Barbie ile Mutfakta Lezzet Zamanı

SAĞLIK-YAŞAM 12.06.2020 - 11:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2064+ kez okundu.
 

Barbie ile Mutfakta Lezzet Zamanı

    Barbie, mesleklerden oluşan “Ben Büyüyünce” kategorisindeki Şef Teması’yla çocuklara ilham olmaya devam ediyor.   60 yılı aşkın süredir minikleri farklı meslek gruplarıyla tanıştıran Barbie, Şef Teması’nın birbirinden eğlenceli oyun setlerini sevenleriyle buluşturuyor. Şef Barbie eşliğinde tatlıseverler “Pasta Dükkanı Oyun Seti” ile rengarenk pastalar yapma imkanı bulurken, yemek yapmayı sevenler “Barbie Noodle Yapıyor Oyun Seti” ile eğlencenin tadını doyasıya çıkarıyor. Oyun setleri ve setin içinde yer alan farklı renklerdeki oyun hamurlarıysa farklı lezzetler denemeye olanak sağlıyor.   Öğrenmenin en eğlenceli halini sunan Barbie, Şef Tema’sıyla çocuklara mutfakta vakit geçirmeyi sevdiriyor ve yeni şeyler keşfetme konusunda motive ediyor. Şef serisindeki farklı araç gereçler ve malzemeleri kullanarak çiçek şeklinde kekler, yoğurtlu dondurmalar, pastalar, yemekler yapma fırsatı sunan Barbie, çocukların yaratıcılıklarını da geliştiriyor. Mutfağa taşınabilecek ufak deneyimlerle oyun imkanı sağlayan marka, miniklere lezzet dünyasındaki ipuçlarını keşfetme fırsatı yaratıyor.   Özellikle kız çocuklarının vazgeçilmez arkadaşı Barbie, ‘Ben Büyüyünce’ kategorisiyle hayallerindeki mesleği seçmeleri için cesaret veriyor.  

 

 

Barbie, mesleklerden oluşan “Ben Büyüyünce” kategorisindeki Şef Teması’yla çocuklara ilham olmaya devam ediyor.

 

60 yılı aşkın süredir minikleri farklı meslek gruplarıyla tanıştıran Barbie, Şef Teması’nın birbirinden eğlenceli oyun setlerini sevenleriyle buluşturuyor. Şef Barbie eşliğinde tatlıseverler “Pasta Dükkanı Oyun Seti” ile rengarenk pastalar yapma imkanı bulurken, yemek yapmayı sevenler “Barbie Noodle Yapıyor Oyun Seti” ile eğlencenin tadını doyasıya çıkarıyor. Oyun setleri ve setin içinde yer alan farklı renklerdeki oyun hamurlarıysa farklı lezzetler denemeye olanak sağlıyor.

 

Öğrenmenin en eğlenceli halini sunan Barbie, Şef Tema’sıyla çocuklara mutfakta vakit geçirmeyi sevdiriyor ve yeni şeyler keşfetme konusunda motive ediyor. Şef serisindeki farklı araç gereçler ve malzemeleri kullanarak çiçek şeklinde kekler, yoğurtlu dondurmalar, pastalar, yemekler yapma fırsatı sunan Barbie, çocukların yaratıcılıklarını da geliştiriyor. Mutfağa taşınabilecek ufak deneyimlerle oyun imkanı sağlayan marka, miniklere lezzet dünyasındaki ipuçlarını keşfetme fırsatı yaratıyor.

 

Özellikle kız çocuklarının vazgeçilmez arkadaşı Barbie, ‘Ben Büyüyünce’ kategorisiyle hayallerindeki mesleği seçmeleri için cesaret veriyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.