bakanlık Temsilcileri'nin nezaretinde gerçekleştirildi.  Önce Divan seçimi yapıldı. İki adayın girdiği divan başkanlığı seçimini, Duran Aşkın'a karşılık daha çok oy alan Başkan Adayı Mustafa Uslu'nun desteklediği Ramazan Erdoğan kazandı.

 

Ömer Bozkurt ile Recep Aktaş'ın divan başkan yardımcılığı yaptığı genel kurulda, Divan Başkanı Erdoğan'ın daveti üzerine salonda bulunanlar saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşımız okundu. Ardından, yönetim kurulu faaliyet raporu okundu, kabul edildi.  Aidatların 13 lirada kalması oylandı, kabul edildi.

 

Olağanüstü seçim teklifi, oylandı, oy çokluğuyla kabul edilince, Başkan Kadir Ballı, seçime girmek için liste vermeyerek çekildiğini açıkladı. Mustafa Uslu başkanlığındaki liste oylandı, oy çokluğuyla kabul edildi. Böylece, Balcalı Özel Halk Otobüsleri Taşımacılık Kooperatifi'nin Yeni Başkanı Mustafa Uslu oldu. Uslu'nun yönetim kurulunda Yavuz Sönmez, Dursun Alparslan, Cuma Yaklav, Akit Yaman yer alırken,denetim kurulu da Ömer Bozkurt, Mahmut Tekkanat, Adem Fidangül'den oluştu.

 

Başkan Uslu, genel kurul sonunda adaylıktan çekilen Kadir Ballı ile kucaklaşırken, "Bu kooperatif hepimizin. Ben yok biz varız. Meselelerimizi çözmek için elele vereceğiz. Allah'ın izniyle de sonuca ulaşacağız. Desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi. Kadir Ballı, geçmişte kırgınlıkları, dargınlıkları olanlardan helallik isterken, artık kooperatifin menfaatleri için birlikte çalışacaklarını sözünü vererek alkış aldı. Genel kurula, Birlik Başkanı Nihat Sözütek'e bir başka programda bulunması nedeniyle katılamazken, çiçek ve mesaj göndererek kutlamada bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.