BAŞKAN’DAN ÇAT KAPI İFTAR ZİYARETİ

KÜLTÜR-SANAT 03.06.2017 - 14:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2202+ kez okundu.
 

BAŞKAN’DAN ÇAT KAPI İFTAR ZİYARETİ

  Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde yaşayan Eker ailesine çat kapı iftar ziyareti gerçekleştirdi.   Ramazan ayı nedeniyle ilçede farklı evlere çat kapı yapıp iftar sofralarına konuk olan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde yaşayan Eker ailesine konuk oldu.    Başkan Alemdar Öztürk, Belediye olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını ifade ederek  “Ama Ramazan ayı bir başka oluyor. Bugün çok değerli Eker ailesini ziyaret edip iftar sofrasına misafir olduk. Ekmeğini bizimle paylaşan ailemizden Rabbül Âlemin razı olsun.” Dedi.   Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ü karşılarında gören Eker ailesi, yaptığı bu sürpriz ziyaretten dolayı Başkan Alemdara Öztürk’e teşekkür etti.  

 

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde yaşayan Eker ailesine çat kapı iftar ziyareti gerçekleştirdi.

 

Ramazan ayı nedeniyle ilçede farklı evlere çat kapı yapıp iftar sofralarına konuk olan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde yaşayan Eker ailesine konuk oldu.

 

 Başkan Alemdar Öztürk, Belediye olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını ifade ederek  “Ama Ramazan ayı bir başka oluyor. Bugün çok değerli Eker ailesini ziyaret edip iftar sofrasına misafir olduk. Ekmeğini bizimle paylaşan ailemizden Rabbül Âlemin razı olsun.” Dedi.

 

Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ü karşılarında gören Eker ailesi, yaptığı bu sürpriz ziyaretten dolayı Başkan Alemdara Öztürk’e teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.