BAŞKAN BOYDAK: TÜM KAHRAMAN ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİ MİNNET, SAYGI VE ŞÜKRANLA ANIYORUM

GÜNDEM 17.03.2018 - 06:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2629+ kez okundu.
 

BAŞKAN BOYDAK: TÜM KAHRAMAN ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİ MİNNET, SAYGI VE ŞÜKRANLA ANIYORUM

  Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 103. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   BOYDAK: ÇANAKKALE GEÇİLMEZ Başkan Boydak Çanakkale Savaşı'nda 7 düvelin bütün oyunlarının bozularak topyekûn mağlup edildiğini belirterek " O devirdeki yeni Türkiye'sinin temelinde bu şanlı mücadele ve sonrasında kazanılan zaferler vardır. Çanakkale Zaferi; vatanımızın bütünlüğü ve bağımsızlığımız için her türlü imkânsızlıklara rağmen, milletimizin neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır. Çanakkale'de yüz binlerce şehit ve gazilerimiz, 'Çanakkale Geçilmez' gerçeğini ve dünyada bu milletin var oluş iradesini kıracak hiç bir gücün olmadığını göstermişti” dedi.   Başkan Boydak şöyle devam etti: “Çanakkale'de ortaya konulan vatan sevgisi, millet olma bilinci, birlik ve beraberliğimiz en büyük zenginliğimiz, en büyük gücümüzdür. Bu duygularla Çanakkale Zaferi'nin 103. yıldönümünde başta devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden, bu toprakları bize mukaddes vatan kılan, ebediyete irtihal eden tüm kahraman şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi bir kez daha minnet, saygı ve rahmetle anıyorum. Hayatta olan gazilerimize de acil şifalar diliyorum." Hayatta olan gazilerimizede acil şifalar diliyorum.  

 

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 103. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

BOYDAK: ÇANAKKALE GEÇİLMEZ
Başkan Boydak Çanakkale Savaşı'nda 7 düvelin bütün oyunlarının bozularak topyekûn mağlup edildiğini belirterek " O devirdeki yeni Türkiye'sinin temelinde bu şanlı mücadele ve sonrasında kazanılan zaferler vardır. Çanakkale Zaferi; vatanımızın bütünlüğü ve bağımsızlığımız için her türlü imkânsızlıklara rağmen, milletimizin neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır. Çanakkale'de yüz binlerce şehit ve gazilerimiz, 'Çanakkale Geçilmez' gerçeğini ve dünyada bu milletin var oluş iradesini kıracak hiç bir gücün olmadığını göstermişti” dedi.

 

Başkan Boydak şöyle devam etti:

“Çanakkale'de ortaya konulan vatan sevgisi, millet olma bilinci, birlik ve beraberliğimiz en büyük zenginliğimiz, en büyük gücümüzdür. Bu duygularla Çanakkale Zaferi'nin 103. yıldönümünde başta devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden, bu toprakları bize mukaddes vatan kılan, ebediyete irtihal eden tüm kahraman şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi bir kez daha minnet, saygı ve rahmetle anıyorum. Hayatta olan gazilerimize de acil şifalar diliyorum." Hayatta olan gazilerimizede acil şifalar diliyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.