"BAŞKAN ÇELİKCAN BİZE SAHİP ÇIKSIN"

SPOR 12.06.2017 - 11:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1386+ kez okundu.
 

"BAŞKAN ÇELİKCAN BİZE SAHİP ÇIKSIN"

Amatör 1. Lig ekiplerinden Yüreğir İdmanyurdu yıllardır zor şartlar altında mücadele vermeye devam ediyor.
Yıllardır zor şartlar altında amatör spora ve Yüreğir gençlerine hizmet veren Yüreğir İdmanyurdu, her sezon olduğu gibi önümüzdeki sezonda, tesis konusunda istediği ilgiyi bulamayacak gibi görünüyor.   Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın defalarca tesis konusunda kapısını çalan Kulüp yöneticileri, aldıkları sözlerin yerine getirilmemesinden şikayetçi. Yüreğir ilçesine spor kompleksi, yüzme havuzları yapan ‘spor konusunda duyarlı davranıyoruz’ diyen Çelikcan nedense iş Yüreğir İdmanyurduna geldiği zaman üvey evlat muamelesi yapmaktan geri durmuyor.   Amatör kümenin köklü kulüplerinden biri olan Yüreğir İdmanyurdu takımı yıllardır, tesis sorununu çözememenin üzüntüsünü yaşıyor. Takımın Teknik Sorumlusu Kadir Boz, her sezona hayal kırıklığı içerisinde başladıklarını belirterek, “Bizim tek amacımız Yüreğir gençliğine hizmet etmek, onları kahve köşelerinden sokaklardan koparıp spora yöneltmektir. Yıllardır tesis konusunda kimseden bir yardım göremiyoruz. İdman sorun, sahamız yok, futbolcularımız ağaç altında soyunuyor, özellikle Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan tesis konusunda defalarca söz vermesine rağmen bu sözünü henüz yerine getirmedi. Neden üvey evlat muamelesi yapılıyor anlamış değiliz” diye konuştu.  
Amatör 1. Lig ekiplerinden Yüreğir İdmanyurdu yıllardır zor şartlar altında mücadele vermeye devam ediyor.

Yıllardır zor şartlar altında amatör spora ve Yüreğir gençlerine hizmet veren Yüreğir İdmanyurdu, her sezon olduğu gibi önümüzdeki sezonda, tesis konusunda istediği ilgiyi bulamayacak gibi görünüyor.

 

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın defalarca tesis konusunda kapısını çalan Kulüp yöneticileri, aldıkları sözlerin yerine getirilmemesinden şikayetçi. Yüreğir ilçesine spor kompleksi, yüzme havuzları yapan ‘spor konusunda duyarlı davranıyoruz’ diyen Çelikcan nedense iş Yüreğir İdmanyurduna geldiği zaman üvey evlat muamelesi yapmaktan geri durmuyor.

 

Amatör kümenin köklü kulüplerinden biri olan Yüreğir İdmanyurdu takımı yıllardır, tesis sorununu çözememenin üzüntüsünü yaşıyor. Takımın Teknik Sorumlusu Kadir Boz, her sezona hayal kırıklığı içerisinde başladıklarını belirterek, “Bizim tek amacımız Yüreğir gençliğine hizmet etmek, onları kahve köşelerinden sokaklardan koparıp spora yöneltmektir. Yıllardır tesis konusunda kimseden bir yardım göremiyoruz. İdman sorun, sahamız yok, futbolcularımız ağaç altında soyunuyor, özellikle Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan tesis konusunda defalarca söz vermesine rağmen bu sözünü henüz yerine getirmedi. Neden üvey evlat muamelesi yapılıyor anlamış değiliz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.