BAŞKAN KOCAİSPİR DOLMUŞTA YOLCULARI DİNLEDİ

SİYASET 27.10.2019 - 11:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1561+ kez okundu.
 

BAŞKAN KOCAİSPİR DOLMUŞTA YOLCULARI DİNLEDİ

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, şehir içi minibüsle yolculuk yaparak vatandaşları hem şaşırttı, hem de mutlu etti. Her zaman halkla iç içe olan, haftanın neredeyse tamamında mahalle ziyaretleri yaparak vatandaşlardan tam not alan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, bindiği Kiremithane dolmuşunda vatandaşlar ile sohbet etti, talepleri dinledi.
Dolmuşta ‘Bugün ücretler benden’ diyerek vatandaşları karşılayan Başkan Kocaispir daha sonra sohbet ettiği Yüreğirli yolculara “Seyhan Mahallemizde incelemelerde bulunduk. Diğer Mahalle ziyaretimize geçerken dolmuşa binelim dedik. Sizlerde özellikle oturduğunuz mahallelerde eksiklikleriniz varsa veya tavsiyeleriniz varsa lütfen söyleyin notlarımızı alalım.” dedi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kocaispir, “Yüreğir’i modern ve yaşanabilir bir ilçe yapmak için sürdürdüğümüz çalışmalara aralıksız devam ediyoruz. Tüm bu çalışmaları yaparken bazen toplu taşıma araçlarındaki vatandaşlarımızla, bazen taksici esnafımızla buluşuyoruz. Haftanın neredeyse tamamında mahalle ve ev ziyaretlerimizle Yüreğirliyi dinliyor, dertlerine, sorunlarına çözüm üretiyoruz. Vatandaşlarımızla iç içe olmak beni son derece mutlu ediyor.” diye konuştu. Yüreğir Belediyesi’nin her zaman halk ile içi içe olduğunu vurgulayan Başkan Kocaispir, “Bütün mahallelerimizde sıra ile bahar temizliği başlattık. Yine bütün mahallelerimizde parklarımızı yeniden elden geçiriyoruz, yeni park yerleri belirledik oralara parklar yapacağız. Kadın Eğitim Merkezlerimiz ve Taziye Evlerimizin hepsi proje aşamasında.” diyerek çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Duraklardan dolmuşa binen yolcular, içeri de Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’i gördüklerinde önce şaşırdılar, daha sonra ise mutlu oldular. Yüreğir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalardan mutlu olduklarını ifade eden vatandaşlar 31 Mart seçimlerinin aradan geçen zamanda ilçe de gözle görünür önemli değişimlerin yaşandığını, Başkan Kocaispir’i vatandaşlarla hep iç içe gördüklerini belirterek çalışmaların devam etmesi temennisinde bulundular. Başkan Kocaispir daha sonra şoför koltuğuna oturarak bir süre dolmuş kullandı.
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, şehir içi minibüsle yolculuk yaparak vatandaşları hem şaşırttı, hem de mutlu etti. Her zaman halkla iç içe olan, haftanın neredeyse tamamında mahalle ziyaretleri yaparak vatandaşlardan tam not alan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, bindiği Kiremithane dolmuşunda vatandaşlar ile sohbet etti, talepleri dinledi.

Dolmuşta ‘Bugün ücretler benden’ diyerek vatandaşları karşılayan Başkan Kocaispir daha sonra sohbet ettiği Yüreğirli yolculara “Seyhan Mahallemizde incelemelerde bulunduk. Diğer Mahalle ziyaretimize geçerken dolmuşa binelim dedik. Sizlerde özellikle oturduğunuz mahallelerde eksiklikleriniz varsa veya tavsiyeleriniz varsa lütfen söyleyin notlarımızı alalım.” dedi.

Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kocaispir, “Yüreğir’i modern ve yaşanabilir bir ilçe yapmak için sürdürdüğümüz çalışmalara aralıksız devam ediyoruz. Tüm bu çalışmaları yaparken bazen toplu taşıma araçlarındaki vatandaşlarımızla, bazen taksici esnafımızla buluşuyoruz. Haftanın neredeyse tamamında mahalle ve ev ziyaretlerimizle Yüreğirliyi dinliyor, dertlerine, sorunlarına çözüm üretiyoruz. Vatandaşlarımızla iç içe olmak beni son derece mutlu ediyor.” diye konuştu.

Yüreğir Belediyesi’nin her zaman halk ile içi içe olduğunu vurgulayan Başkan Kocaispir, “Bütün mahallelerimizde sıra ile bahar temizliği başlattık. Yine bütün mahallelerimizde parklarımızı yeniden elden geçiriyoruz, yeni park yerleri belirledik oralara parklar yapacağız. Kadın Eğitim Merkezlerimiz ve Taziye Evlerimizin hepsi proje aşamasında.” diyerek çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Duraklardan dolmuşa binen yolcular, içeri de Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’i gördüklerinde önce şaşırdılar, daha sonra ise mutlu oldular. Yüreğir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalardan mutlu olduklarını ifade eden vatandaşlar 31 Mart seçimlerinin aradan geçen zamanda ilçe de gözle görünür önemli değişimlerin yaşandığını, Başkan Kocaispir’i vatandaşlarla hep iç içe gördüklerini belirterek çalışmaların devam etmesi temennisinde bulundular.

Başkan Kocaispir daha sonra şoför koltuğuna oturarak bir süre dolmuş kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.