Başkan Akay, nikâh kıydı, karanfil verdi, sevgi dağıttı!

GÜNDEM 14.02.2020 - 14:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1945+ kez okundu.
 

Başkan Akay, nikâh kıydı, karanfil verdi, sevgi dağıttı!

Seyhan Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla personele ve Seyhanlıya sürprizler yapılırken, Başkan Akay “İnsan sevdiği zaman hayatla barışık olur” mesajı verdi.
  14 Şubat Sevgililer gününde Seyhan’da renkli görüntüler yaşandı. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, sevgililer gününü, sadece kadın-erkek ilişkileri için düşünmenin çok doğru olmayacağını belirterek “Sevgi,  bazen kadın veya erkek için bazen de, memleket, hizmet, doğa, hayvan ve insan için olabiliyor. Bu özel günde sevgisinin değerini bilen tüm halkımızın sevgililer gününü kutluyorum” dedi SEYHAN’DAN KÜÇÜK JEST BÜYÜK MUTLULUK Seyhan Belediyesi’nde 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla halka ve personele sürprizler vardı. Sabah erken saatte, işine veya okuluna giden Seyhanlıya kalp şeklinde bardaklarla çorba ikramı yapıldı. Yapılan küçük jestle büyük mutluluk yaşayan Seyhanlının, özel günde özel bardakta yapılan ikram karşısında mutluluğu arttı. Seyhan Belediyesinde çalışan personele ve ilçenin değişik yerlerinde halka ikram edilen çorbadan çok, bardaklar ilgi gördü. Seyhan Belediyesi hizmet binasında da “Sevgililer günü”ne özel sevgi sözcükleri içerikli müzik yayını yapıldı. BAŞKAN AKAY, KARANFİL DAĞITTI, SEVGİLİLERİN NİKÂHINI KIYDI Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, halkın ve personelin sevgililer gününe karanfil dağıtarak katkı verdi. Sevginin yılda sadece bir gün değil, yaşanılan her dakika hatırlanması gereken en önemli değer olduğunu belirten Başkan Akay, personele ve Seyhanlıya karanfil vererek günlerini kutladı. Başkan Akay, daha sonra Seyhan Belediyesi Nikâh salonunda sevgililerin nikâhını kıydı. 14 Şubat Sevgililer günü nedeniyle büyük ilginin olduğu nikâhlardan bir bölümünü kıyan Başkan Akay, çiftlere mutluluklar diledi. “SEVGİNİN HER ZAMAN YAŞANIP, İFADE EDİLDİĞİ BİR DÜNYA TEMENNİ EDİYORUM” İnsan sevdiği zaman hayatla barışık olacağını vurgulayan Başkan Akay “Sevgi ile kurulmuş toplumlar barışın, huzurun ve güvenin şemsiyesi altında mutlu yaşayabilirler.” dedi. Başkan Akay şöyle devam etti; “Sevgiyi sadece kadın erkek ilişkileri içinde düşünmek yanlış bir yaklaşımdır. Sevgili bazen sevilen kadın ya da erkek, bazen değerli bir dost, anne, baba, kardeş olabilir. Hatta yaşanılan ülke veya şehir, hizmet etme, doğa veya insanlar olabilir. Bir şeye sevgi ile bağlanmak, onu sevmek verilebilecek değerlerin en büyüğüdür. Seyhan da benim sevgilim. Siz hemşerilerimden ve sevgimden aldığım güç ile büyük işler başarmaya devam ediyoruz. Sevginin sadece 14 Şubatlarda değil, bütün günlerde ve zamanlarda da yaşanıp ifade edildiği bir dünya dileklerimle bütün hemşerilerimin 14 Şubat Sevgililer Günü`nü kutluyorum``
Seyhan Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla personele ve Seyhanlıya sürprizler yapılırken, Başkan Akay “İnsan sevdiği zaman hayatla barışık olur” mesajı verdi.

 

14 Şubat Sevgililer gününde Seyhan’da renkli görüntüler yaşandı. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, sevgililer gününü, sadece kadın-erkek ilişkileri için düşünmenin çok doğru olmayacağını belirterek “Sevgi,  bazen kadın veya erkek için bazen de, memleket, hizmet, doğa, hayvan ve insan için olabiliyor. Bu özel günde sevgisinin değerini bilen tüm halkımızın sevgililer gününü kutluyorum” dedi

SEYHAN’DAN KÜÇÜK JEST BÜYÜK MUTLULUK

Seyhan Belediyesi’nde 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla halka ve personele sürprizler vardı. Sabah erken saatte, işine veya okuluna giden Seyhanlıya kalp şeklinde bardaklarla çorba ikramı yapıldı. Yapılan küçük jestle büyük mutluluk yaşayan Seyhanlının, özel günde özel bardakta yapılan ikram karşısında mutluluğu arttı. Seyhan Belediyesinde çalışan personele ve ilçenin değişik yerlerinde halka ikram edilen çorbadan çok, bardaklar ilgi gördü. Seyhan Belediyesi hizmet binasında da “Sevgililer günü”ne özel sevgi sözcükleri içerikli müzik yayını yapıldı.

BAŞKAN AKAY, KARANFİL DAĞITTI, SEVGİLİLERİN NİKÂHINI KIYDI

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, halkın ve personelin sevgililer gününe karanfil dağıtarak katkı verdi. Sevginin yılda sadece bir gün değil, yaşanılan her dakika hatırlanması gereken en önemli değer olduğunu belirten Başkan Akay, personele ve Seyhanlıya karanfil vererek günlerini kutladı. Başkan Akay, daha sonra Seyhan Belediyesi Nikâh salonunda sevgililerin nikâhını kıydı. 14 Şubat Sevgililer günü nedeniyle büyük ilginin olduğu nikâhlardan bir bölümünü kıyan Başkan Akay, çiftlere mutluluklar diledi.

“SEVGİNİN HER ZAMAN YAŞANIP, İFADE EDİLDİĞİ BİR DÜNYA TEMENNİ EDİYORUM”

İnsan sevdiği zaman hayatla barışık olacağını vurgulayan Başkan Akay “Sevgi ile kurulmuş toplumlar barışın, huzurun ve güvenin şemsiyesi altında mutlu yaşayabilirler.” dedi. Başkan Akay şöyle devam etti;

“Sevgiyi sadece kadın erkek ilişkileri içinde düşünmek yanlış bir yaklaşımdır. Sevgili bazen sevilen kadın ya da erkek, bazen değerli bir dost, anne, baba, kardeş olabilir. Hatta yaşanılan ülke veya şehir, hizmet etme, doğa veya insanlar olabilir. Bir şeye sevgi ile bağlanmak, onu sevmek verilebilecek değerlerin en büyüğüdür. Seyhan da benim sevgilim. Siz hemşerilerimden ve sevgimden aldığım güç ile büyük işler başarmaya devam ediyoruz. Sevginin sadece 14 Şubatlarda değil, bütün günlerde ve zamanlarda da yaşanıp ifade edildiği bir dünya dileklerimle bütün hemşerilerimin 14 Şubat Sevgililer Günü`nü kutluyorum``

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.