Balıkesir ve Osmanlıspor Süleyman Perçin’i istiyor

SPOR 24.09.2018 - 16:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2875+ kez okundu.
 

Balıkesir ve Osmanlıspor Süleyman Perçin’i istiyor

  Bu sezon başı Adana Demirspor’un altyapı koordinatörü ve hocaların beğenmediği AkkapIspor’un başaralı stoperi Süleyman Perçin’e TFF 1. Lig takımlarından teklif  yağmaya başladı. AKKAPISPOR’UN KAPISINI ÇALACAKLAR İleride Türk futbolunda adından çok söz ettirecek başarılı stoper Süleyman Perçin’i kadrosuna almak için Balıkesirspor ve Osmanlıspor harakete geçti.  Her iki takım da başarılı futbolcuyu ocak ayındaki transferde kulüplerine kazandırmak icin Akkapıspor’un kapısını çalacaklar. BALIKESİRSPOR KARARLI  Bu transfer için özellikle Balıkesirspor’un  çok istekli olduğu belirtiliyor. Başarılı stoper Süleyman Perçin’e her şartta imza attırıp Balıkesirspor formasını giydirmeye kararlılar. Balıkesirspor yöneticileri bu transfer için her türlü fedakarlıktan kaçınmayacaklarını dile getirdiler.  ADANA’NIN BAŞARISIZ BULDUĞU 15 SPORCU AKADEMİ LİGLERİNDE Sezon başı başarısız altyapı ekibi ve hocaların yüzünden Adanademirspor ve Adanaspor’un kapısından dönen 15 futbolcu şuan TFF 1. Ligi takımlarının akademi liglerinde başarılı futbolları ile Adanan’ın gururu olmaya devam ediyorlar.  HOCALARI GÖREVDEN ALDILAR  Bu durumu gören Adana Demirspor yönetimi altyapı koordinatörü U21, U19, U17 hocalarını görevlerinden aldı.  Bunların yerine yeni isimler geldi.  Altyapı koordinatörü Arman Bozkaya’nın yerine Cengiz Hoşgikirer, U21 takımının başına da Recep Aydemir getirildi.

 

Bu sezon başı Adana Demirspor’un altyapı koordinatörü ve hocaların beğenmediği AkkapIspor’un başaralı stoperi Süleyman Perçin’e TFF 1. Lig takımlarından teklif  yağmaya başladı.
AKKAPISPOR’UN KAPISINI ÇALACAKLAR
İleride Türk futbolunda adından çok söz ettirecek başarılı stoper Süleyman Perçin’i kadrosuna almak için Balıkesirspor ve Osmanlıspor harakete geçti.  Her iki takım da başarılı futbolcuyu ocak ayındaki transferde kulüplerine kazandırmak icin Akkapıspor’un kapısını çalacaklar.
BALIKESİRSPOR KARARLI 
Bu transfer için özellikle Balıkesirspor’un  çok istekli olduğu belirtiliyor. Başarılı stoper Süleyman Perçin’e her şartta imza attırıp Balıkesirspor formasını giydirmeye kararlılar. Balıkesirspor yöneticileri bu transfer için her türlü fedakarlıktan kaçınmayacaklarını dile getirdiler. 
ADANA’NIN BAŞARISIZ BULDUĞU
15 SPORCU AKADEMİ LİGLERİNDE
Sezon başı başarısız altyapı ekibi ve hocaların yüzünden Adanademirspor ve Adanaspor’un kapısından dönen 15 futbolcu şuan TFF 1. Ligi takımlarının akademi liglerinde başarılı futbolları ile Adanan’ın gururu olmaya devam ediyorlar. 
HOCALARI GÖREVDEN ALDILAR 
Bu durumu gören Adana Demirspor yönetimi altyapı koordinatörü U21, U19, U17 hocalarını görevlerinden aldı.  Bunların yerine yeni isimler geldi.  Altyapı koordinatörü Arman Bozkaya’nın yerine Cengiz Hoşgikirer, U21 takımının başına da Recep Aydemir getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.