BAŞKAN MUSTAFA ÇAY’DAN KADIN MECLİS ÜYELERİNE JEST

GÜNDEM 08.12.2018 - 15:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2200+ kez okundu.
 

BAŞKAN MUSTAFA ÇAY’DAN KADIN MECLİS ÜYELERİNE JEST

Adana’nın Pozantı İlçe Belediye Başkanı Mustafa Çay, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü olması hasebiyle kadın belediye meclis üyeleriyle birlikte akşam yemeğinde bir araya geldi.   Yemeğe eşi Gülşen Çay ile katılan Belediye Başkanı Mustafa Çay, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk kadınına seçme ve seçilme hakkını verdiği 5 Aralık Dünya Kadın Hakları gününde kadın meclis üyeleriyle bir araya gelerek gününü kutladı ve bir buket çiçek takdim etti.   Kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Çay, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 5 Aralık tarihinde Türk kadınına seçme ve seçilme hakkını verdiği günü yaşıyoruz. Nüfusun yüzde 50’sinin kadın olduğu bu ülkenin küçük bir ilçesinde 4 tane kadın meclis üyesine sahip olmanın bir farkındalık ve farklılık olduğuna inanıyorum. Kadına verilen bir değer olduğuna inanıyorum. Ayrıca kadının bulunduğu mecliste saygınlığın, kültürün ve kalitenin farklı olduğuna inanıyorum. Siyasi görüşleri ne olursa olsun meclis üyesi olarak bize ve Pozantı’mıza yapmış oldukları katkılarından dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Onların gününü bugün sevgili eşim Gülşen hanımla birlikte kutlamak ve onlarla birlikte olmak istedik. Yemek sembolik elbette ama önemli olan buradan ülkeye, buradan vilayete bir mesaj vermektir. Bende katılım gösterdikleri için ve ortaya koydukları değer için kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Son olarak Türk Kadınının seçme ve seçilme hakkını kutluyorum. Bize bu güzelliği bahşeden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı ve sevgiyle anıyorum ve yaşasın Türk Kadını diyorum. Kadınına sahip olan milletin ve toplumun her zaman müreffeh olacağına her zaman mutlu ve huzurlu olacağına inanıyorum. Kadınlarımızı sevelim. Şiddete hayır diyelim ve kadınlarla yol yürümeye devam edelim diyorum” Dedi.  

Adana’nın Pozantı İlçe Belediye Başkanı Mustafa Çay, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü olması hasebiyle kadın belediye meclis üyeleriyle birlikte akşam yemeğinde bir araya geldi.

 

Yemeğe eşi Gülşen Çay ile katılan Belediye Başkanı Mustafa Çay, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk kadınına seçme ve seçilme hakkını verdiği 5 Aralık Dünya Kadın Hakları gününde kadın meclis üyeleriyle bir araya gelerek gününü kutladı ve bir buket çiçek takdim etti.

 

Kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Çay, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 5 Aralık tarihinde Türk kadınına seçme ve seçilme hakkını verdiği günü yaşıyoruz. Nüfusun yüzde 50’sinin kadın olduğu bu ülkenin küçük bir ilçesinde 4 tane kadın meclis üyesine sahip olmanın bir farkındalık ve farklılık olduğuna inanıyorum. Kadına verilen bir değer olduğuna inanıyorum. Ayrıca kadının bulunduğu mecliste saygınlığın, kültürün ve kalitenin farklı olduğuna inanıyorum. Siyasi görüşleri ne olursa olsun meclis üyesi olarak bize ve Pozantı’mıza yapmış oldukları katkılarından dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Onların gününü bugün sevgili eşim Gülşen hanımla birlikte kutlamak ve onlarla birlikte olmak istedik. Yemek sembolik elbette ama önemli olan buradan ülkeye, buradan vilayete bir mesaj vermektir. Bende katılım gösterdikleri için ve ortaya koydukları değer için kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Son olarak Türk Kadınının seçme ve seçilme hakkını kutluyorum. Bize bu güzelliği bahşeden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı ve sevgiyle anıyorum ve yaşasın Türk Kadını diyorum. Kadınına sahip olan milletin ve toplumun her zaman müreffeh olacağına her zaman mutlu ve huzurlu olacağına inanıyorum. Kadınlarımızı sevelim. Şiddete hayır diyelim ve kadınlarla yol yürümeye devam edelim diyorum” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.