BAŞKAN BOYDAK’DAN ŞEHİT ANNESİNE ZİYARET

SİYASET 14.05.2018 - 08:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1539+ kez okundu.
 

BAŞKAN BOYDAK’DAN ŞEHİT ANNESİNE ZİYARET

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak Anneler günü dolayısı ile Şehit Annelerini ziyaret etti.
Başkan Boydak Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı ve aynı zamanda Şehit Annesi olan Ayşe Muhacir’i ziyaret ederek tüm şehit Anneleri adına Anneler gününü kutladı. Annelerin başımızın tacı olduğunu belirten Başkan Boydak, ‘’Şehit Anneleri ve yakınlarına kapımız her zaman açık, devlet olarak, millet olarak sizlerin her zaman yanındayız. Sizler özenle yetiştirdiğiniz çocuklarınızı bu vatanın bölünmez bütünlüğü uğrunda şehit verdiniz, millet olarak yöneticiler olarak size vefa borcumuz var, hakkınızı helal edin. Tüm şehit anneleri adına Anneler gününüzü kutluyor sağlık, mutluluk içinde nice günlere erişmelerini diliyorum’’ dedi. Şehit Annesi ve Dernek Başkanı Ayşe Muhacir ise gururlandığını belirterek, ‘’Böyle anlamlı bir günde bizleri yalnız bırakmadığı için Sayın Boydak’a tüm Şehit Anneleri adına teşekkür ediyorum’’ dedi.  
Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak Anneler günü dolayısı ile Şehit Annelerini ziyaret etti.

Başkan Boydak Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı ve aynı zamanda Şehit Annesi olan Ayşe Muhacir’i ziyaret ederek tüm şehit Anneleri adına Anneler gününü kutladı. Annelerin başımızın tacı olduğunu belirten Başkan Boydak, ‘’Şehit Anneleri ve yakınlarına kapımız her zaman açık, devlet olarak, millet olarak sizlerin her zaman yanındayız. Sizler özenle yetiştirdiğiniz çocuklarınızı bu vatanın bölünmez bütünlüğü uğrunda şehit verdiniz, millet olarak yöneticiler olarak size vefa borcumuz var, hakkınızı helal edin. Tüm şehit anneleri adına Anneler gününüzü kutluyor sağlık, mutluluk içinde nice günlere erişmelerini diliyorum’’ dedi.

Şehit Annesi ve Dernek Başkanı Ayşe Muhacir ise gururlandığını belirterek, ‘’Böyle anlamlı bir günde bizleri yalnız bırakmadığı için Sayın Boydak’a tüm Şehit Anneleri adına teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.