Başarılı ortopedist Gündoğan MHP’den aday adayı oldu

SİYASET 30.04.2018 - 15:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2371+ kez okundu.
 

Başarılı ortopedist Gündoğan MHP’den aday adayı oldu

  “MİLLETİME HİZMET ETMEK İSTİYORUM” Adana’nın başarılı ortopedi uzmanlarından Dr. Adem Gündoğan, 24 Haziran’daki Genel seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) milletvekili aday adayı oldu. Gündoğan, “Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli takdir buyururlarsa ülkeme ve milletime hizmet etmek istiyorum” dedi.   “27. DÖNEM DE ADAY ADAYIYIM” Gündoğan, yaptığı açıklamada, 25’inci dönem genel seçimlerinde “Benim İlkem, Önce Ülkem” diyerek çocukluğundan bu yana sevdasını içinde taşıdığı MHP ile yola çıktığını hatırlatarak, 27’nci dönem genel seçimlerinde de aynı sevdayla devam etmek için MHP’den milletvekili aday adaylık başvurusunda bulunduğunu söyledi.  “TECRÜBELERİMİ KULLANACAĞIM” Gündoğan, Türkiye’nin genç bir nüfusa sahip sayılı ülkelerden biri olduğunu hatırlatarak, bu enerjisini bilimde, teknikte, sağlıkta, eğitimde, kültürde, sanatta kullanması gerektiğini anlattı. Bugüne kadar sağlık alanında elde ettiği tecrübeleri ve bilgi birikimini kullanmak istediğini kaydeden Gündoğan, “Milletimizin bize duyduğu güvenle fırsat verilirse en iyi işleri yapmaya talibim” diye konuştu.

 


“MİLLETİME HİZMET ETMEK İSTİYORUM”
Adana’nın başarılı ortopedi uzmanlarından Dr. Adem Gündoğan, 24 Haziran’daki Genel seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) milletvekili aday adayı oldu. Gündoğan, “Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli takdir buyururlarsa ülkeme ve milletime hizmet etmek istiyorum” dedi.  
“27. DÖNEM DE ADAY ADAYIYIM”
Gündoğan, yaptığı açıklamada, 25’inci dönem genel seçimlerinde “Benim İlkem, Önce Ülkem” diyerek çocukluğundan bu yana sevdasını içinde taşıdığı MHP ile yola çıktığını hatırlatarak, 27’nci dönem genel seçimlerinde de aynı sevdayla devam etmek için MHP’den milletvekili aday adaylık başvurusunda bulunduğunu söyledi. 
“TECRÜBELERİMİ KULLANACAĞIM”
Gündoğan, Türkiye’nin genç bir nüfusa sahip sayılı ülkelerden biri olduğunu hatırlatarak, bu enerjisini bilimde, teknikte, sağlıkta, eğitimde, kültürde, sanatta kullanması gerektiğini anlattı. Bugüne kadar sağlık alanında elde ettiği tecrübeleri ve bilgi birikimini kullanmak istediğini kaydeden Gündoğan, “Milletimizin bize duyduğu güvenle fırsat verilirse en iyi işleri yapmaya talibim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.