BARUT İKİ KIZ KARDEŞİNİ DELEGE YAZDIRMIŞ!

SİYASET 26.09.2017 - 09:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2130+ kez okundu.
 

BARUT İKİ KIZ KARDEŞİNİ DELEGE YAZDIRMIŞ!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut’un bir kız kardeşini Güzelyalı, diğerini ise Mahfesığmaz mahallesinden delege yazdırdığı ortaya çıktı.
ELEŞTİRİ OKLARINI ALDI Kız kardeşi Naime Vural’ı Güzelyalı mahallesinden, Emine Uçar’ı ise Mahfesığmaz mahallesinden delege yazdıran Barut, eleştiri oklarının da hedefi oldu. KAYITSIZ KALMAKLA SUÇLANIYOR Tartışmalı süren ve sancılı geçen Çukurova İlçe Örgütü delege seçimleri sürecinde, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın ‘örgüte müdahale iddialarının ardından İl Başkanı Ayhan Barut ise buna kayıtsız kalmakla suçlanıyordu. AİLE PARTİSİ Mİ TARTIŞMASI CHP İl Başkanı Ayhan Barut’un birinci dereceden yakını olan iki kız kardeşini de delege yazdırması partililer arasında “Aile partisi mi?” tartışmalarına neden oldu. YATAY GEÇİŞ GİBİ Bu arada, Toros mahallesinde ikameti bulunan Cevdet Aydın adlı partilinin de Mahfesığmaz mahallesinden delege yazıldığı ortaya çıktı. Partililer ise yaşananlara isyan ediyor. 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut’un bir kız kardeşini Güzelyalı, diğerini ise Mahfesığmaz mahallesinden delege yazdırdığı ortaya çıktı.

ELEŞTİRİ OKLARINI ALDI

Kız kardeşi Naime Vural’ı Güzelyalı mahallesinden, Emine Uçar’ı ise Mahfesığmaz mahallesinden delege yazdıran Barut, eleştiri oklarının da hedefi oldu.

KAYITSIZ KALMAKLA SUÇLANIYOR

Tartışmalı süren ve sancılı geçen Çukurova İlçe Örgütü delege seçimleri sürecinde, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın ‘örgüte müdahale iddialarının ardından İl Başkanı Ayhan Barut ise buna kayıtsız kalmakla suçlanıyordu.

AİLE PARTİSİ Mİ TARTIŞMASI

CHP İl Başkanı Ayhan Barut’un birinci dereceden yakını olan iki kız kardeşini de delege yazdırması partililer arasında “Aile partisi mi?” tartışmalarına neden oldu.

YATAY GEÇİŞ GİBİ

Bu arada, Toros mahallesinde ikameti bulunan Cevdet Aydın adlı partilinin de Mahfesığmaz mahallesinden delege yazıldığı ortaya çıktı. Partililer ise yaşananlara isyan ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.