BAŞKAN ÇELİKCAN'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

EĞİTİM 17.06.2017 - 08:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1628+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÇELİKCAN'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

16.06.2017             Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Babalar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.  Çocukları için yapmayacağı fedakarlığı bulunmayan babalara bir günün yetmeyeceğine vurgu yapan Başkan Çelikcan mesajında şunları kaydetti. “Yaşam boyu bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen babaların hayatlarımızda yeri büyüktür. Babalarımız bizlerin geleceğe hazırlanması sürecinde en önemli rol modeli ve destekçimizdir.   Onların tek isteği, çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmek, vatana millete faydalı olduklarını görebilmektir. Hayat sebebimiz olan, üzerimizde sonsuz emekleri bulunan öncelikle babamızın kıymetini bilmek sadece bir kaç güne sıkıştırılmış özel günlerde yaşanmamalı. Onlara her günlerini özel geçirmelerini ve kendilerini özel hmelerini sağlamalıyız. Bu vesileyle tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyorum."  

16.06.2017

 

 

 

 

 

 

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Babalar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. 

Çocukları için yapmayacağı fedakarlığı bulunmayan babalara bir günün yetmeyeceğine vurgu yapan Başkan Çelikcan mesajında şunları kaydetti. “Yaşam boyu bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen babaların hayatlarımızda yeri büyüktür. Babalarımız bizlerin geleceğe hazırlanması sürecinde en önemli rol modeli ve destekçimizdir.

 

Onların tek isteği, çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmek, vatana millete faydalı olduklarını görebilmektir. Hayat sebebimiz olan, üzerimizde sonsuz emekleri bulunan öncelikle babamızın kıymetini bilmek sadece bir kaç güne sıkıştırılmış özel günlerde yaşanmamalı. Onlara her günlerini özel geçirmelerini ve kendilerini özel hmelerini sağlamalıyız. Bu vesileyle tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyorum."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.