BAŞKAN IŞIKAY’DAN MAÇA DAVET VAR

SPOR 05.04.2019 - 16:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1826+ kez okundu.
 

BAŞKAN IŞIKAY’DAN MAÇA DAVET VAR

  Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde Adana’nın tek temsilcisi olan Gündoğdu Adana Basketbol Kulübü bugün (Cumartesi) saat 14.00’de Menderes Spor salonunda Canik Belediyespor ile karşılaşacak ADANALILARI BEKLİYORUZ Gündoğdu Adana Basketbol Kulübü Başkanı Mehmet Işıkay, sezonun bitimine iki hafta kaldığını ve Adanalı Basketbol severlerin kendilerini hiç yalnız bırakmadığını ifade ederek, “Öncelikle maçlarımızda takımımızı destekleyen şehrimizin yetkili isimlerine ve taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Canik Belediyespor ile ligde Adana’daki son maçımızı oynayacağız ve taraftarımızı maça davet ediyoruz” dedi. YENİ SEZON İÇİN START VERECEĞİZ Turuncu-Mavili ekibin başkanı Mehmet Işıkay, sezonun son karşılaşmasını ise 13 Nisan’da İstanbul deplasmanında Beşiktaş ile oynayacaklarına dikkat çekerek, “Sezon biter bitmez yönetim kanadı olarak yeni sezon çalışmalarımıza başlayacağız. Önümüzdeki dönem daha fazla Adanalı çocuğumuzun yer alacağı bir çalışmamız olacak. Gündoğdu Adana Basketbol Kulübü olarak iyi bir sezon geçirdik ve bu konuda taraftarlarımıza, sporcularımıza, teknik heyetimize de teşekkür ederiz” diye konuştu.     

 

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde Adana’nın tek temsilcisi olan Gündoğdu Adana Basketbol Kulübü bugün (Cumartesi) saat 14.00’de Menderes Spor salonunda Canik Belediyespor ile karşılaşacak

ADANALILARI BEKLİYORUZ

Gündoğdu Adana Basketbol Kulübü Başkanı Mehmet Işıkay, sezonun bitimine iki hafta kaldığını ve Adanalı Basketbol severlerin kendilerini hiç yalnız bırakmadığını ifade ederek, “Öncelikle maçlarımızda takımımızı destekleyen şehrimizin yetkili isimlerine ve taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Canik Belediyespor ile ligde Adana’daki son maçımızı oynayacağız ve taraftarımızı maça davet ediyoruz” dedi.

YENİ SEZON İÇİN START VERECEĞİZ

Turuncu-Mavili ekibin başkanı Mehmet Işıkay, sezonun son karşılaşmasını ise 13 Nisan’da İstanbul deplasmanında Beşiktaş ile oynayacaklarına dikkat çekerek, “Sezon biter bitmez yönetim kanadı olarak yeni sezon çalışmalarımıza başlayacağız. Önümüzdeki dönem daha fazla Adanalı çocuğumuzun yer alacağı bir çalışmamız olacak. Gündoğdu Adana Basketbol Kulübü olarak iyi bir sezon geçirdik ve bu konuda taraftarlarımıza, sporcularımıza, teknik heyetimize de teşekkür ederiz” diye konuştu.   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.