BAŞKAN BULAT’IN MUTLU GÜNÜ…

DÜNYA 19.11.2018 - 14:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1176+ kez okundu.
 

BAŞKAN BULAT’IN MUTLU GÜNÜ…

    ADANA MADENİ SANATKÂRLAR ESNAF ODASI BAŞKANI VEYSEL BULAT, OĞLU OSMAN İLE GELİNİ ŞÜKRAN’IN DÜĞÜNÜNDE MUTLU BİR GECE YAŞADI.   ADANA – Adana ESOB’a bağlı Adana Madeni Sanatkârlar, Tornacılar, Kaynakçılar Esnaf Odası Başkanı Veysel Bulat, oğul Osman ile gelini Şükran’ın düğününde mutlu bir gece yaşadı.   Hayal Balo Salonu’ndaki düğün töreninde, Başkan Bulat ve eşi Esma Bulat ile dünürleri Sami- Şükran İşyar’ı, Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek ile çok sayıda esnaf odası başkanı ve esnaflar, yakın dost ve akrabaları yalnız bırakmadı.   Damat Osman Bulat ile gelin Melike İşyar’ın nikahları, balo salonunda misafirlerin huzurundu kıyıldı. Osman – Melike Bulat çifti, nikah sonrası arkadaş ve dostlarıyla gece boyunca sahnede kalarak düğünün tadını çıkardı.   Bulat ve İşyar Aileleri, düğüne katılan başta Birlik Başkanı Nihat Sözütek olmak üzere tüm esnaf odası başkanları ve esnaflar ile dostlarını kapıda uğurlayarak bu mutlu günde yanlarında bulundukları için ayrı ayrı teşekkür ettiler.  

 

 

ADANA MADENİ SANATKÂRLAR ESNAF ODASI BAŞKANI VEYSEL BULAT, OĞLU OSMAN İLE GELİNİ ŞÜKRAN’IN DÜĞÜNÜNDE MUTLU BİR GECE YAŞADI.

 

ADANA – Adana ESOB’a bağlı Adana Madeni Sanatkârlar, Tornacılar, Kaynakçılar Esnaf Odası Başkanı Veysel Bulat, oğul Osman ile gelini Şükran’ın düğününde mutlu bir gece yaşadı.

 

Hayal Balo Salonu’ndaki düğün töreninde, Başkan Bulat ve eşi Esma Bulat ile dünürleri Sami- Şükran İşyar’ı, Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek ile çok sayıda esnaf odası başkanı ve esnaflar, yakın dost ve akrabaları yalnız bırakmadı.

 

Damat Osman Bulat ile gelin Melike İşyar’ın nikahları, balo salonunda misafirlerin huzurundu kıyıldı. Osman – Melike Bulat çifti, nikah sonrası arkadaş ve dostlarıyla gece boyunca sahnede kalarak düğünün tadını çıkardı.

 

Bulat ve İşyar Aileleri, düğüne katılan başta Birlik Başkanı Nihat Sözütek olmak üzere tüm esnaf odası başkanları ve esnaflar ile dostlarını kapıda uğurlayarak bu mutlu günde yanlarında bulundukları için ayrı ayrı teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.