“Başbuğ’un emaneti emin ve ehil ellerde!”

SİYASET 05.04.2019 - 16:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1691+ kez okundu.
 

“Başbuğ’un emaneti emin ve ehil ellerde!”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Bağrından çıktığı milletinin milli ve manevi tüm değerlerini sahiplenmiş, bu uğurda mücadele etmiş olan Başbuğ Alparslan Türkeş, muhteşem bir Türk milliyetçisidir. Bıraktığı emanet, 22 yıldır emin ve ehil ellerdedir.” dedi.
    ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Ömrünü vakfettiği Türk milleti için binlerce ülküdaşını şehit veren, nice işkencelere katlanan, nice ağır mağduriyetlere göğüs geren Başbuğ Türkeş’in bıraktığı emanet, 22 yıldır emin ve ehil ellerdedir” dedi. TÜRKEŞ İÇİN MEVLİT PROGRAMI DÜZENLENDİ MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kurucu Lideri merhum Alparslan Türkeş’in 22. vefat yıl dönümü münasebetiyle il başkanlık binasında mevlit programı düzenledi. İlçe başkanları, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Adana Taşmedreseli Ülkücüler Platformu Başkanı Sefer Tatlı ve çok sayıda partilinin iştirak ettiği mevlitte, aşrı şerif okundu, dualar edildi; hasıl olan ecir ve sevaplar Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Başbuğ Alparslan Türkeş ve şehitlerin ruhlarına bağışlandı. Mevlidin sonunda misafirlere ikramlarda bulunuldu. “BIRAKTIĞI EMANET EMİN VE EHİL ELLERDE” Bünyamin Avcı, ayrıca yayımladığı mesajda ise, Alparslan Türkeş’in 22 yıl önce aramızdan ayrılmış olmasının Türk devleti ve Türk milleti için çok önemli bir kayıp olduğunu belirtti. Türkeş’in ilkelerine ve fikirlerine sahip çıkan bir iradenin mevcudiyetini de hatırlatan Avcı “Kuşkusuz bu kutlu irade, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesiyle en bariz şekilde yaşamakta ve yaşatılmaktadır. Ömrünü vakfettiği Türk milleti için binlerce ülküdaşını şehit veren, nice işkencelere katlanan, nice ağır mağduriyetlere göğüs geren Başbuğ Türkeş’in bıraktığı emanet, 22 yıldır emin ve ehil ellerdedir ve şanlı üç hilal daima zirvelerde dalgalanmaktadır.” ifadesini kullandı. ÖMRÜ MÜCADELEYLE GEÇEN LİDER… MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Bağrından çıktığı milletinin milli ve manevi tüm değerlerini sahiplenmiş olan Başbuğ Alparslan Türkeş, muhteşem bir Türk milliyetçisidir. Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Türk milletini hayatının öznesi yapmış, milli birlik, beraberlik ve kardeşlik hukuku için çalışmış, bu uğurda harcadığı ömrü ihanete, zillete karşı hep mücadeleyle geçmiş, ülkenin ağır sorunlarında daima çözüm yolu üretmiş büyük devlet adamı Başbuğ Alparslan Türkeş, bugün dahi fikirleriyle Türk Dünyasına ışık saçmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle andığımız merhum Alparslan Türkeş’i unutmadık unutmayacağız. Başbuğumuza, aramızdan ayrılmış olan tüm dava büyüklerimize, bütün şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun; ömrümüz boyunca yolları yolumuz olsun.” dedi.
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Bağrından çıktığı milletinin milli ve manevi tüm değerlerini sahiplenmiş, bu uğurda mücadele etmiş olan Başbuğ Alparslan Türkeş, muhteşem bir Türk milliyetçisidir. Bıraktığı emanet, 22 yıldır emin ve ehil ellerdedir.” dedi.

 

 

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Ömrünü vakfettiği Türk milleti için binlerce ülküdaşını şehit veren, nice işkencelere katlanan, nice ağır mağduriyetlere göğüs geren Başbuğ Türkeş’in bıraktığı emanet, 22 yıldır emin ve ehil ellerdedir” dedi.

TÜRKEŞ İÇİN MEVLİT PROGRAMI DÜZENLENDİ

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kurucu Lideri merhum Alparslan Türkeş’in 22. vefat yıl dönümü münasebetiyle il başkanlık binasında mevlit programı düzenledi. İlçe başkanları, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Adana Taşmedreseli Ülkücüler Platformu Başkanı Sefer Tatlı ve çok sayıda partilinin iştirak ettiği mevlitte, aşrı şerif okundu, dualar edildi; hasıl olan ecir ve sevaplar Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Başbuğ Alparslan Türkeş ve şehitlerin ruhlarına bağışlandı. Mevlidin sonunda misafirlere ikramlarda bulunuldu.

“BIRAKTIĞI EMANET EMİN VE EHİL ELLERDE”

Bünyamin Avcı, ayrıca yayımladığı mesajda ise, Alparslan Türkeş’in 22 yıl önce aramızdan ayrılmış olmasının Türk devleti ve Türk milleti için çok önemli bir kayıp olduğunu belirtti. Türkeş’in ilkelerine ve fikirlerine sahip çıkan bir iradenin mevcudiyetini de hatırlatan Avcı “Kuşkusuz bu kutlu irade, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesiyle en bariz şekilde yaşamakta ve yaşatılmaktadır. Ömrünü vakfettiği Türk milleti için binlerce ülküdaşını şehit veren, nice işkencelere katlanan, nice ağır mağduriyetlere göğüs geren Başbuğ Türkeş’in bıraktığı emanet, 22 yıldır emin ve ehil ellerdedir ve şanlı üç hilal daima zirvelerde dalgalanmaktadır.” ifadesini kullandı.

ÖMRÜ MÜCADELEYLE GEÇEN LİDER…

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Bağrından çıktığı milletinin milli ve manevi tüm değerlerini sahiplenmiş olan Başbuğ Alparslan Türkeş, muhteşem bir Türk milliyetçisidir. Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Türk milletini hayatının öznesi yapmış, milli birlik, beraberlik ve kardeşlik hukuku için çalışmış, bu uğurda harcadığı ömrü ihanete, zillete karşı hep mücadeleyle geçmiş, ülkenin ağır sorunlarında daima çözüm yolu üretmiş büyük devlet adamı Başbuğ Alparslan Türkeş, bugün dahi fikirleriyle Türk Dünyasına ışık saçmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle andığımız merhum Alparslan Türkeş’i unutmadık unutmayacağız. Başbuğumuza, aramızdan ayrılmış olan tüm dava büyüklerimize, bütün şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun; ömrümüz boyunca yolları yolumuz olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.