“Başbuğumun izinde, liderimin emrindeyim”

SİYASET 15.05.2018 - 12:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2458+ kez okundu.
 

“Başbuğumun izinde, liderimin emrindeyim”

24 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl başkan yardımcılığı görevinden milletvekili aday adaylığı nedeniyle istifa eden Avukat Fatih Kürşat Mert, etkin bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
2 ÜNİVERSİTE MEZUNU  Teşkilatın birçok kademesinde görev alan, halen üst kurul delegesi olan, KKTC Ülkü Ocakları’ndan Kartal Ülkü Ocakları ve Marmara Üniversitesi’nde Fakülte Başkanlığı’na kadar önemli görevlerde bulunan genç Avukat Fatih Kürşat Mert, hem 2 üniversite mezunu, hem de iyi derece İngilizce bilen bir isim.  “EMRİNDE VE İZİNDEYİZ” Fatih Kürşat Mert’in adaylığı Adana ve milliyetçi camiada büyük sevinçle karşılandı. Yüzlerce araç onun afişleriyle süslendi. Mert, bilge liderleri Devlet Bahçeli’nin emrinde olduğunu belirterek, “Sayın Genel başkanımızın izinde ve emrindeyim. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'ye hizmete talip olduğumu arz ettim” dedi.  “SONUNA KADAR MÜCADELE” Ülkenin her türlü kuşatma girişimi altında olduğu bir dönemde, Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dur demek istediklerini belirten Mert, “24 Haziran seçimlerinin zaferle taçlandırılması için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Üzerimize düşen her görevi yerine getirmeye hazırız. 'Önce ülkem ve milletim' diyen liderimizin izinde ve emrinde olacağız” diye konuştu.   HEM GENÇ, HEM EĞİTİMLİ, HEM DE KARİYERLİ BİR İSİM “Başbuğumun izinde, liderimin emrindeyim” şiarıyla yola devam eden Mert için partililer ve vatandaşlar da sahaya indi. Mert’in aday adaylığını açıklamasından sonra yüzlerce araç onun afişleriyle süslendi. Henüz 35 yaşındaki olan Avukat Fatih Kürşat Mert, Marmara Üniversitesi Sağlık Eğitim Fakültesi ve Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu ve iyi derece İngilizce biliyor.  Adana Barosu’na kayıtlı serbest avukatlığı sürdüren Mert, MHP teşkilatlarında da önemli görevler üstlendi. 2014-2015 MHP ilçe ve il delegeliği, 2015-2017 yıllarında yine il ve ilçe delegeliği görevlerinde bulunan Mert, il sekreterliği ve il başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. Halen üst kurul delegesi olan Fatih Kürşat Mert, evli ve Kerim Arda, Metin ve Almila adında üç çocuk babası.  Mert’in Ülkücü davaya mensup olmasına ise MÇP’nin Adana il Yüreğir ilçesi kurucu başkanı Kerim Mert vesile oldu. O, henüz çocuk yaşta Ülkü Ocakları çatısı altında yetişti. Henüz lise yıllarında Adana Ülkü Ocakları’na bağlı okul başkanlığı ve orta öğretim masası başkanlığı yaptı.  Marmara Üniversitesi’nde eğitim gördüğü dönemde ise fakülte başkanlığı, yerleşke başkanlığı yapan Mert,  Kartal Ülkü Ocakları Orta Öğretim Masası Başkanlığı görevlerinde bulundu. Siyaset Okulu 9. Dönem eğitimini birincilikle tamamladı. Mert, KKTC Ülkü Ocakları’nda da görev alan bir isim.
24 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl başkan yardımcılığı görevinden milletvekili aday adaylığı nedeniyle istifa eden Avukat Fatih Kürşat Mert, etkin bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

2 ÜNİVERSİTE MEZUNU 
Teşkilatın birçok kademesinde görev alan, halen üst kurul delegesi olan, KKTC Ülkü Ocakları’ndan Kartal Ülkü Ocakları ve Marmara Üniversitesi’nde Fakülte Başkanlığı’na kadar önemli görevlerde bulunan genç Avukat Fatih Kürşat Mert, hem 2 üniversite mezunu, hem de iyi derece İngilizce bilen bir isim. 
“EMRİNDE VE İZİNDEYİZ”
Fatih Kürşat Mert’in adaylığı Adana ve milliyetçi camiada büyük sevinçle karşılandı. Yüzlerce araç onun afişleriyle süslendi. Mert, bilge liderleri Devlet Bahçeli’nin emrinde olduğunu belirterek, “Sayın Genel başkanımızın izinde ve emrindeyim. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'ye hizmete talip olduğumu arz ettim” dedi. 
“SONUNA KADAR MÜCADELE”
Ülkenin her türlü kuşatma girişimi altında olduğu bir dönemde, Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dur demek istediklerini belirten Mert, “24 Haziran seçimlerinin zaferle taçlandırılması için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Üzerimize düşen her görevi yerine getirmeye hazırız. 'Önce ülkem ve milletim' diyen liderimizin izinde ve emrinde olacağız” diye konuştu.  
HEM GENÇ, HEM EĞİTİMLİ, HEM DE KARİYERLİ BİR İSİM
“Başbuğumun izinde, liderimin emrindeyim” şiarıyla yola devam eden Mert için partililer ve vatandaşlar da sahaya indi. Mert’in aday adaylığını açıklamasından sonra yüzlerce araç onun afişleriyle süslendi. Henüz 35 yaşındaki olan Avukat Fatih Kürşat Mert, Marmara Üniversitesi Sağlık Eğitim Fakültesi ve Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu ve iyi derece İngilizce biliyor. 
Adana Barosu’na kayıtlı serbest avukatlığı sürdüren Mert, MHP teşkilatlarında da önemli görevler üstlendi. 2014-2015 MHP ilçe ve il delegeliği, 2015-2017 yıllarında yine il ve ilçe delegeliği görevlerinde bulunan Mert, il sekreterliği ve il başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. Halen üst kurul delegesi olan Fatih Kürşat Mert, evli ve Kerim Arda, Metin ve Almila adında üç çocuk babası. 
Mert’in Ülkücü davaya mensup olmasına ise MÇP’nin Adana il Yüreğir ilçesi kurucu başkanı Kerim Mert vesile oldu. O, henüz çocuk yaşta Ülkü Ocakları çatısı altında yetişti. Henüz lise yıllarında Adana Ülkü Ocakları’na bağlı okul başkanlığı ve orta öğretim masası başkanlığı yaptı.  Marmara Üniversitesi’nde eğitim gördüğü dönemde ise fakülte başkanlığı, yerleşke başkanlığı yapan Mert,  Kartal Ülkü Ocakları Orta Öğretim Masası Başkanlığı görevlerinde bulundu. Siyaset Okulu 9. Dönem eğitimini birincilikle tamamladı. Mert, KKTC Ülkü Ocakları’nda da görev alan bir isim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.