BAŞKAN ERDEM BEREN SAĞLIK KOLEJİNİ ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 22.09.2020 - 13:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1878+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERDEM BEREN SAĞLIK KOLEJİNİ ZİYARET ETTİ

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, öğrencilere ücretsiz Biyomedikal Cihaz Teknolojileri eğitimi sunan Beren Sağlık Kolejini ziyaret ederek  bilgi alışverişinde bulundu. Ceyhan'ın  özel sağlık koleji olan Beren Eğitim Kurumları yeni açtığı bölümle Biyomedikal cihaz teknolojileri alanın da yüzde yüz devlet desteği ile velilere çocuklarını özel okulda ücretsiz eğitim alma şansı sağlıyor. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, okul yönetimini ziyaret ederek 9. ve 10. sınıfların ücretsiz faydalandığı yeni bölüm hakkında bilgi aldı.Başarılı çalışmalarından dolayı okul yönetimini kutlayan Başkan Erdem; "Sağlık sektöründeki gelişmeleri yakından takip eden ve bölgemizde öncü okullarımızdan biri olan Beren Sağlık Koleji okulumuzu, yönetimini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin ücretsiz eğitimden faydalanmaları bizleri mutlu etmektedir. Dünyada ve Ülkemizde Tıbbi Teşhis ve tedavide biyomedikal cihaz kullanımının artması bilgili, tecrübeli ve nitelikli eleman ihtiyacını doğurmuştur. Beren Eğitim Okulumuz bu alanda ücretsiz eğitim vererek öğrencilerimize geleceğin yeni teknolojilerini kullanabilme  bilgi ve becerisine  sahip nitelikli teknik eleman yetiştirecek olması ilçemiz için bir kazançtır. Okulun bu avantajından faydalanan öğrenciler Biyomedikal cihaz teknolojileri alanında mezun olduklarında Önlisans ve lisans programlarına ek puanlı yerleşme şansını sahip olacaktır. Yeni Eğitim-Öğretim yılında bu avantajlardan faydalanacak öğrencilerimizi başarılar diliyor, emeği geçen herkesi kutluyorum" ifadelerini kullandı.  

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, öğrencilere ücretsiz Biyomedikal Cihaz Teknolojileri eğitimi sunan Beren Sağlık Kolejini ziyaret ederek  bilgi alışverişinde bulundu.

Ceyhan'ın  özel sağlık koleji olan Beren Eğitim Kurumları yeni açtığı bölümle Biyomedikal cihaz teknolojileri alanın da yüzde yüz devlet desteği ile velilere çocuklarını özel okulda ücretsiz eğitim alma şansı sağlıyor. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, okul yönetimini ziyaret ederek 9. ve 10. sınıfların ücretsiz faydalandığı yeni bölüm hakkında bilgi aldı.Başarılı çalışmalarından dolayı okul yönetimini kutlayan Başkan Erdem; "Sağlık sektöründeki gelişmeleri yakından takip eden ve bölgemizde öncü okullarımızdan biri olan Beren Sağlık Koleji okulumuzu, yönetimini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin ücretsiz eğitimden faydalanmaları bizleri mutlu etmektedir.

Dünyada ve Ülkemizde Tıbbi Teşhis ve tedavide biyomedikal cihaz kullanımının artması bilgili, tecrübeli ve nitelikli eleman ihtiyacını doğurmuştur. Beren Eğitim Okulumuz bu alanda ücretsiz eğitim vererek öğrencilerimize geleceğin yeni teknolojilerini kullanabilme  bilgi ve becerisine  sahip nitelikli teknik eleman yetiştirecek olması ilçemiz için bir kazançtır. Okulun bu avantajından faydalanan öğrenciler Biyomedikal cihaz teknolojileri alanında mezun olduklarında Önlisans ve lisans programlarına ek puanlı yerleşme şansını sahip olacaktır. Yeni Eğitim-Öğretim yılında bu avantajlardan faydalanacak öğrencilerimizi başarılar diliyor, emeği geçen herkesi kutluyorum" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.