BASKINDAN “BASIN” ÇIKTI!

GÜNDEM 17.11.2020 - 14:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 971+ kez okundu.
 

BASKINDAN “BASIN” ÇIKTI!

Roma dönemine ait 125 adet sikke ve 7 adet tarihi obje ele geçirildi. Polis, baskında Polis ve Jandarma isimleri kullanılarak çıkarılan gazetelere ait çok sayıda basın kartı da buldu. Yakalanan kaçakçıların şüphe çekmemek için kendilerini gazeteci olarak tanıttıkları ileri sürülüyor.  YOK YOK  Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, tarihi eser kaçakçılığıyla ilgili dün 7 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda,  8 adet üzerinde farklı kurumlara kaşe,  1 adet telsiz,  6 adet farklı araç görev kartı,  4 adet farklı isimlere ait personel basın kartı,  1 adet tepe lambası,  1 edat megafon siren,  44 adet farklı isimlere ait Türkiye Polis Gazetesi yetki belgesi, 17 adet çeşitli şahıslarla çekilmiş fotoğraf, 2 flash bellek hafıza kartı, 2 adet cep telefonu,  19 adet Basın yeleği ele geçirildi.  Polis, olayla ilgili 2 şüpheliyi gözaltına aldı, 1 kişinin yakalanması için ise çalışmalara sürüyor.

Roma dönemine ait 125 adet sikke ve 7 adet tarihi obje ele geçirildi. Polis, baskında Polis ve Jandarma isimleri kullanılarak çıkarılan gazetelere ait çok sayıda basın kartı da buldu. Yakalanan kaçakçıların şüphe çekmemek için kendilerini gazeteci olarak tanıttıkları ileri sürülüyor. 
YOK YOK 
Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, tarihi eser kaçakçılığıyla ilgili dün 7 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda,  8 adet üzerinde farklı kurumlara kaşe,  1 adet telsiz,  6 adet farklı araç görev kartı,  4 adet farklı isimlere ait personel basın kartı,  1 adet tepe lambası,  1 edat megafon siren,  44 adet farklı isimlere ait Türkiye Polis Gazetesi yetki belgesi, 17 adet çeşitli şahıslarla çekilmiş fotoğraf, 2 flash bellek hafıza kartı, 2 adet cep telefonu,  19 adet Basın yeleği ele geçirildi. 
Polis, olayla ilgili 2 şüpheliyi gözaltına aldı, 1 kişinin yakalanması için ise çalışmalara sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.