BAŞKAN BOYDAK VE MİLLETVEKİLİ DAĞLI STK TEMSİLCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

SİYASET 14.06.2018 - 11:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2578+ kez okundu.
 

BAŞKAN BOYDAK VE MİLLETVEKİLİ DAĞLI STK TEMSİLCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, Ak Parti Adana Milletvekilleri ve adayları ile ziyaretlerini sürdürüyor.   Yaklaşan seçimin Türkiye için önemini anlatan Boydak vatandaşların yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcilerini ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişi yaptı. AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı ve AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Cemal Saim Çetenak ile birlikte Esnaf ve Şoförler Odası  Başkanı Ünal Kurt'u ziyaret eden Başkan Boydak, daha sonra Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı İbrahim İktidağ, Ceyhan Kuzey Kafkas Kültür Eğitim Derneği Başkanı Abdülkadir Oral’ı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.   STK temsilcilerinin ardından AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı ile vatandaşları ziyaret eden Başkan Boydak, Ceyhan'ın sevilen esnaflarından Ökkeş Sabitoğlu'nun iş yerinde düzenlediği toplantıda yaklaşan seçimlerin önemini mahalle sakinlerine anlattı. Vatandaşlar ise Vekil Dağlı ve Başkan Ali Alper Boydak'a teşekkür etti.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, Ak Parti Adana Milletvekilleri ve adayları ile ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Yaklaşan seçimin Türkiye için önemini anlatan Boydak vatandaşların yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcilerini ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişi yaptı. AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı ve AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Cemal Saim Çetenak ile birlikte Esnaf ve Şoförler Odası  Başkanı Ünal Kurt'u ziyaret eden Başkan Boydak, daha sonra Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı İbrahim İktidağ, Ceyhan Kuzey Kafkas Kültür Eğitim Derneği Başkanı Abdülkadir Oral’ı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

 

STK temsilcilerinin ardından AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı ile vatandaşları ziyaret eden Başkan Boydak, Ceyhan'ın sevilen esnaflarından Ökkeş Sabitoğlu'nun iş yerinde düzenlediği toplantıda yaklaşan seçimlerin önemini mahalle sakinlerine anlattı. Vatandaşlar ise Vekil Dağlı ve Başkan Ali Alper Boydak'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.