"Bana şiddet uyguluyor"

GÜNDEM 16.01.2021 - 13:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2673+ kez okundu.
 

"Bana şiddet uyguluyor"

Ordu'da Ayşegül S., dün boşandığı Engin Tombul'un kendisine şiddet uyguladığına yönelik röportaj verdi. Bu röportajdan saatler sonra Engin Tombul'un Ünye ilçesinde kazada öldüğü haberini aldı. Ayşegül S., morga gidip 3 çocuğunun babası, eski eşini teşhis etti. Ünye ilçesinde yaşayan Ayşegül S., 2017 yılında kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği Engin Tombul'dan boşandı. Ayşegül S., daha sonra velayetini aldığı 3 çocuğuyla birlikte ilçede kiraladığı başka bir eve taşındı. İlçede özel işletmede işe başlayan ve Valilik'ten yardım alan Ayşegül S., boşanmasına karşın Tombul'dan şiddet görmeye devam etti. Geçen yıl sokakta karşılaştıkları eski eşi Engin Tombul'un cam parçasıyla elini ve boğazını keserek yaraladığını söyleyen Ayşegül S., yaşadığı anları Demirören Haber Ajansı'na anlattı. "SÜREKLİ ŞİDDET GÖRDÜM" Eski eşi Engin Tombul'un kendisini ölümle tehdit ettiğini ve korku içinde yaşadığını ifade eden Ayşegül S., "Boşanma sürecimiz devam ederken sürekli uzlaşma sağlanmaya çalışılıyordu. Ancak ben daha fazla dayanamadığım için yeniden birlikteliğe karşı çıktım. Sürekli şiddet gördüm. En son çocuğum küçükken bana vurmak isterken çocuğuma vurdu ve dişleri kırıldı. Halen çocuğum konuşma bozukluğu yaşıyor. 2017 yılında çekişmeli olarak sonunda boşandık. Ancak şiddet bitmedi. Sürekli şiddet gördüm. Çocuklarımı görmesine engel olmuyorum, ancak sürekli alkollü geldiği ve çocuklar görmek istemediği için sorunlar yaşıyoruz" dedi.

Ordu'da Ayşegül S., dün boşandığı Engin Tombul'un kendisine şiddet uyguladığına yönelik röportaj verdi. Bu röportajdan saatler sonra Engin Tombul'un Ünye ilçesinde kazada öldüğü haberini aldı. Ayşegül S., morga gidip 3 çocuğunun babası, eski eşini teşhis etti.

Ünye ilçesinde yaşayan Ayşegül S., 2017 yılında kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği Engin Tombul'dan boşandı. Ayşegül S., daha sonra velayetini aldığı 3 çocuğuyla birlikte ilçede kiraladığı başka bir eve taşındı. İlçede özel işletmede işe başlayan ve Valilik'ten yardım alan Ayşegül S., boşanmasına karşın Tombul'dan şiddet görmeye devam etti. Geçen yıl sokakta karşılaştıkları eski eşi Engin Tombul'un cam parçasıyla elini ve boğazını keserek yaraladığını söyleyen Ayşegül S., yaşadığı anları Demirören Haber Ajansı'na anlattı.

"SÜREKLİ ŞİDDET GÖRDÜM"

Eski eşi Engin Tombul'un kendisini ölümle tehdit ettiğini ve korku içinde yaşadığını ifade eden Ayşegül S., "Boşanma sürecimiz devam ederken sürekli uzlaşma sağlanmaya çalışılıyordu. Ancak ben daha fazla dayanamadığım için yeniden birlikteliğe karşı çıktım. Sürekli şiddet gördüm. En son çocuğum küçükken bana vurmak isterken çocuğuma vurdu ve dişleri kırıldı. Halen çocuğum konuşma bozukluğu yaşıyor. 2017 yılında çekişmeli olarak sonunda boşandık. Ancak şiddet bitmedi. Sürekli şiddet gördüm. Çocuklarımı görmesine engel olmuyorum, ancak sürekli alkollü geldiği ve çocuklar görmek istemediği için sorunlar yaşıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.