BAŞKAN KARALAR'DAN ŞİKAYETÇİ OLDU

SİYASET 22.09.2018 - 18:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2546+ kez okundu.
 

BAŞKAN KARALAR'DAN ŞİKAYETÇİ OLDU

CHP’nin Bölge Toplantısı’na katılmak için otele gelen bir partili Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın yumruklu saldırısına uğradığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu ve darp raporu aldı.
“KARALAR YUMRUK ATTI” Adana'da lüks bir otelde düzenlenen Osmaniye, Mersin, Hatay, Kilis, Gaziantep ve Kahramanmaraş illerini kapsayan "Bölge Toplantısı"na katılan 57 yaşındaki Abdullah Bozkurt, “Toplantıya gittim ve otelin x ray cihazından geçerken çanta sinyal verdi. Güvenlik, çantamı açmamı söyledi ve kontrol edip kapattım. Tam döndüğüm esnada bana yumruk ile vurulmaya başlandı. Baktığımda Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın vurduğunu gördüm” dedi. “DIŞARDA DA DÖVDÜLER” Saldırının otel dışında da devam ettiğini söyleyen Abdullah Bozkurt, “Karalar’ın yanı sıra yanında bulunun iki kişi de bana vurmaya başladı. Biri bileğimi büktü, elimden tutarak beni otelin dışarısına çıkarttı. Burada da hem Karalar, hem de yanındaki iki kişi beni tekrar darp etti. Sonra bir şahıs geldi, beni tutup bunlardan uzağa götürdü. Buradan ‘git’ dedi. ‘Neden’ dedim, ‘Sadece git diyorum’ dedi. Daha sonra başka biri gelip beni otel sahasından dışarıya çıkardı” diye konuştu. İŞİNE DE SON VERİLMİŞ Abdullah Bozkurt, daha önce sosyal medyada bir paylaşımı beğendiği için Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar tarafından azarlanıp kovulduğunu da söyledi. Olayın ardından karakola giden ve ardından da Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunan Bozkurt, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile birlikte kendisini darp eden iki kişiden şikayetçi oldu. İddialarda bulunan Abdullah Bozkurt’un Seyhan Belediyesi’ndeki işine de son verildiği öğrenildi.  
CHP’nin Bölge Toplantısı’na katılmak için otele gelen bir partili Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın yumruklu saldırısına uğradığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu ve darp raporu aldı.

“KARALAR YUMRUK ATTI”

Adana'da lüks bir otelde düzenlenen Osmaniye, Mersin, Hatay, Kilis, Gaziantep ve Kahramanmaraş illerini kapsayan "Bölge Toplantısı"na katılan 57 yaşındaki Abdullah Bozkurt, “Toplantıya gittim ve otelin x ray cihazından geçerken çanta sinyal verdi. Güvenlik, çantamı açmamı söyledi ve kontrol edip kapattım. Tam döndüğüm esnada bana yumruk ile vurulmaya başlandı. Baktığımda Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın vurduğunu gördüm” dedi.

“DIŞARDA DA DÖVDÜLER”

Saldırının otel dışında da devam ettiğini söyleyen Abdullah Bozkurt, “Karalar’ın yanı sıra yanında bulunun iki kişi de bana vurmaya başladı. Biri bileğimi büktü, elimden tutarak beni otelin dışarısına çıkarttı. Burada da hem Karalar, hem de yanındaki iki kişi beni tekrar darp etti. Sonra bir şahıs geldi, beni tutup bunlardan uzağa götürdü. Buradan ‘git’ dedi. ‘Neden’ dedim, ‘Sadece git diyorum’ dedi. Daha sonra başka biri gelip beni otel sahasından dışarıya çıkardı” diye konuştu.

İŞİNE DE SON VERİLMİŞ

Abdullah Bozkurt, daha önce sosyal medyada bir paylaşımı beğendiği için Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar tarafından azarlanıp kovulduğunu da söyledi. Olayın ardından karakola giden ve ardından da Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunan Bozkurt, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile birlikte kendisini darp eden iki kişiden şikayetçi oldu. İddialarda bulunan Abdullah Bozkurt’un Seyhan Belediyesi’ndeki işine de son verildiği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.