BAŞKAN DOĞAN'IN MUTLU GÜNÜ…

DÜNYA 27.09.2018 - 15:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1432+ kez okundu.
 

BAŞKAN DOĞAN'IN MUTLU GÜNÜ…

ADANA OTO TAMİRCİLER ESNAF ODASI VE ADANA SANAYİ SİTESİ BAŞKANI MUHİTTİN DOĞAN, OĞLU AHMET İLE GELİNİ OYA'NIN DÜĞÜNÜNDE MUTLU BİR GECE YAŞADI.   BAŞKAN DOĞAN'I, EN MUTLU GECESİNDE CHP ADANA MİLLETVEKİLLERİ AYHAN BARUT, MÜZEYYEN ŞEVKİN, SEYHAN BELEDİYE BAŞKANI ZEYDAN KARALAR, ESOB YÖNETİMİ, ESNAF ODASI BAŞKANLARI İLE ÇOK SAYIDA YAKIN DOST VE AKRABALARI DA YALNIZ BIRAKMADI.   ADANA- Adana ESOB'a bağlı Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası ve Adana Sanayi Sitesi Başkanı Muhittin Doğan, oğlu Ahmet ile gelini Oya'nın düğününde en mutlu gününü yaşadı.   Elit Park Tesisleri'nde düğün töreninde, Başkan Doğan'ı CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut ve Müzeyyen Şevkin, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana ESOB Başkan Vekili, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkan Yardımcısı, Adana Marangoz - Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı, Adana Semt Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akçay ile çok sayıda esnaf odası başkanı, esnaflar, yakın dost ve akrabaları da yalnız bırakmadı.   Rahatsızlığı nedeniyle düğüne katılamayan Birlik Başkanı Nihat Sözütek de, Başkan Doğan'a mesaj, salona da çiçek göndererek kutlamada bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile çok sayıda kurum, kuruluş ve oda temsilcisi de salona çelenk ve mesaj göndererek genç çiftlere kutlamada bulundu.   Gecede, genç çiftlerin nikah merasimini Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar gerçekleştirdi. Başkan Karalar, damat Ahmet Doğan ile Gelin Oya Görgen'in nikahlarını kıyarken, evlilik cüzdanlarını da Milletvekilleri Barut ve Şevkin'e teslim etti. Şevkin de, cüzdanı aile yaşamının ortaklığına işaret ederek  damat ve geline birlikte teslim ederek alkış aldı.   Düğünde hayli heyecanlı ve hareketli olan Başkan Doğan, törene katılan dostlarıyla sık sık oynayıp, halaylar çekerken mutluluğu da yüzünden okunuyordu. Genç çiftler Ahmet - Oya Doğan da, arkadaşları ve yakınlarıyla pistten gece boyu inmedi.  Hareketli müzikler eşliğinde oynayıp, halay çeken Ahmet - Oya Doğan çifti, gecenin tadını fazlasıyla çıkardı.   Gecenin sonunda da, Doğan ve Gürgen Aileleri, düğüne katılanları kapıda karşıladıkları gibi kapıya kadar götürerek uğurlarken, en mutlu günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür ettiler.     

ADANA OTO TAMİRCİLER ESNAF ODASI VE ADANA SANAYİ SİTESİ BAŞKANI MUHİTTİN DOĞAN, OĞLU AHMET İLE GELİNİ OYA'NIN DÜĞÜNÜNDE MUTLU BİR GECE YAŞADI.

 

BAŞKAN DOĞAN'I, EN MUTLU GECESİNDE CHP ADANA MİLLETVEKİLLERİ AYHAN BARUT, MÜZEYYEN ŞEVKİN, SEYHAN BELEDİYE BAŞKANI ZEYDAN KARALAR, ESOB YÖNETİMİ, ESNAF ODASI BAŞKANLARI İLE ÇOK SAYIDA YAKIN DOST VE AKRABALARI DA YALNIZ BIRAKMADI.

 

ADANA- Adana ESOB'a bağlı Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası ve Adana Sanayi Sitesi Başkanı Muhittin Doğan, oğlu Ahmet ile gelini Oya'nın düğününde en mutlu gününü yaşadı.

 

Elit Park Tesisleri'nde düğün töreninde, Başkan Doğan'ı CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut ve Müzeyyen Şevkin, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana ESOB Başkan Vekili, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkan Yardımcısı, Adana Marangoz - Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı, Adana Semt Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akçay ile çok sayıda esnaf odası başkanı, esnaflar, yakın dost ve akrabaları da yalnız bırakmadı.

 

Rahatsızlığı nedeniyle düğüne katılamayan Birlik Başkanı Nihat Sözütek de, Başkan Doğan'a mesaj, salona da çiçek göndererek kutlamada bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile çok sayıda kurum, kuruluş ve oda temsilcisi de salona çelenk ve mesaj göndererek genç çiftlere kutlamada bulundu.

 

Gecede, genç çiftlerin nikah merasimini Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar gerçekleştirdi. Başkan Karalar, damat Ahmet Doğan ile Gelin Oya Görgen'in nikahlarını kıyarken, evlilik cüzdanlarını da Milletvekilleri Barut ve Şevkin'e teslim etti. Şevkin de, cüzdanı aile yaşamının ortaklığına işaret ederek  damat ve geline birlikte teslim ederek alkış aldı.

 

Düğünde hayli heyecanlı ve hareketli olan Başkan Doğan, törene katılan dostlarıyla sık sık oynayıp, halaylar çekerken mutluluğu da yüzünden okunuyordu. Genç çiftler Ahmet - Oya Doğan da, arkadaşları ve yakınlarıyla pistten gece boyu inmedi.  Hareketli müzikler eşliğinde oynayıp, halay çeken Ahmet - Oya Doğan çifti, gecenin tadını fazlasıyla çıkardı.

 

Gecenin sonunda da, Doğan ve Gürgen Aileleri, düğüne katılanları kapıda karşıladıkları gibi kapıya kadar götürerek uğurlarken, en mutlu günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür ettiler.   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.