BAŞARISINI KANITLAMIŞ 15 PROJEYLE GELİYORUM

SİYASET 24.10.2018 - 16:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 982+ kez okundu.
 

BAŞARISINI KANITLAMIŞ 15 PROJEYLE GELİYORUM

  Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Seyhan Belediye Meclis Üyesi Ali Coşkun, Seyhan belediyesi başkan aday adaylığı açıkladı. Coşkun, belediyeciliğin asfalt ve kaldırımla anılması taraftarı olmadığını belirterek, “Belediyeciliğimiz artık vizyon belediyeciliğine dönmeli” dedi. Coşkun, başkan seçilmesi halinde kendi alanında başarısını kanıtlamış 15 projeyle Seyhan’ı ileriye taşıyacağını söyledi. EKİBİMLE UZUN ZAMANDIR SAHADAYIM Coşkun, gazetecilerle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Coşkun burada yaptığı konuşmada, Adana ve Seyhan’da öğrencisinden sanayicisine, memurundan esnafına, ev hanımından kanaat önderlerine kadar “Önce Adana” bilinci oluşturmak gerektiğini söyledi. Coşkun, Adana’da kentlilik bilinci oluşturduktan sonra her şeyin kolaylaşacağına değindi. Uzun zamandan bu yana çoğu akademisyen ekibiyle birlikte sahada yaptıkları çalışmalarda; sadece belediyecilikte değil merkezi hükümetin, emniyetin, İçişleri bakanlığının konularına da girdiklerine dikkat çeken AK Partili Coşkun, “Adana ne yazık ki ciddi sıkıntı yaşadığımız illerimizden biri. Projelerimizin bir kısmını da ‘ne yapabiliriz?” diye istihdama yönlendirdik” diye konuştu. BAŞARISINI KANITLAMIŞ 15 PROJEYLE GELİYORUZ Özellikle ev hanımlarının evden çıkmadan üretip katma değer sağlayabileceği, gelir elde edebileceği konularla ilgili çalışmalar yaptıklarını anlatan Coşkun, şunları kaydetti: “Gençlerimizi de unutmadık, kuracağımız mahalle atölyelerinde meslek sahibi olup gelir elde ederek eğitimlerini tamamlamalarına katkı sağlayacak projeler geliştirdik. 96 mahalle için kendi demografik yapılarına, kendi kültürel yapılarına özel projeler hazırladık. Dünyanın çeşitli bölgelerinde uygulanmış ve kendi başarısını kanıtlamış 15 ayrı projeyi de hem şehrimize hem ilçemize göre yeniden uyarladık. Adaylığımız kesinleştikten sonra bunları herkesle paylaşacağım. Adana ve Seyhan’da ne yapmak istersek isteyelim bunun en büyük paydaşı Seyhanlılar olmalı. Seyhan’da kentlilik bilincini oluşturmaya başlarsak inanın Adana ve Seyhan’da her şey daha kolay olacak.” COŞKUN, BAŞKAN KARALAR’I AFİŞLE VURDU! “Belediyeciliğin asfaltla, kaldırımla anılması taraftarı değilim” diyen Coşkun, şöyle devam etti: “Avrupa’ya bakmaya gerek yok. Dünyanın değişik ülkelerine bakmaya gerek yok. Hemen batımızda, doğumuzda, kuzeyimizde Anadolu’nun içerisinde Malatya, Gaziantep, Kayseri ve Eskişehir’e baktığınızda artık bu belediyelerin işi kaldırım ve asfalttan çıkardıklarını görürsünüz. O şehirlerde şöyle bir reklam görmüyorsunuz; “480 bin ton asfalt döktük, şu kadar bin metrekare kilit parke taşı döşedik.” Artık belediyecilik vizyon belediyeciliğine dönmeli. Biz gönül belediyeciliği yapacağız. Bizim niyetimiz ve amacımız bu yönde.” [12:45, 24.10.2018] I Ziya: AK Parti Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Ali Coşkun, toplantının ardından gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’ye hayata geçireceği projeler hakkında bilgi verdi.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Seyhan Belediye Meclis Üyesi Ali Coşkun, Seyhan belediyesi başkan aday adaylığı açıkladı. Coşkun, belediyeciliğin asfalt ve kaldırımla anılması taraftarı olmadığını belirterek, “Belediyeciliğimiz artık vizyon belediyeciliğine dönmeli” dedi. Coşkun, başkan seçilmesi halinde kendi alanında başarısını kanıtlamış 15 projeyle Seyhan’ı ileriye taşıyacağını söyledi.

EKİBİMLE UZUN ZAMANDIR SAHADAYIM

Coşkun, gazetecilerle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Coşkun burada yaptığı konuşmada, Adana ve Seyhan’da öğrencisinden sanayicisine, memurundan esnafına, ev hanımından kanaat önderlerine kadar “Önce Adana” bilinci oluşturmak gerektiğini söyledi. Coşkun, Adana’da kentlilik bilinci oluşturduktan sonra her şeyin kolaylaşacağına değindi. Uzun zamandan bu yana çoğu akademisyen ekibiyle birlikte sahada yaptıkları çalışmalarda; sadece belediyecilikte değil merkezi hükümetin, emniyetin, İçişleri bakanlığının konularına da girdiklerine dikkat çeken AK Partili Coşkun, “Adana ne yazık ki ciddi sıkıntı yaşadığımız illerimizden biri. Projelerimizin bir kısmını da ‘ne yapabiliriz?” diye istihdama yönlendirdik” diye konuştu.

BAŞARISINI KANITLAMIŞ 15 PROJEYLE GELİYORUZ

Özellikle ev hanımlarının evden çıkmadan üretip katma değer sağlayabileceği, gelir elde edebileceği konularla ilgili çalışmalar yaptıklarını anlatan Coşkun, şunları kaydetti: “Gençlerimizi de unutmadık, kuracağımız mahalle atölyelerinde meslek sahibi olup gelir elde ederek eğitimlerini tamamlamalarına katkı sağlayacak projeler geliştirdik. 96 mahalle için kendi demografik yapılarına, kendi kültürel yapılarına özel projeler hazırladık. Dünyanın çeşitli bölgelerinde uygulanmış ve kendi başarısını kanıtlamış 15 ayrı projeyi de hem şehrimize hem ilçemize göre yeniden uyarladık. Adaylığımız kesinleştikten sonra bunları herkesle paylaşacağım. Adana ve Seyhan’da ne yapmak istersek isteyelim bunun en büyük paydaşı Seyhanlılar olmalı. Seyhan’da kentlilik bilincini oluşturmaya başlarsak inanın Adana ve Seyhan’da her şey daha kolay olacak.”

COŞKUN, BAŞKAN KARALAR’I AFİŞLE VURDU!

“Belediyeciliğin asfaltla, kaldırımla anılması taraftarı değilim” diyen Coşkun, şöyle devam etti: “Avrupa’ya bakmaya gerek yok. Dünyanın değişik ülkelerine bakmaya gerek yok. Hemen batımızda, doğumuzda, kuzeyimizde Anadolu’nun içerisinde Malatya, Gaziantep, Kayseri ve Eskişehir’e baktığınızda artık bu belediyelerin işi kaldırım ve asfalttan çıkardıklarını görürsünüz. O şehirlerde şöyle bir reklam görmüyorsunuz; “480 bin ton asfalt döktük, şu kadar bin metrekare kilit parke taşı döşedik.” Artık belediyecilik vizyon belediyeciliğine dönmeli. Biz gönül belediyeciliği yapacağız. Bizim niyetimiz ve amacımız bu yönde.”

[12:45, 24.10.2018] I Ziya: AK Parti Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Ali Coşkun, toplantının ardından gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’ye hayata geçireceği projeler hakkında bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.