BAŞKAN BOYDAK’IN SEÇİM MARATONU

SİYASET 21.06.2018 - 11:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2029+ kez okundu.
 

BAŞKAN BOYDAK’IN SEÇİM MARATONU

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak 24 Haziran Seçimlerinin Türkiye’nin geleceğini ilgilendiren kader seçimi olduğunu anlatmak için seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, Ak Parti Adana Milletvekili Adayı Sevil Can ve Ak Parti İlçe Başkanı Cemal Saim Çetenak ile cadde ve sokaklarda vatandaşlara 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için önemini anlattı. Parklarda oturan ve alışveriş yapan vatandaşlara konuşan Başkan Boydak, “Cumhurbaşkanımızın güçlü bir şekilde icraatları ve projelerini hayata geçirmesi için 24 Haziran'da gerçekleşecek olan seçim büyük önem taşıyor. Ülkemizin Dünya’nın en büyük 10 ekonomisi içerisine girmesi için 24 Haziran seçimleri oldukça ciddi bir süreç, Ülkemizin ekonomik olarak kalkınması, milletimizin refaha ulaşması ve 2023 hedefleri için çok büyük bir öneme sahip” dedi.   BOYDAK: 24 HAZİRAN TÜRKİYE’NİN CİDDİ BİR SINAVIDIR   Türkiye'nin büyük hedeflere durmadan ilerlemesi için 24 Haziran seçimlerinde çalışmalarını hız kesmeden devam ettiren Başkan Boydak; Ak Parti Adana Milletvekili Adayı Muhammed Zeki Aç ile Büyükmangıt ve Altıkara mahallesi sakinlerini ziyaret etti. Ülkemizin kaderinin belirleneceği bir seçim olduğunu belirten Başkan Boydak, "Bu seçim Türkiye için ciddi bir sınavdır. Eğer biz Türkiye'nin önünü açmak istiyorsak, istikrarının devamını istiyorsak, devam diyeceğiz" ifadelerini kullandı. Ayrıca Başkan Boydak, "Halkımız, bu milleti bölmek isteyenlere en büyük cevabı sandıkta verecektir" dedi.    
Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak 24 Haziran Seçimlerinin Türkiye’nin geleceğini ilgilendiren kader seçimi olduğunu anlatmak için seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, Ak Parti Adana Milletvekili Adayı Sevil Can ve Ak Parti İlçe Başkanı Cemal Saim Çetenak ile cadde ve sokaklarda vatandaşlara 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için önemini anlattı. Parklarda oturan ve alışveriş yapan vatandaşlara konuşan Başkan Boydak, “Cumhurbaşkanımızın güçlü bir şekilde icraatları ve projelerini hayata geçirmesi için 24 Haziran'da gerçekleşecek olan seçim büyük önem taşıyor. Ülkemizin Dünya’nın en büyük 10 ekonomisi içerisine girmesi için 24 Haziran seçimleri oldukça ciddi bir süreç, Ülkemizin ekonomik olarak kalkınması, milletimizin refaha ulaşması ve 2023 hedefleri için çok büyük bir öneme sahip” dedi.

 

BOYDAK: 24 HAZİRAN TÜRKİYE’NİN CİDDİ BİR SINAVIDIR

 

Türkiye'nin büyük hedeflere durmadan ilerlemesi için 24 Haziran seçimlerinde çalışmalarını hız kesmeden devam ettiren Başkan Boydak; Ak Parti Adana Milletvekili Adayı Muhammed Zeki Aç ile Büyükmangıt ve Altıkara mahallesi sakinlerini ziyaret etti. Ülkemizin kaderinin belirleneceği bir seçim olduğunu belirten Başkan Boydak, "Bu seçim Türkiye için ciddi bir sınavdır. Eğer biz Türkiye'nin önünü açmak istiyorsak, istikrarının devamını istiyorsak, devam diyeceğiz" ifadelerini kullandı. Ayrıca Başkan Boydak, "Halkımız, bu milleti bölmek isteyenlere en büyük cevabı sandıkta verecektir" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.