BAŞKAN AYDAR: TOBB BAŞKANLIĞINA YENİDEN SEÇİLEN HİSARCIKLIOĞLU’NU TEBRİK ETTİ

16.05.2018 - 09:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2134+ kez okundu.
 

BAŞKAN AYDAR: TOBB BAŞKANLIĞINA YENİDEN SEÇİLEN HİSARCIKLIOĞLU’NU TEBRİK ETTİ

Ceyhan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydar yeniden TOBB Başkalığına seçilen Hisarcıklıoğlu ve yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulunarak tebrik etti.
  Türkiye Odalar ve Borsalar birliği TOBB 74. Genel Kurulu yapıldı Rifat Hisarcıklıoğlunun yeniden seçildiği Genel kurula Ceyhan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydar, Delege Bülent Savrun, Delege Nazif Diler ve Genel Sekreter Yeliz Aydar ile Ferruh Aslan katıldı. Ceyhan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydar yeniden TOBB Başkalığına seçilen Hisarcıklıoğlu ve yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulunarak tebrik etti.  ADANA-- Türkiye Odalar ve Borsalar birliği TOBB 74. Genel Kurulunda bir konuşma yapan Hisarcıklıoğlu Türkiye’nin sadece bölgesinde değil Dünyanın ekonomik devi olacağını belirterek, “Mustafa Kemal Atatürk’ün ve aziz şehitlerimizin emaneti olan bu ülke, hepimizin omuzlarında yükselecek ve yeniden lider ülke haline gelecek dedi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 74. Genel Kurulu öncesinde, TOBB bünyesindeki komisyon ve kurullar, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri'nin de katılımıyla ayrı ayrı toplandı.​ Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu, Mevzuat Komisyonu, İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu, Ekonomi Politikası Komisyonu, Hayvancılık Kurulu, Dış İlişkiler Komisyonu, Vergi Komisyonu, Kobi Politikaları Kurulu, Sosyal Politikalar Kurulu, Basın Yayın Komisyonu, Dilekleri İnceleme Komisyonu, Turizm Kurulu ve Mesleki Eğitim Kurulu, toplantılarını TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirdi.                                               
Ceyhan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydar yeniden TOBB Başkalığına seçilen Hisarcıklıoğlu ve yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulunarak tebrik etti.

  Türkiye Odalar ve Borsalar birliği TOBB 74. Genel Kurulu yapıldı Rifat Hisarcıklıoğlunun yeniden seçildiği Genel kurula Ceyhan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydar, Delege Bülent Savrun, Delege Nazif Diler ve Genel Sekreter Yeliz Aydar ile Ferruh Aslan katıldı. Ceyhan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydar yeniden TOBB Başkalığına seçilen Hisarcıklıoğlu ve yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulunarak tebrik etti.

 ADANA-- Türkiye Odalar ve Borsalar birliği TOBB 74. Genel Kurulunda bir konuşma yapan Hisarcıklıoğlu Türkiye’nin sadece bölgesinde değil Dünyanın ekonomik devi olacağını belirterek, “Mustafa Kemal Atatürk’ün ve aziz şehitlerimizin emaneti olan bu ülke, hepimizin omuzlarında yükselecek ve yeniden lider ülke haline gelecek dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 74. Genel Kurulu öncesinde, TOBB bünyesindeki komisyon ve kurullar, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri'nin de katılımıyla ayrı ayrı toplandı.​

Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu, Mevzuat Komisyonu, İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu, Ekonomi Politikası Komisyonu, Hayvancılık Kurulu, Dış İlişkiler Komisyonu, Vergi Komisyonu, Kobi Politikaları Kurulu, Sosyal Politikalar Kurulu, Basın Yayın Komisyonu, Dilekleri İnceleme Komisyonu, Turizm Kurulu ve Mesleki Eğitim Kurulu, toplantılarını TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirdi.

                                            

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.