Başkan Çelikcan’dan yol istiyorlar

GÜNDEM 11.03.2018 - 14:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1881+ kez okundu.
 

Başkan Çelikcan’dan yol istiyorlar

  Yüreğir ilçesine bağlı Havutlu mahallesi 4555 sokak sakinleri, Başkan Mahmut Çelikcan’dan yol istiyor.  “ÇAMUR İÇİNDE KALIYORUZ” Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’a seslenen mahalle sakinleri, “Bu sokakta yaşayanlar olarak yağmur yağdığı zaman diz boyu çamur içinde kalıyoruz. Çocuklarımız okula gidip gelirken perişan oluyorlar. Muhtara defalarca söyledik ama hiç ilgilenmedi. Belediye Başkanımız Mahmut Çelikcan’a sesimizi duyurmak istiyoruz. Onun bir talimatıyla kısa zamanda yolumuzun yapılacağı inancındayız” dediler.  “BU YOLUN DA ACİLİYETİ VAR” Havutlu mahallesinin 4555 sokak sokağın en eski sakinleri ise sokak yolunun 1950’li yıllardaki haline döndüğünü belirterek, “Biz belediyeye yazılı başvuruda bulunduk, bazı  yetkililer yolların aciliyet durumuna göre yapıldığını söylediler. Bu yolun da aciliyeti var. Çoluk çocuk her yağmur yağdığında perişan oluyoruz. Başkanımız Mahmut Çelikcan’a bu konu ulaşırsa duyarsız kalmaz” diye konuştular.

 

Yüreğir ilçesine bağlı Havutlu mahallesi 4555 sokak sakinleri, Başkan Mahmut Çelikcan’dan yol istiyor. 

“ÇAMUR İÇİNDE KALIYORUZ”
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’a seslenen mahalle sakinleri, “Bu sokakta yaşayanlar olarak yağmur yağdığı zaman diz boyu çamur içinde kalıyoruz. Çocuklarımız okula gidip gelirken perişan oluyorlar. Muhtara defalarca söyledik ama hiç ilgilenmedi. Belediye Başkanımız Mahmut Çelikcan’a sesimizi duyurmak istiyoruz. Onun bir talimatıyla kısa zamanda yolumuzun yapılacağı inancındayız” dediler. 
“BU YOLUN DA ACİLİYETİ VAR”
Havutlu mahallesinin 4555 sokak sokağın en eski sakinleri ise sokak yolunun 1950’li yıllardaki haline döndüğünü belirterek, “Biz belediyeye yazılı başvuruda bulunduk, bazı  yetkililer yolların aciliyet durumuna göre yapıldığını söylediler. Bu yolun da aciliyeti var. Çoluk çocuk her yağmur yağdığında perişan oluyoruz. Başkanımız Mahmut Çelikcan’a bu konu ulaşırsa duyarsız kalmaz” diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.