Başkan Ali Cerit’ten anlamlı kupa

SPOR 30.11.2018 - 14:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1182+ kez okundu.
 

Başkan Ali Cerit’ten anlamlı kupa

Hem Adana Atlı Spor Kulüp Başkanı hem de Adana Ticaret Odası Meclis Üyesi olan Ali Cerit, ATO Başkanlık Kupasını şampiyon biniciye takdim etti. Yetişkin PRO Binici ve Genç Atlar Türkiye Şampiyonası Adana Atlı Spor Kulübünde düzenlendi. Adana Ticaret Odası Başkanlığı Kupasını ise Asb. BÇVŞ Onur Taşpınar’ın bindiği ‘Volkan’ adlı at kazandı. Adana Ticaret Odası meclis üyeside olan aynı zamanda Atlı Spor Kulübü Ali Cerit şampiyonluk kupasını Asb.BÇVŞ Taşpınar’a takdim etti. Üyesi olduğu ATO Başkanlık Kupası’nı takdim etmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Ali Cerit, “Şahane yarışları zevkle takip ettik. Dereceye giren tüm binicileri kutluyorum. Adana Atlı Spor Kulübü olarak faaliyetlerimizi ve çalışmalarımızı katlayarak devam ettireceğiz” diye konuştu.


Hem Adana Atlı Spor Kulüp Başkanı hem de Adana Ticaret Odası Meclis Üyesi olan Ali Cerit, ATO Başkanlık Kupasını şampiyon biniciye takdim etti.


Yetişkin PRO Binici ve Genç Atlar Türkiye Şampiyonası Adana Atlı Spor Kulübünde düzenlendi. Adana Ticaret Odası Başkanlığı Kupasını ise Asb. BÇVŞ Onur Taşpınar’ın bindiği ‘Volkan’ adlı at kazandı. Adana Ticaret Odası meclis üyeside olan aynı zamanda Atlı Spor Kulübü Ali Cerit şampiyonluk kupasını Asb.BÇVŞ Taşpınar’a takdim etti. Üyesi olduğu ATO Başkanlık Kupası’nı takdim etmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Ali Cerit, “Şahane yarışları zevkle takip ettik. Dereceye giren tüm binicileri kutluyorum. Adana Atlı Spor Kulübü olarak faaliyetlerimizi ve çalışmalarımızı katlayarak devam ettireceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.