BAŞ: FUARLARI CANLANDIRACAĞIZ

GÜNDEM 15.03.2018 - 13:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1598+ kez okundu.
 

BAŞ: FUARLARI CANLANDIRACAĞIZ

  Adana Ticaret Odası eski başkanı ve Başkan Adayı Şaban Baş, 2011 yılında ATO Başkanlığından ayrılmasından sonra fuarların cazibesini yitirdiğini belirterek, “Göreve geldiğimizde fuarları ilk günkü heyecanına kavuşturacağız. Adana’daki fuarların Türkiye ve Avrupa işadamlarının ilgi odağı haline getirip Adana’nın ve bölgemizin fuarı haline getireceğiz” dedi. Adana Ticaret Odası eski başkanı ve Başkan Adayı Şaban Baş, 2011 yılında ATO Başkanlığından ayrılmasından sonra fuarların cazibesini yitirdiğini belirterek, “Göreve geldiğimizde fuarları ilk günkü heyecanına kavuşturacağız. Adana’daki fuarların Türkiye ve Avrupa işadamlarının ilgi odağı haline getirip Adana’nın ve bölgemizin fuarı haline getireceğiz” dedi. Baş, yaptığı yazılı açıklamada, “Güçlü Adana için aynı hedefte birleşmeliyiz” diyen Atilla Menevşe ve diğer oda başkanları öncelikle Adana’da yapılan fuarların katılımcılarına ve bölgedeki havasına baksınlar. Bizim zamanımızda kurulan fuarın ilk heyecanı maalesef kalmamıştır ve bitirilmiştir.  Göreve geldiğimizde fuarları eskisi gibi katılımcı ve ziyaretçileriyle bölgemizin parlayan yıldızı yapacağız” dedi. “ODA SEÇİMLERİNDE FETÖCÜ İŞBİRLİĞİ” ATO Başkan Adayı Şaban Baş, şu ifadeleri kullandı: “Sayın Menevşe neden aday olacağını açıklama yaparken bazı oda başkanları ile el ele vererek hareket etme kararı almışlardır. Çünkü onlar da FETÖ soruşturmalarına muhatap olmuşlar ve bu sorunu el ele vererek içinden çıkmaya çalışmaktadırlar. Seçimlerdeki işbirliklerinin altında bu yatmaktadır. ATO Yönetimine, başkan Menevşe de dahil yurtdışı yasağı konulduğu gibi Cumhuriyet Savcılığı iddianamesini Ağır Ceza Mahkemesine göndermiştir. Diğer odalarda da buna benzer olaylar yaşanmaktadır. Bu bilgiler resmi evraklara dayanan belgelerdir. Kimin ne olduğunu kamuoyu çok iyi bilir. Birlik ve beraberlik menfaat için değil, Adana için olmalıdır.” “ATO’NUN PARALARI UYARILARA RAĞMEN FETÖCÜ BANK ASYA’YA YATIRILMIŞTIR” Baş, “Daha önceki açıklamış olduğum gibi ATO Yönetimi, FETÖ’cü Bank Asya’ya yatırılan paralarla ilgili olarak Bütçe Komisyonu’nca iki kez yazılı ikazına ve o dönemin genel sekreterinin uyarıda bulunmasında rağmen Bank Asya’ya parayı yatırmışlar ve genel sekreterin de işine son verilmiştir. Bu konu başkanın ve oda saymanın da onayı alınarak yapılmıştır. Bu müfettiş raporlarında mevcuttur” dedi. “Ben Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu eski Başkanı olarak yönetimi kurulunu ve meclisi bu tür olaylara bulaştırmadım” diyen Baş, “FETÖ örgütüne destek vermediğimi ve buna tamamen karşı olduğumu ve şuan yargıda bulunan kişilerin karşısında olacağımı kamuoyuna duyururum. Bunların hepsiyle de mücadele edeceğimin bilinmesini isterim. 26 bin üyemizin de Oda içindeki FETÖ yapılanmasına ve destek olanlara oylarıyla gereken cevabı vereceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

Adana Ticaret Odası eski başkanı ve Başkan Adayı Şaban Baş, 2011 yılında ATO Başkanlığından ayrılmasından sonra fuarların cazibesini yitirdiğini belirterek, “Göreve geldiğimizde fuarları ilk günkü heyecanına kavuşturacağız. Adana’daki fuarların Türkiye ve Avrupa işadamlarının ilgi odağı haline getirip Adana’nın ve bölgemizin fuarı haline getireceğiz” dedi.

Adana Ticaret Odası eski başkanı ve Başkan Adayı Şaban Baş, 2011 yılında ATO Başkanlığından ayrılmasından sonra fuarların cazibesini yitirdiğini belirterek, “Göreve geldiğimizde fuarları ilk günkü heyecanına kavuşturacağız. Adana’daki fuarların Türkiye ve Avrupa işadamlarının ilgi odağı haline getirip Adana’nın ve bölgemizin fuarı haline getireceğiz” dedi.

Baş, yaptığı yazılı açıklamada, “Güçlü Adana için aynı hedefte birleşmeliyiz” diyen Atilla Menevşe ve diğer oda başkanları öncelikle Adana’da yapılan fuarların katılımcılarına ve bölgedeki havasına baksınlar. Bizim zamanımızda kurulan fuarın ilk heyecanı maalesef kalmamıştır ve bitirilmiştir.  Göreve geldiğimizde fuarları eskisi gibi katılımcı ve ziyaretçileriyle bölgemizin parlayan yıldızı yapacağız” dedi.

“ODA SEÇİMLERİNDE FETÖCÜ İŞBİRLİĞİ”

ATO Başkan Adayı Şaban Baş, şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Menevşe neden aday olacağını açıklama yaparken bazı oda başkanları ile el ele vererek hareket etme kararı almışlardır. Çünkü onlar da FETÖ soruşturmalarına muhatap olmuşlar ve bu sorunu el ele vererek içinden çıkmaya çalışmaktadırlar. Seçimlerdeki işbirliklerinin altında bu yatmaktadır. ATO Yönetimine, başkan Menevşe de dahil yurtdışı yasağı konulduğu gibi Cumhuriyet Savcılığı iddianamesini Ağır Ceza Mahkemesine göndermiştir. Diğer odalarda da buna benzer olaylar yaşanmaktadır. Bu bilgiler resmi evraklara dayanan belgelerdir. Kimin ne olduğunu kamuoyu çok iyi bilir. Birlik ve beraberlik menfaat için değil, Adana için olmalıdır.”

“ATO’NUN PARALARI UYARILARA RAĞMEN FETÖCÜ BANK ASYA’YA YATIRILMIŞTIR”

Baş, “Daha önceki açıklamış olduğum gibi ATO Yönetimi, FETÖ’cü Bank Asya’ya yatırılan paralarla ilgili olarak Bütçe Komisyonu’nca iki kez yazılı ikazına ve o dönemin genel sekreterinin uyarıda bulunmasında rağmen Bank Asya’ya parayı yatırmışlar ve genel sekreterin de işine son verilmiştir. Bu konu başkanın ve oda saymanın da onayı alınarak yapılmıştır. Bu müfettiş raporlarında mevcuttur” dedi.

“Ben Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu eski Başkanı olarak yönetimi kurulunu ve meclisi bu tür olaylara bulaştırmadım” diyen Baş, “FETÖ örgütüne destek vermediğimi ve buna tamamen karşı olduğumu ve şuan yargıda bulunan kişilerin karşısında olacağımı kamuoyuna duyururum. Bunların hepsiyle de mücadele edeceğimin bilinmesini isterim. 26 bin üyemizin de Oda içindeki FETÖ yapılanmasına ve destek olanlara oylarıyla gereken cevabı vereceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.