Başkan Bilal Uludağ “1493 Çocuğumuzu sünnet ettirdik”

GENÇLİK 25.09.2018 - 12:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2411+ kez okundu.
 

Başkan Bilal Uludağ “1493 Çocuğumuzu sünnet ettirdik”

Sarıçam Belediyesi tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen sünnet şöleni vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. İlk olarak 2015 yılında yapılan ve geleneksel hale getirilen sünnet şöleninde konuşan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ “Göreve geldiğimiz günden bu yana büyüdüğümüz bu topraklara en iyi hizmetleri sunmaya gayret ediyoruz. Gerek sosyal gerek kültürel etkinliklerimiz ile sizlere hizmetin en iyisini getirmek içinçabalıyoruz. Bugün burada geleceğimizin mimarı, güzel yarınlarımızın temeli, çocuklarımız için bir aradayız. Çocuklarımızın hayatlarında yaşayabilecekleri özel anlardan biri olan sünnet olayına katkı sağlamaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz.  Her yıl düzenlediğimiz ve şuanda 3.sünü düzenlemekte olduğumuz Sünnet Şöleni ile birlikte toplamda 1493 çocuğumuzu sünnet ettirerek,  onların bu özel ve mutlu günlerine ortak olduk. Çocuklarımız en kıymetli varlıklarımızdır. Hepsi saklı birer hazine gibidir. Onları güzel ahlakla, bilgiyle, sağlıklı bir şekilde donatalım. Yarınlara en güzel şekilde hazırlayalım. Sünnet, dinimizin bir gereğidir. Aynı zamanda Sosyal belediyeciliğin de bir gereği olarak,  bu tip etkinliklerle her zaman halkımıza hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Çocuklar için çeşitli etkinliklerin yapıldığı şölen, çocukların Başkan Bilal Uludağ’la fotoğraf çektirmeleri ve sonrasında üstü açık otobüslerle ve Off-RoadKlübü araçlarıyla Sarıçam’da sevgi korteji ile başladı. Ardından mehteran takımı ve bando takımı ile devam eden organizasyon halk oyunları gösterileri ve konserler ile tamamlandı. Vatandaşların ve çocukların yoğun sevgisiyle karşılaşan Bilal Uludağ “Anadolu'nun tabiriyle evlatlarımız delikanlılığa geçiş noktasındalar. Her yavrumuza tek tek güzellikler, hayırlı ve sağlıklı ömürler diliyorum. Bu güzel ilçeye hizmet etmek için gece gündüz Söz verdiğimiz gibi çalışıyoruz. Vaatlerimizi yerine getirdik, yeni hizmetler üretmeye gayret ediyoruz. Hem çocuklarımız hem de Sarıçamlı hemşerilerimiz için çok çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Allah nasip ederse yeni hizmetlerimizi, yeni faaliyetlerimizi sizlere sunmaya devam edeceğiz.” dedi. Sarıçam Belediye bahçesinde düzenlenen şölene MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener, Ülkü Ocakları Sarıçam İlçe Başkanı Murat Soner, Meclis Üyeleri, Şube müdürleri, Muhtarlar ve sünnet olan çocuklarla aileleri da katıldı.

Sarıçam Belediyesi tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen sünnet şöleni vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. İlk olarak 2015 yılında yapılan ve geleneksel hale getirilen sünnet şöleninde konuşan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ “Göreve geldiğimiz günden bu yana büyüdüğümüz bu topraklara en iyi hizmetleri sunmaya gayret ediyoruz. Gerek sosyal gerek kültürel etkinliklerimiz ile sizlere hizmetin en iyisini getirmek içinçabalıyoruz. Bugün burada geleceğimizin mimarı, güzel yarınlarımızın temeli, çocuklarımız için bir aradayız. Çocuklarımızın hayatlarında yaşayabilecekleri özel anlardan biri olan sünnet olayına katkı sağlamaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz.  Her yıl düzenlediğimiz ve şuanda 3.sünü düzenlemekte olduğumuz Sünnet Şöleni ile birlikte toplamda 1493 çocuğumuzu sünnet ettirerek,  onların bu özel ve mutlu günlerine ortak olduk. Çocuklarımız en kıymetli varlıklarımızdır. Hepsi saklı birer hazine gibidir. Onları güzel ahlakla, bilgiyle, sağlıklı bir şekilde donatalım. Yarınlara en güzel şekilde hazırlayalım. Sünnet, dinimizin bir gereğidir. Aynı zamanda Sosyal belediyeciliğin de bir gereği olarak,  bu tip etkinliklerle her zaman halkımıza hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz.
Çocuklar için çeşitli etkinliklerin yapıldığı şölen, çocukların Başkan Bilal Uludağ’la fotoğraf çektirmeleri ve sonrasında üstü açık otobüslerle ve Off-RoadKlübü araçlarıyla Sarıçam’da sevgi korteji ile başladı. Ardından mehteran takımı ve bando takımı ile devam eden organizasyon halk oyunları gösterileri ve konserler ile tamamlandı.

Vatandaşların ve çocukların yoğun sevgisiyle karşılaşan Bilal Uludağ “Anadolu'nun tabiriyle evlatlarımız delikanlılığa geçiş noktasındalar. Her yavrumuza tek tek güzellikler, hayırlı ve sağlıklı ömürler diliyorum. Bu güzel ilçeye hizmet etmek için gece gündüz Söz verdiğimiz gibi çalışıyoruz. Vaatlerimizi yerine getirdik, yeni hizmetler üretmeye gayret ediyoruz. Hem çocuklarımız hem de Sarıçamlı hemşerilerimiz için çok çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Allah nasip ederse yeni hizmetlerimizi, yeni faaliyetlerimizi sizlere sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Sarıçam Belediye bahçesinde düzenlenen şölene MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener, Ülkü Ocakları Sarıçam İlçe Başkanı Murat Soner, Meclis Üyeleri, Şube müdürleri, Muhtarlar ve sünnet olan çocuklarla aileleri da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.