Başkan Ay'dan birinciye ödül

GÜNDEM 27.09.2020 - 16:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2171+ kez okundu.
 

Başkan Ay'dan birinciye ödül

    AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen '30 Ağustos Zafer Bayramı Liseliler Çevrim İçi Bilgi Yarışması'nda Türkiye birincisi olan Hamza Utaş'ı ödüllendirdi.   Başkan Mehmet Ay, beraberindeki İl Başkan Yardımcısı Emine Karaköse, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Melih Çiçek, Sarıçam İlçe Başkanı Emrah Ceylan ile birlikte Sarıçam ilçesinde oturan Yüreğir 75. Yıl Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Hamza Utaş'ı ve ailesini ziyaret etti. Adana İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun ile Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çelik'in de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Ay başarılı öğrenci ve ailesiyle bir süre sohbet etti.   Daha sonra Başkan Ay, Türkiye birincisi Hamza Utaş'a hediyeler vererek tebrik etti. Başarılı bir öğrenci yetiştirdikleri için Hamza'nın ailesini de tebrik eden Başkan Ay, "Kardeşimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Gençler bizim geleceğimizdir. Bizler de onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

 

 

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen '30 Ağustos Zafer Bayramı Liseliler Çevrim İçi Bilgi Yarışması'nda Türkiye birincisi olan Hamza Utaş'ı ödüllendirdi.

 

Başkan Mehmet Ay, beraberindeki İl Başkan Yardımcısı Emine Karaköse, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Melih Çiçek, Sarıçam İlçe Başkanı Emrah Ceylan ile birlikte Sarıçam ilçesinde oturan Yüreğir 75. Yıl Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Hamza Utaş'ı ve ailesini ziyaret etti.

Adana İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun ile Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çelik'in de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Ay başarılı öğrenci ve ailesiyle bir süre sohbet etti.

 

Daha sonra Başkan Ay, Türkiye birincisi Hamza Utaş'a hediyeler vererek tebrik etti.

Başarılı bir öğrenci yetiştirdikleri için Hamza'nın ailesini de tebrik eden Başkan Ay, "Kardeşimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Gençler bizim geleceğimizdir. Bizler de onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.