BAŞKAN ERDEM ZOR KOŞULLARDA ÇOCUK YETİŞTİREN BABALARI UNUTMADI

GÜNDEM 21.06.2020 - 18:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2475+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERDEM ZOR KOŞULLARDA ÇOCUK YETİŞTİREN BABALARI UNUTMADI

  Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem 17 çocuk babası Halil Horoz ve 2 evladı engelli olan İzzettin Özen'i ziyaret Babalar Günü dolayısıyla ziyaret etti. Zor yaşam koşullarında çocuk yetiştiren babalara hediyeler takdim etti.   Tüm Babalara Teşekkür Etti   17 çocuk babası Halil Horoz'u ziyareti sırasında açıklama yapan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem;" Bu aziz vatan uğruna evlatlarını feda etmiş şehit babalarımızı, gençliğini,sağlığını vatan uğruna harcamız gazilerimizin babalarını ve zor koşullarda evlat yetiştirmek için çalışıp didinen babalarımıza teşekkürlerimizi iletmek istedik. Babalar her evin güven kaynağı, omuz dayanacak çınarı ve çocukların arkasında dimdik duran yıkılmaz dağıdır. Tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyor, hepsine ayrı ayrı verdikleri emekler için teşekkür ediyorum"ifadelerini kullandı.   Kadın ve Aile İşleri Müdürlüğü de Gazi Ve Şehit Babalarını Ziyaret Etti   Ceyhan Belediyesi Kadın ve Aile İşleri Müdürlüğü ekipleri de ürettikleri maskeleri gazi ve şehit babalarına armağan ettiler. Şehit ve gazi evlerini tek tek ziyaret eden ekipler şehit ve gazi evlerinde buruk bir sevinç yarattı. Ceyhan Belediyesi Ekiplerinin Babalar Günü ziyaretleri gün boyunca devam edecek.

 

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem 17 çocuk babası Halil Horoz ve 2 evladı engelli olan İzzettin Özen'i ziyaret Babalar Günü dolayısıyla ziyaret etti. Zor yaşam koşullarında çocuk yetiştiren babalara hediyeler takdim etti.

 

Tüm Babalara Teşekkür Etti

 

17 çocuk babası Halil Horoz'u ziyareti sırasında açıklama yapan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem;" Bu aziz vatan uğruna evlatlarını feda etmiş şehit babalarımızı, gençliğini,sağlığını vatan uğruna harcamız gazilerimizin babalarını ve zor koşullarda evlat yetiştirmek için çalışıp didinen babalarımıza teşekkürlerimizi iletmek istedik. Babalar her evin güven kaynağı, omuz dayanacak çınarı ve çocukların arkasında dimdik duran yıkılmaz dağıdır. Tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyor, hepsine ayrı ayrı verdikleri emekler için teşekkür ediyorum"ifadelerini kullandı.

 

Kadın ve Aile İşleri Müdürlüğü de Gazi Ve Şehit Babalarını Ziyaret Etti

 

Ceyhan Belediyesi Kadın ve Aile İşleri Müdürlüğü ekipleri de ürettikleri maskeleri gazi ve şehit babalarına armağan ettiler. Şehit ve gazi evlerini tek tek ziyaret eden ekipler şehit ve gazi evlerinde buruk bir sevinç yarattı. Ceyhan Belediyesi Ekiplerinin Babalar Günü ziyaretleri gün boyunca devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.