BAŞKAN AYDAR KOLTUĞUNU GELECEĞİN GÜVENCESİNE BIRAKTI

GÜNDEM 24.04.2019 - 12:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2766+ kez okundu.
 

BAŞKAN AYDAR KOLTUĞUNU GELECEĞİN GÜVENCESİNE BIRAKTI

  Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başkanlık koltuğunu Aysima’ya bıraktı. Makamında çocukları ağırlayan Başkan Aydar, öğrencilere saat hediye etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle etkinliklere katılan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan kutlamaların ardından, makamında öğrencileri ağırladı. Başkan Aydar, Mehmetçik İlköğretim Okulu 2.ci sınıf öğrencisi Aysima Tayyar’a makam koltuğunu bıraktı. Öğrenci Tayyar, Başkan Aydar’a; “ Yollar yapılsın, kimsesiz çocuklara ve sokak hayvanlarına sahip çıkılsın” dedi. Başkan Kadir Aydar ise, “ Göreve geldiğimizde ilk talimatımız yollar oldu. Ceyhan’ın tüm yolları çiçek gibi olacak, arkadaşlarımız çalışıyor. Hiç bir çocuk aç kalmayacak, geleceğimizin teminatı çocuklarımız bizim için önemli, Rabbimizin emaneti sokak hayvanlarına gereken hassasiyet ve önemi gösteriyoruz, gönlünüz rahat olsun” ifadelerini kullandı. 23 Nisan’ın, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğin teminatı çocuklarımıza en güzel armağanı olduğunu belirten Başkan Aydar, “Çocuklar geleceğimiz, çocuklar sevdamız, umudumuz. 23 Nisan münasebeti ile koltuğumuza oturan Aysima kardeşimiz, ışıl ışıl bakan gözleri ile bizlere enerji verdi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Dünya’da ilk defa çocuk bayramını bizlere emanet etti, ilk çocuk bayramı. benzerine rastlanılmayacak, efsane Dünya Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti ve hediyesidir. İzinden yürüyen bizler ve ona sahip çıkacak olan sizlersiniz. Bizim yerimize onlar, onların yerine bizim oturmamız gerekir. Böylelikle onları daha çok anlamış olur, hayat şartlarını ve taleplerini iyileştirmiş oluruz” dedi. Okul Müdürü Mehmet Atasoy ve sınıf öğretmeni Bülent Ecevit Özhan ile gelerek Başkan koltuğuna oturan Aysima Tayyar, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e 23 Nisan’ı biz çocuklara armağan ettiği için çok teşekkür ederim, ayrıca Ceyhan Belediye Başkanımız Kadir Aydar’a başkanlık koltuğuna oturma fırsatı verdiği için teşekkür ederim” dedi. Başkan Aydar, geleceğimizin teminatı öğrencileri gün boyu makamında ağırlayarak, kol saati hediye etti.

 

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başkanlık koltuğunu Aysima’ya bıraktı. Makamında çocukları ağırlayan Başkan Aydar, öğrencilere saat hediye etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle etkinliklere katılan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan kutlamaların ardından, makamında öğrencileri ağırladı. Başkan Aydar, Mehmetçik İlköğretim Okulu 2.ci sınıf öğrencisi Aysima Tayyar’a makam koltuğunu bıraktı.

Öğrenci Tayyar, Başkan Aydar’a; “ Yollar yapılsın, kimsesiz çocuklara ve sokak hayvanlarına sahip çıkılsın” dedi. Başkan Kadir Aydar ise, “ Göreve geldiğimizde ilk talimatımız yollar oldu. Ceyhan’ın tüm yolları çiçek gibi olacak, arkadaşlarımız çalışıyor. Hiç bir çocuk aç kalmayacak, geleceğimizin teminatı çocuklarımız bizim için önemli, Rabbimizin emaneti sokak hayvanlarına gereken hassasiyet ve önemi gösteriyoruz, gönlünüz rahat olsun” ifadelerini kullandı.

23 Nisan’ın, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğin teminatı çocuklarımıza en güzel armağanı olduğunu belirten Başkan Aydar, “Çocuklar geleceğimiz, çocuklar sevdamız, umudumuz. 23 Nisan münasebeti ile koltuğumuza oturan Aysima kardeşimiz, ışıl ışıl bakan gözleri ile bizlere enerji verdi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Dünya’da ilk defa çocuk bayramını bizlere emanet etti, ilk çocuk bayramı. benzerine rastlanılmayacak, efsane Dünya Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti ve hediyesidir. İzinden yürüyen bizler ve ona sahip çıkacak olan sizlersiniz. Bizim yerimize onlar, onların yerine bizim oturmamız gerekir. Böylelikle onları daha çok anlamış olur, hayat şartlarını ve taleplerini iyileştirmiş oluruz” dedi.

Okul Müdürü Mehmet Atasoy ve sınıf öğretmeni Bülent Ecevit Özhan ile gelerek Başkan koltuğuna oturan Aysima Tayyar, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e 23 Nisan’ı biz çocuklara armağan ettiği için çok teşekkür ederim, ayrıca Ceyhan Belediye Başkanımız Kadir Aydar’a başkanlık koltuğuna oturma fırsatı verdiği için teşekkür ederim” dedi.

Başkan Aydar, geleceğimizin teminatı öğrencileri gün boyu makamında ağırlayarak, kol saati hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.