Başkan Atlı sınırda!

GÜNDEM 09.03.2018 - 15:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1749+ kez okundu.
 

Başkan Atlı sınırda!

  Nihat Atlı askere moral için Afrin sınırında Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, MHP Adana Milletvekili Adayı Cahit Öztok ile birlikte Afrin sınırına giderek sınır karakollarına narenciye dağıtımı yaptı NARENCİYE DAĞITIMI YAPTI Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, MHP Adana Milletvekili Adayı, iş adamı Cahit Öztok ile birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek, harekata katılan askerlere moral vermek için Afrin sınırına giderek narenciye dağıtımı yaptı. BÖLGE İLE İLGİLİ BİLGİ ALDI Başkan Nihat Atlı'yı MHP Kırıkhan İlçe Başkanı Erhan Yavuzyılmaz karşıladı. Başkan Atlı'nın ilk durağı Kırıkhan İlçe Kaymakamlığı oldu. Kaymakam ile ilçe ve askeri harekat üzerine istişarede bulunan Başkan Atlı, sonrasında  Hassa Ülkü Ocakları Başkanı, MHP Hassa İlçe Başkanı tarafından karşılanarak Hassa Kaymakamlığı'nı ziyaret etti, burada da sohbetin yegane konusu Türkiye'nin milli bekası için yürütülen operasyonun önemiydi. "ALLAH'IN ARSLANLARI, İSLAM'IN SON ORDUSU TÜRK ORDUSU" Bölgedeki sınır karakollarını ziyaret ederek burada yetkililerle görüşen Başkan Atlı, karakollara Kozan'dan getirdiği narenciyeleri takdim ederken "Bizler vatan evlatlarıyız. Ay yıldızlı al bayrağa kıymet katmak için hainlerle çarpışan Allah'ın arslanları, İslam'ın son ordusu Türk Ordusu için ne yapsak azdır. Cenab-ı Allah vatanımıza göz dikenlere fırsat vermesin, bu toprakların bekası için canını ortaya koyan askerlerimizin, güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun" dedi.

 

Nihat Atlı askere moral için Afrin sınırında

Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, MHP Adana Milletvekili Adayı Cahit Öztok ile birlikte Afrin sınırına giderek sınır karakollarına narenciye dağıtımı yaptı

NARENCİYE DAĞITIMI YAPTI

Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, MHP Adana Milletvekili Adayı, iş adamı Cahit Öztok ile birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek, harekata katılan askerlere moral vermek için Afrin sınırına giderek narenciye dağıtımı yaptı.

BÖLGE İLE İLGİLİ BİLGİ ALDI

Başkan Nihat Atlı'yı MHP Kırıkhan İlçe Başkanı Erhan Yavuzyılmaz karşıladı. Başkan Atlı'nın ilk durağı Kırıkhan İlçe Kaymakamlığı oldu. Kaymakam ile ilçe ve askeri harekat üzerine istişarede bulunan Başkan Atlı, sonrasında  Hassa Ülkü Ocakları Başkanı, MHP Hassa İlçe Başkanı tarafından karşılanarak Hassa Kaymakamlığı'nı ziyaret etti, burada da sohbetin yegane konusu Türkiye'nin milli bekası için yürütülen operasyonun önemiydi.

"ALLAH'IN ARSLANLARI, İSLAM'IN SON ORDUSU TÜRK ORDUSU"

Bölgedeki sınır karakollarını ziyaret ederek burada yetkililerle görüşen Başkan Atlı, karakollara Kozan'dan getirdiği narenciyeleri takdim ederken "Bizler vatan evlatlarıyız. Ay yıldızlı al bayrağa kıymet katmak için hainlerle çarpışan Allah'ın arslanları, İslam'ın son ordusu Türk Ordusu için ne yapsak azdır. Cenab-ı Allah vatanımıza göz dikenlere fırsat vermesin, bu toprakların bekası için canını ortaya koyan askerlerimizin, güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.