Başarıda ATDSK farkı

SPOR 28.08.2018 - 16:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1952+ kez okundu.
 

Başarıda ATDSK farkı

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) sporcuları yeni başarılar elde etmeye devam ediyorlar. ATDSK’nın altyapısından yetişen genç tenisçiler, 2 turnuvada toplam 5 şampiyonluk, 4 ikincilik kupası aldılar.
ATDSK kortlarında yapılan 16 Yaş Yaz Kupası ve 14 Yaş Yaz Kupası tenis turnuvalarında başarılar peş peşe geldi. 57 tenisçinin katıldığı 16 Yaş Yaz Kupası Tenis Turnuvası’nda ATDSK sporcularından Furkan Keriöz teklerde ve çiftlerde şampiyon olarak, çifte kupanın sahibi oldu. 14 Yaş Yaz Kupası Tenis Turnuvası’nda ise Reha Kerem Şen teklerde ve çiftlerde, Efe Öztürk de çiftlerde şampiyonluk elde ettiler. Bu turnuvada ATDSK sporcularından Binnur Kaya teklerde ve çiftlerde, Ata Türkeli ile Efekan Sezgin de çiftlerde ikinci oldular.   2 turnuvada 5 şampiyonluk, 4 ikincilik kupası alan sporcularını kutlayan ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, sporcularından daha büyük hedefler beklediklerini vurguladı. Adana’nın ilk tenis kulübü olan ATDSK’da Türk Tenisi’nin çok daha iyi yere gelebilmesi için yatırımlar yaptıklarını, yeni tenisçiler yetiştirdiklerini bildiren Başkan Keskin, “Her iki turnuvada sporcularımızın elde ettiği başarılar bizi mutlu ediyor, gururlandırıyor. Bu başarı ATDSK’nın yanı sıra Adana’nın da başarısıdır. Kulübümüzde son 3 yılda 5 toprak kort, 2 sert zemin merkez kort yaptık. Şu an 2’si kapalı 10 sert zemin ve 5 toprak kortumuzla hem toprak, hem sert zeminde uluslararası turnuvaya ev sahipliği yapabilecek Türkiye’nin tek kulübüyüz. Türk tenisi için yeni tenisçiler yetiştirirken, tenis sever üyelerimize de toprak ve sert zemin kortlarda hizmet veriyoruz. Tenise yaptığımız yatırımlarla yeni şampiyonlar yetiştireceğiz” dedi.
Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) sporcuları yeni başarılar elde etmeye devam ediyorlar. ATDSK’nın altyapısından yetişen genç tenisçiler, 2 turnuvada toplam 5 şampiyonluk, 4 ikincilik kupası aldılar.

ATDSK kortlarında yapılan 16 Yaş Yaz Kupası ve 14 Yaş Yaz Kupası tenis turnuvalarında başarılar peş peşe geldi. 57 tenisçinin katıldığı 16 Yaş Yaz Kupası Tenis Turnuvası’nda ATDSK sporcularından Furkan Keriöz teklerde ve çiftlerde şampiyon olarak, çifte kupanın sahibi oldu. 14 Yaş Yaz Kupası Tenis Turnuvası’nda ise Reha Kerem Şen teklerde ve çiftlerde, Efe Öztürk de çiftlerde şampiyonluk elde ettiler. Bu turnuvada ATDSK sporcularından Binnur Kaya teklerde ve çiftlerde, Ata Türkeli ile Efekan Sezgin de çiftlerde ikinci oldular.

 

2 turnuvada 5 şampiyonluk, 4 ikincilik kupası alan sporcularını kutlayan ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, sporcularından daha büyük hedefler beklediklerini vurguladı. Adana’nın ilk tenis kulübü olan ATDSK’da Türk Tenisi’nin çok daha iyi yere gelebilmesi için yatırımlar yaptıklarını, yeni tenisçiler yetiştirdiklerini bildiren Başkan Keskin, “Her iki turnuvada sporcularımızın elde ettiği başarılar bizi mutlu ediyor, gururlandırıyor. Bu başarı ATDSK’nın yanı sıra Adana’nın da başarısıdır. Kulübümüzde son 3 yılda 5 toprak kort, 2 sert zemin merkez kort yaptık. Şu an 2’si kapalı 10 sert zemin ve 5 toprak kortumuzla hem toprak, hem sert zeminde uluslararası turnuvaya ev sahipliği yapabilecek Türkiye’nin tek kulübüyüz. Türk tenisi için yeni tenisçiler yetiştirirken, tenis sever üyelerimize de toprak ve sert zemin kortlarda hizmet veriyoruz. Tenise yaptığımız yatırımlarla yeni şampiyonlar yetiştireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.